Şimdi Ara

Subaru'dan daha hırçın ve daha güçlü WRX STI: S208

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınırlı sayıda üretilecek versiyon daha iyi ivmelenme ve karbon fiber tavana sahip.

Birkaç yıl önce spor modeli WRX STI'ın Japonya versiyonuna S207 adlı bir özel versiyon getiren Subaru, performanslı sedanı bir kez daha elden geçirecek. Selefi gibi sadece Japonya'da satılacak olan ve 450 adetle sınırlanan S208 versiyonu, yakın zamanda üretim bandına çıkacak.

Subaru BRZ'ye keskin dokunuş: STI Sport
    Subaru Viziv Performance konsepti yeni WRX'e işaret ediyor
    Tahmin edeceğiniz üzere S208, standart WRX STI'lardan görsel anlamda ayrılıyor. Karbon fiber tavanı sayesinde hem ağırlığı düşüren, hem de ağırlık merkezini azaltan S208, çok daha iyi bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor. Subaru ve STI, süspansiyon ayarlarını da elden geçirerek spor sedanın yol tutuş performansını ve viraj içi çevikliğini de arttırmış.

Subaru, S208'in motor gücünün de iyileştirileceğini açıkladı fakat net bir rakam vermedi. S207, turbo beslemeli 2.0 litrelik motorundan 323 bg, yani geçtiğimiz günlerde 2.5T motorundan 310 bg elde eden 2018 WRX STI Type RA'dan 13 bg daha fazla üretebiliyor. S207'de tork 431 Nm iken yine karbon tavana sahip Type RA'da bu rakam 393 Nm idi.

Subaru, S208'i 25 Ekim 2017'de Tokyo Otomobil Fuarı'nda yeni nesil WRX STI'ı temsil eden Viziv Performance konsepti ve bir diğer Japonya'ya özel model BRZ STI Sport ile birlikte sergileyecek.

Uzak Doğu ülkesine özel JDM (Japanese Domestic Market - Japonya İç Pazarı) özellikli iki model de çekilişle satılacak. Satın alma başvurusu yapan müşteriler arasından belirli sayıda seçilecek kişiler, şanslılık oranlarına göre bu makinelerden birini evlerine götürebilecekler.

https://tr.motor1.com/news/181483/subaru-s208-ozel-versiyon/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1999 model Catalunya Edition İmpreza'ya değişmem.Yanlış hatırlamıyorsam çok az üretine 80-100 adet civarı bir araçtı.Türkiye'de sanırım 1 adet var.Subaru'dan daha hırçın ve daha güçlü WRX STI: S208Subaru'dan daha hırçın ve daha güçlü WRX STI: S208

• subaru gibisi yok

ancak lanet bir ulkede yasadigimizdan buradan defolup gidene kadar platonik olarak kalacak

PSN : Jeopol
  • adamlar 2018 çıkartıyor biz hala 2004 wrx kullanıyoruz :( nasıl bir ülkedeysek alamıyoruz şöyle güncel modelleri. neyse ki wrx de gerçekten süper bir araç.

maalesef bizlerde subaruya karşı bir ön yargı var. oysaki gerek servis gerekse parça konusunda sıkıntı bulunmamaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

1999 model Catalunya Edition İmpreza'ya değişmem.Yanlış hatırlamıyorsam çok az üretine 80-100 adet civarı bir araçtı.Türkiye'de sanırım 1 adet var.Subaru'dan daha hırçın ve daha güçlü WRX STI: S208Subaru'dan daha hırçın ve daha güçlü WRX STI: S208

Kasa kodu 22B hocam. GC8’in tek kapı versiyonu. Türkiye’deki sayısından emin değilim, ben yok diye biliyordum

Edit: üstteki görsel gc8, alttaki 22B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 25 Eylül 2017; 22:43:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

adamlar 2018 çıkartıyor biz hala 2004 wrx kullanıyoruz :( nasıl bir ülkedeysek alamıyoruz şöyle güncel modelleri. neyse ki wrx de gerçekten süper bir araç.

maalesef bizlerde subaruya karşı bir ön yargı var. oysaki gerek servis gerekse parça konusunda sıkıntı bulunmamaktadır.

Ramazan hocam olan var olmayan var. Gc8’iniz ayrı efsaneydi, bu aracınız ayrı efsane. Biz ne yapalım Japon diye Mitsubsihi colt’a biniyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie

quote:

adamlar 2018 çıkartıyor biz hala 2004 wrx kullanıyoruz :( nasıl bir ülkedeysek alamıyoruz şöyle güncel modelleri. neyse ki wrx de gerçekten süper bir araç.

Ramazan hocam olan var olmayan var. Gc8’iniz ayrı efsaneydi, bu aracınız ayrı efsane. Biz ne yapalım Japon diye Mitsubsihi colt’a biniyoruz

teşekkür ederim. vallahi forum laneti yüzünden resim koymuyorum. şöyle ufak bir önizleme koyayım dedim :) bu wrx standart değil. önceki sahibi doldurmuş da doldurmuş aracı sağolsun. bunu da mavi ve subaru rally logolu yapmak istiyorum ancak maddi durumlar sıkıştı biraz. önceliğim egzoz olacak. malum polislerle yüz göz olmak istemiyorum. daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

aklımdaki şekil şöyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

1999 model Catalunya Edition İmpreza'ya değişmem.Yanlış hatırlamıyorsam çok az üretine 80-100 adet civarı bir araçtı.Türkiye'de sanırım 1 adet var.Subaru'dan daha hırçın ve daha güçlü WRX STI: S208Subaru'dan daha hırçın ve daha güçlü WRX STI: S208

Kasa kodu 22B hocam. GC8’in tek kapı versiyonu. Türkiye’deki sayısından emin değilim, ben yok diye biliyordum

Ben 1 tanesini biliyorum,gördüm çünkü:)Güzel bir rakama uzun yıllar önce satıldı.Bakalım hangi koleksiyonerdedir.Zira uzun yıllar içinde bir şekilde karşıma çıkardı.

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim. vallahi forum laneti yüzünden resim koymuyorum. şöyle ufak bir önizleme koyayım dedim :) bu wrx standart değil. önceki sahibi doldurmuş da doldurmuş aracı sağolsun. bunu da mavi ve subaru rally logolu yapmak istiyorum ancak maddi durumlar sıkıştı biraz. önceliğim egzoz olacak. malum polislerle yüz göz olmak istemiyorum. daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

aklımdaki şekil şöyle

DM’den konuşmuştuk hocam hatırlıyorum. Gc8’inizi de böyle rally stickerları ile yapmıştınız. Şu anki aracınız mavi değil diye biliyorum. Güncel hali de fena değil aslında. Ancak tercih sizin tabii. Oldukça yüklü bir araca sahipsiniz. Tofaş bodykit de yapsanız ses çıkartamayız

Edit: ben bu tarz aşırı yüklü araçlarda stock bodykit seviyorum. Dışardan bakınca daily drive gözüküp içerde tonla yüklü beygir gücü çok keyifli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 25 Eylül 2017; 23:32:59 >

• quote:

quote:

quote:

Ben 1 tanesini biliyorum,gördüm çünkü:)Güzel bir rakama uzun yıllar önce satıldı.Bakalım hangi koleksiyonerdedir.Zira uzun yıllar içinde bir şekilde karşıma çıkardı.

Ölmüş bitmiş gc8’lerin 30+ bin tlye satıldığını gördükten sonra emsalsiz bir 22B için ne paralar istenir ki hakkıdır da. Umarım dediğiniz gibi kıymet bilen birindedir

• En son sattıgımız araç gc8 di çok keyıflı bır alettı gerçekten 300-350hp civarı almıştık mınık bı oynamayla eğlenmeye yetiyordu. Sti şanzımansız binilmez o ayrı. Bir de subarun varsa blitz nur spec egzozsuz binmeyeceksin sese doyamıyorsun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.