Şimdi Ara

Su cilgin türkler'i okuyan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

nasil bir kitap almayi düsünüyorum

Bende var yarısına kadar geldim ama ödevlerdi şuydu, buydu derken devamını okuyamadım...En kısa zamanda bitireceğim ama sana tavsiye ederim gerçekten o dönem hakkında bayaa bir bilgi sağlıyor...

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• bol bol şovenizm dolu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

bol bol şovenizm dolu.

Ey aslanım benim. Nerden öğrendin sen o kelimeleri ?
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• çok güzel bi kitap herturkun okuması gerek bence
    bazı bölümlerinde gerçekten çok duygulandım

Orjinalden alıntı: ZEUS__

okullarda ders olarak okutulması gereken bi kitap.öyle diyeyim ben sana..

kesinlikle
    HP dv2580 : 14.1" LCD • Core2 Duo 7300 • Nvidia 8400GS • 2 GB Ram • 160GB HDD • Lightscribe Super Multi DVD-RW • PRO/Wireless 3945 • Bluetooth + Webcam + 5in1 kart okuyucu + Parmak izi okuyucu + HDMI port + IEEE 1394 + uzaktan kumanda • 2.43 kg w/ 6cell
    ((( UBUNTU ))) ((( PARDUS ))) ((( ANDROID )))
  • herkezin mutlaka okuması gerekiyor...
    hatta bence böyle bir konunun başlığını "Su cilgin türkler'i okumayan varmı" yazabilmemiz gerekiyor.

ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier
    mi oromardi lisse-miruvòreva, andùne pella, vardo tellumar, nu luini yassen tintilar i eleni, òmarya airetàri-lìrien.
    sì man i yulman nin enquantuva?
    an sì tintalle varda oiolosseo, ve fanyar màryat elentàri ortane
    ar ilye tier unduàve lumbule; ar sindanòriello catita mornie i falmalinnar imbe met, ar hìsie
    untùpa calaciryo mìri oiale. sì vanwa nà, ròmello vanwa, valimar!

• en cok satan 20 kitap arasinda. bu kitap nasi "Neden asik oluruz"http://www.tikla24.de/produktname.id.1117470824.htmll

bu arada aynı kitabın 2. si çıkmış çanakkale savaşını anlatan. dün gördüm tesadüfen ve çok sevindim. en kısa sürede okuyacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 16 Mart 2008; 14:37:00 >

bol bol şovenizm dolu.

sen şu masonluğu savunansın hatırladım ne mal olduğun ortada tabikide ortaya çıkıp bol bol ırkçılık var dersin...

bol bol şovenizm dolu.

Kaç kere dedim sana googleden bulup anlamını bilmediğin kelimeleri yazma diye

...MAY NEYMİS CABBAR
  • haLa okumadın mı, meLisa p nin kitabı oLsaydı okunma oranı daha fazLa oLurdu beLkide..
    neyse

Orjinalden alıntı: CaBBaR.

quote:

bol bol şovenizm dolu.

Kaç kere dedim sana googleden bulup anlamını bilmediğin kelimeleri yazma diye

O da bir yetenek
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

şimdiye kadar okumaman bile büyük kayıp.. ama olsun zararın neresinden dönersen kardır..

bu arada aynı kitabın 2. si çıkmış çanakkale savaşını anlatan. dün gördüm tesadüfen ve çok sevindim. en kısa sürede okuyacağım...

+ 1923

dirilişi de al

ikisini hepsi buradadan uygun fiyata şipariş edebilirsin

özellikle ciltlisine bayılıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 16 Mart 2008; 15:44:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: muteber

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

okullarda ders olarak okutulması gereken bi kitap.öyle diyeyim ben sana..

kesinlikle

Okumayanı okula ve bilumum devlet dairelerine almamak gerekir.. Söylediğim yanlış anlaşılmasın sadece kitabın sürükleyiciliğini,akıcılığını ve tarihimizi bize nasıl ve ne derece anlattığını ölçülendirmek istiyorum...

Herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap...

• Hayatımda adam gibi okuduğum 2. kitap diğeri Harry Potter

Dikkat ettimde zaten 2 tane kitap okumuşum yaff .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 16 Mart 2008; 16:10:56 >
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • ben 2. siparis ettim galuba tüh netcez simdik 1. okumadan olurmu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.