-Çalışma saatleri çok olmayacak -İyi bir maaş olacak -Arada bir yurtdışına iş yapmaya gidecek -Yılda 1-2 ay tatili olacak -Bilgisayar başında veya ofiste yapılacak iş olmayacak(sürekli oradan oraya giden olacak)
Ben bir tek öss denemelerinde hepsinden genelde iyi yapıyorum sayısallardan. Veterineri yeni düşünmeğe başladım, sizce rahat bir meslek mi?
bence şu bölüm, bu bölüm diye değil. gelecekte nasıl bir işte çalışırım onu düşün ona göre karar ver. şartlarının tamamını sağlayan bir meslek yok. mesala mimarlık okursun bir ofiste çalışırsın ama çalışma saatlarin esnek olabilir. kendine ben şu işi yapabilirim dedikten sonra ona uygun bölüm seç.
Jeodezi ve Fotogrametri müh.
Bol bol seyahat var.
Ücreti iyi sayılır.
İş imkanı çok çok çok geniş.
Açık havada çalışırsın genelde.
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
Jeodezi ve Fotogrametri müh.
Bol bol seyahat var.
Ücreti iyi sayılır.
İş imkanı çok çok çok geniş.
Açık havada çalışırsın genelde.
bu da güzel bir meslek gerçekten, ama daha çok coğrafi bilgi gerektiriyor, ben sayısalım
Coğrafi bilgi değil, matematik ve geometri gerekiyor. Tamamen sayısal bir bölüm.
quote:
Orjinalden alıntı: KoSeKu3
-Çalışma saatleri çok olmayacak -İyi bir maaş olacak -Arada bir yurtdışına iş yapmaya gidecek -Yılda 1-2 ay tatili olacak -Bilgisayar başında veya ofiste yapılacak iş olmayacak(sürekli oradan oraya giden olacak)
Ben bir tek öss denemelerinde hepsinden genelde iyi yapıyorum sayısallardan. Veterineri yeni düşünmeğe başladım, sizce rahat bir meslek mi?
böyle bir meslek yok:))) yılda 1-2 ay tatil falan :))
genç,bence sen dersine çalış puanını al mesleği o zaman daha sağlıklı bir biçimde irdelersin.şimdi senin işin bu değil.
Yahu şu masabaşı işini hiç sevmiyorum bana da paso gezip dolaşacan,her gün farklı biryerde iş yapacan oh ne ala...Keşke sayısallarda öyle meslekler olsa var gerçi ama yine de masa başına bir miktar bağlı kalıyorsun.Adamlar iyice asos yaptıracak bizi...