Şimdi Ara

Şu ilana aşırı gıcık oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya samimi söylüyorum ben hayatımda bu kadar gıcık olduğum bi ilan görmedim. Adam hem hakaret ediyor, hem sallamasyon atıyor. Adminler nasıl onaylamış anlamadım. 12 bin liraya boya yaptırmış, kesin öyledir. Arabaya bi tane yeşil kemer takmış, allah bilir aliexpressten çakma bbs etiketli bi jant takmış 60 bin lira masraf diyor. Ben hayatımda bu kadar sallama ilan görmedim bide 100k yazmış.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-dogan-slxxx-816477245/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 1 Ağustos 2021; 13:29:54 >

• Bir insanın araba zevki berbattır, anlarım. Ama bir insanın göz zevki de bu kadar berbat olamaz yav!

Çok modifiye seven biri değilim. Hatta dürüst olmak gerekirse, modifiye namına yapılan çoğu şeyden tiksinirim. Fakat gerçekten göze hoş gelen modifiyeye saygı duyarım, çoğu modifiye hastalarından bile daha fazla taldif ederim. Ama yine de, bana göre önemli olan kaporta değil, kaputun altındakidir.

Bu araba özelinde konuşacak olursak; beş para etmez bir arabaya üç-beş güzelleme yapıp, sonra da "kelime k*şarlığı" diye boş beleş muhabbet yapan kişiye asla saygı duymam, duyamam. Seven kitlesi olan bir araç olabilir, lafım yok. Ama Allah aşkına, şunun neresi güzel be?!

Girilen fiyat cabası. Şu arabayı ciddi ciddi beğenip alacak kişiye de acıyorum, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum.
  • işte bunlar ülkenin eğitilemez cahilleri başka hiçbir açıklaması yok

• Eğitim şart acilen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aklınca milleti kekliyecek akıllısı

• Bazı insanlar topluma kazandırılamaz.

• Bir insanın araba zevki berbattır, anlarım. Ama bir insanın göz zevki de bu kadar berbat olamaz yav!

Çok modifiye seven biri değilim. Hatta dürüst olmak gerekirse, modifiye namına yapılan çoğu şeyden tiksinirim. Fakat gerçekten göze hoş gelen modifiyeye saygı duyarım, çoğu modifiye hastalarından bile daha fazla taldif ederim. Ama yine de, bana göre önemli olan kaporta değil, kaputun altındakidir.

Bu araba özelinde konuşacak olursak; beş para etmez bir arabaya üç-beş güzelleme yapıp, sonra da "kelime k*şarlığı" diye boş beleş muhabbet yapan kişiye asla saygı duymam, duyamam. Seven kitlesi olan bir araç olabilir, lafım yok. Ama Allah aşkına, şunun neresi güzel be?!

Girilen fiyat cabası. Şu arabayı ciddi ciddi beğenip alacak kişiye de acıyorum, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahibinden.com adam seçiyor. Sen ben bunu bu fiyata ilana koysak onaylanmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet kesinlikle 101.500'e satar

Ayıptır söylemesi götümle güldüm .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı site boş adamların yeri oldu ahahah

bunlar ikinci el piyasasını uçurdu,

adam sabah arabayı yıkıyor, iki resim çekiyor akşam canı sıkılıyor telefonda resimleri görüyor ilana koyayım diyor, arabayı yeni almış 10-20 K ilana koyuyor ahahah

her ilanı paralı yapsaydı bu olmazdı.

bu da canı sıkılmış ilan açmış,

çok fazla konuşmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 31 Temmuz 2021; 2:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı hiç değiştirmesin, 5-6 yıla satar

• Buna 100k verecek adamın aklına .... aa pardon tofaşçıların çoğunda akıl yok zaten. Kekoluk yapmayanları tenzih ederim.

• Tam kardeşim helikopter videosu çekmelik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Göremeden yayından kalkmış

• Link kurbaga olmus...
    Ama ilan durmasa bile neye benzedigini kestirmek zor degil. Muhtemelen genzi yakan plastik kokulu bir aksesuar dukkani aracin ustune kusmus gibi bir goruntusu vardir.

Su tofaslari 15+ yildir elinde tutan eli yuzu duzgun 3-5 azinlik insanlar haricinde hepsi mi keko olur yahu. Yazik gencligimizin gittigi yere bak.

• Araba 0 boyanmış diyorda kapı menteşeleri paslammaya başlamış ilginç

• Bu tipler fast & furious filmlerinden sonra mi turemeye basladi onu yakalayamadim. Para ve zevk de olmayinca ordaki gibi, boyle garabet seyler cikiyor sanki ortaya

• Ankara trafiği bunlarla dolu,içine bakıyorsun kullananlar hep birbirine benziyor.Şu arabalara harcanan paraya yazık gerçekten

• Üstüne 100bin TL verseler, al buna bin deseler binmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Evet kesinlikle 101.500'e satar

Ayıptır söylemesi götümle güldüm .

emin ol satacak birini bulur, hatta o bulduğu kişinin hangi partiye oy veren olduğunu da söyleyebilirim ama ispat edemem.

• Ya madem o kadar super aracın insan adam gibi fotoğraf çeker içi falan net çekmemiş 9 foto koymuş bir de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.