Şimdi Ara

kangoo 3 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese hayırlı akşamlar dilerim 7 ay önce bi kangoo 3 aldık ticari olarak geçiyor masrafı kendinden çok hız sınırı yaz kış lastiği ve mtv sizce satıp binek mi almalımıyız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • sık sık otobana çıkıyorsan çekilmez. 130 a bile dayanamayıp 140-150 basıyor insan. 80 le uzun yol çekilmez bence.

yük taşımak gibi bir amacı yoksa binek daha iyi.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
  • Ufak tefek taşıma işlerinde Lodgy daha avantajlı. Daha tonajlı bir mal taşıma var ise pek bir seçeneğiniz yok maalesef.
    hız sınırı şehirler arasında otomobilden sadece 10 km düşük, şehiriçinde zaten trafikten 50 yi geçemiyoruz.
    yakıt desen kangoo emin ol çoğu otomobilden az yakıyor.

bu arabanın en büyük dezavantajlarını yazmamışsınız asıl: her sene muayene ve sigorta+kaskonun aşırı yüksek çıkması

araba alınmadan evvela ihtiyaçlar belirlenmeli. maalesef çoğu kişi bunu düşünmeden hareket ediyor ve pişman olabiliyor.
    önce ihtiyaçlarınızı belirleyin. ve nelerden fedakarlık yapabilirsiniz onlarıda değerlendirin.

alın boş bir sayfa ihtiyaçlarınızı artı ve eksilerle yazın.

mesela ben civic fd6, corolla, auris düşünüyordum. gönlüm fd6 istiyordu ama mantığım istemiyordu. çünkü yere yakın olması,araca binen sayısı arttıkça altının vurma olasılığının artması. subap ayarı görüş açıları, kaporta zayıflığı vs vs. alırsam sadece tipi için alıcaktım ve ben bundan fedakarlık gösterdim. auris denk geldi.

şimdi biri gelip aurisle civiğide kıyaslamasın bu benim penceremden öyle. kendi şahsi görüşüne göre kıyaslayabilir.

• Hususi amaçla almışsan yanlış yapmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadigim su: herhangi bir arac, cok cok ozel problemler disinda 7 yasindan kucukse muayenede hic bir sorun cikartmaz. Cikartiyorsa, bu gerek kullanis tarzi gerek fabrika cikisi mukavemeti zayiftir. Acilen satip uzaklasmak gerekir.

Siz bu araci sevmemissiniz. Zira verdiginiz ornekler mantikli degil. Hiz siniri derken, 170 ile gitmeyi mi bekliyordunuz? Lastik derseniz, eskidendi o asiri pahali kis lastikleri. Simdi ucuzladi lastikler. Muayenede ise, arabayi kurcalamazsan (ses sistemi, kamber ayari, havali korna, chip montaji gibi) veyahut arabadaki herhangi bir ses degisikligi veya gidiste bir aksaklik oldugunu hissetmiyorsan, herhangi baska bir arabada da aynisi basina gelir.

Umarim satarken alelacele satacagim diye cok ucuzdan vermezsiniz. Kolay gelsin.

• şöyle ki bizim babada sizde de vardır illa ki memlekete gidelim büyük araç olsun düşüncesi vardır fakat bu zamana kadar bi kere bile memlekete gitmedik ve şuan kendiside pişman aynı kangoyu aldığımız paraya golf 6 alınıyordu 7 ay öncesinde

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.