Şimdi Ara

Şu Ana Kadar Yediğiniz En İyi Fast-Food

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, başlıkta söylediğim gibi şu ana kadar yediğiniz en iyi Fast-Food nedir?
    -Benim Şu Ana Kadar Yediğim En İyi Fast Food "Subway"de yediğim sandwich'ler oldu.

• İlk whooper yediğim zamandır heralde ama artık tadı hoşuma gitmiyor okadar yada kalite düştü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 10da karşıyaka sahilinde yenilen boyoz yumurta ve çay 3lüsü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subway kadar evlere servislerini hatalı veya eksik yapan bir şirket daha görmedim. Benim tercihime gelicek olursakta çeşme kumrusu. Karşıyaka'da güzel yapabilen iki mekan var altınmaşa ve kumrucu şevki.
  • Izmir Agora. friends & burgers'ta yedigim hawaii burger. Anansli ve kirmizi soganliydi. Inanilmaz guzeldi ve fiyat istanbula gore cok uygundu

• arbys etli çıtır baget
  • Kumrunun tadi nasil hic yemedim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Triple Whopper.

Birde Espiye Pidesi yemiştim dünyanın en harika pidesiydi. Tadı hala damağımda.

• Johnny Rockets. Her türlü burgeri apayrı efsane. Cesareti olan varsa google. Amerikan markası zaten,Kıbrısta var. Türkiye'ye herhangi bir yere açılsa Burger,Mc iş yapmaz orada,o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 19 Ağustos 2015; 1:25:42 >
  • Patates kızartması- milkshake fena değildi. Bide acı sos emdirilmiş patates yemiştim oda iyiydi baya

• Big king xxl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidetaka Miyazaki -- 19 Ağustos 2015; 1:29:15 >
  • Carl's Jr.

• Zaman ortaokul , yer izmit - kocaeli
    Maksut usta diye bir yerde yemistim
    Sadece yediğim en güzel fast food değil yediğim , agzima soktugum cignedigim en tatlı en kutsal şeydi o fiyonk makarna ama bir daha o mekanı yerinde bulamadım sanki yer yarildi içine girdi

Edit : birde çorbası vardı makarnadan sonra icmistim , mercimek çorbası turkiyenin başka hiçbir yerinde alamadım o tadi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.