|
Nissan, sedan modeli Sentra'yı yeniledi: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Estetik yoksunu, kalas gibi araba. Ne dışında ne de içinde zerre estetik nokta yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Eline sağlık haber güzel, ayrıntılar gayet iyi. Ancak Türkiye'ye gel(e)miyecek araba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
2 litre motor, 149 ps, 198 nm tork ve üzerine cvt şanzıman. Aerodinamik verimlilik için çok da yenilik yapmanıza gerek yokmuş...
_____________________________ -
Vay be arac vergisiz 900.000 tl , Türkiye vergi üstüne vergi bindirdi . Adil olmasi gereken benzinli de olsa %10 otv ve %20 kdv idi bu araclar icin , giriş seviyesi çünkü . Yani 1.2-1.3 arasi satış fiyatı olmalıydı ama şimdi gelirse 2.5m den fazla oluyor.
Nissan 508
pejo ya çok benzetmişler ama fiyat makul olursa alınabilir gibi
Gereksiz bir büyüklüğü var honda civic gibi..Şu aracı yaptıktan sonra karşısına geçip bir bakın..
ben japonum diye bağırıyor, amerikada japon araçlar sevilir sağlam diye ama almanların opeli neyse japonların nissanı da o, en kötü markaları.
amerikada üretiliyorsa getirebilirler ek vergi kalktığı için ama satar mı orası meçhul.
onu bunu geçin de adamlar bizim i10 alamadığımız paraya 2.0 gemi gibi araba alabiliyor.
türk halkı şu anki maddi gücüyle abd de yaşasa merak ediyorum hangi arabaları alırdı acaba?
herhalde civic bile alan olmazdı, paket servisçiler en aşağı accord filan alırlardı,
crv satılmazdı ıyy o ne oyle 1.6 milyon tl lik araba ( türkiye de 6 milyon) herkes pilot rav 4 filan alırdı en aşağı.
oradaki araba fiyatları cidden komik geliyor bana.
Nissan Elantra olmuş.
_____________________________ Gigabyte RX 7700XT Gaming OC 12G - AMD Ryzen 5 7500F - 16 GB DDR5 XPG Lancer 5600 MHz -
Japonlar neden Çinlilerden bu kadar gerideler ? Özellikle mi yapıyolar bunu anlamadım. Adını duymadığımız çinli markaların iç görüntüleri araç özellikleri teknolojileri şu araçlara bin basar.
-
Honda Civic...
Araba alamayan milyonlarca insan var. Onlar civic corolla falan alırdı.
-
Honda Qashqai
-
şu joker ağızlı tasarımı bir ben beğenemedim heralde
hükümet nasıl japon markalara %35 ek vergi getirip amerikan tesla ford ve yüzlerce markanın vergisini %0 a çekebilir? aklım almıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Nissan 508 |
|
Estetik yoksunu, kalas gibi araba. Ne dışında ne de içinde zerre estetik nokta yok.
|
|
Jazz'da alan olmazdı ıyy iğrenç bi araba yaa deyip Nissan sentra alirlardi yada Toyota camry |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi