< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Focus örneği olmamış. piyasadaki korkunç oto fiyat enflasyonu ve araç talebi döneminde değil Focus Cvt, taksiden çıkma Tata olsun kapış kapış giderdi. Şimdi deneyin bakalım bir kişi arayacak mı o Cvt Focusu? 20 yaşında şişme fiyat japon almayın eyvallah da, milleti de sanayideki ustaların oğluna sünnet sponsoru yaptırmayalım. herşeyin bir dengesi var. |
|
Alınmaz. Yüksek km araç adama para harcatır. Ben en yeni en düşük km araç alırım sorunsuz biner param olunca da piyasasına göre aynı fiyatlara satarım. Araç bakım tamir vs. vereceğim parayı da cebimde tutmuş olur gider yine en yenilerinden alırım. Ama dersen ki 1.5 DCİ - 1.3 Multijet - 1.6 TDİ gibi vb. motorlardan - parçası bulunabilir daha makul fiyatlı araçların kullanıcısı belli bakımlarına özen gösterdigini kanıtlayabiliyorsa alınabilir. Bu baktığın araçlardan EDC şanzıman problem çıkartmaya gebe 1.2 Puretech motorun triger ustalığı başa bela nasıl işçilik yapıldıgı bir hata varsa sende patlayıp patlamayacağı ya da sen değiştirirken bir sorun oluşmayacağı vs. Bu tarz işlere hiç girmeye gerek yok. |
|
O dönem bu motorların sadece triger kayış parçalanması değil, Lspi/buji kırma/piston kırma, turbo sorunları, yağ eksiltme gibi uzun bir liste sıkıntıları vardı. baktığınız araç özelinde bir şey diyemem ama ben 160bin'de 2015 1.2 puretech falan almam. gerek yok lüzumsuz riskler almaya bir sürü başka model var piyasada. ama 308 1.6 ehdi classic edition plus modelleri de var o yıllarda, adblue falan da yok onlarda. temizi bişey daha rahat tercih edilir. yine de 700binler falan 10 yaş üstü bu araçlara çok saçma geliyor bana. 2-3 yaşında Egea cross/hb yoluna giderdim ben herhalde. |
|
Gündemde zaten 1.2 puretech motorların sorunlu olduğuna dair çok fazia bildirim var stellantis grubunda. Onu geçtim bu motor için 160.000 km'de bir araç almak can sıkıcı olabilir. Daha düşük km bir alt segment vs gibi değişiklikler ile daha yeni bir araç almak çok daha mantıklı olacaktır. |
|
Mobil: iPhone 13 256gb | Kulaklık: JBL Live 2 Pro Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix |
|
Ne güzel böyle araçlara bile müşteri çıkıyor. Araç 2015 model km desen 160bin olmuş. Trigeri bu saatten sonra değişsen neyi kurtaracaksın ? Ekspertizde falan da çıkmaz bunun kusuru. Geçen 2022 model 40bindeki corsada bile triger sorunu çıkmış. Soran olursa 2022'den sonra düzeldi dersiniz :) Daha buji kırma vs bir sürü derdi var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 8 Aralık 2024; 19:18:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 8 Aralık 2024; 19:18:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Mobil: iPhone 13 256gb | Kulaklık: JBL Live 2 Pro Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix |
|
Focus örneği olmamış. piyasadaki korkunç oto fiyat enflasyonu ve araç talebi döneminde değil Focus Cvt, taksiden çıkma Tata olsun kapış kapış giderdi. Şimdi deneyin bakalım bir kişi arayacak mı o Cvt Focusu? 20 yaşında şişme fiyat japon almayın eyvallah da, milleti de sanayideki ustaların oğluna sünnet sponsoru yaptırmayalım. herşeyin bir dengesi var. |
|
|
|
/// TT Ceres 330 / MSI B850 Gaming Plus PZ / Gigabyte Aero RTX 4070 / AMD Ryzen 7800X3D / Klevv Cras V 2x16 RGB Brillant White / Lexar NM800 Pro 1 TB / Corsair MP600 Force Series 1 TB / Kingston Fury Renegade 1 TB / NZXT Kraken Elite V2 280mm White / NZXT F140 RGB / MSI A850GL White / LG GN880-B 2k Ergo / Asus ROG Falchion RX Low Profile / Logitech G Pro X Superlight 2 Dex White / Razer Blackshark V3 White / Steelseries QCK Prism XL Destiny Edition / Belkin L40 Pro / Deltahub Carpio 2.0 Wrist Rest ///
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2834 -- 8 Aralık 2024; 22:9:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|