Binbaşı
28 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 343 (Bu ay: 0)
Gönderileri
3 yıllık saçlarımı kestim. Sizce kısa mı yoksa uzun mu daha iyi durmuş?

Evet beyler hint kınası ile yaptığım şekil olmuş mu?

Hepinize iyi forumlar.
Kuzenim için bir masaüstü sistem toplamak istiyoruz. Kullanım amacı olarak photoshop, coreldraw vb. programları kullanacak ve zaman zaman da oyun da oynayabileceği bir sistem lazım.
Maksimum 5000TL bir bütçemiz var. Monitör dahil ve hariç olarak iki farklı öneri yapabilir misiniz?
Tasarım vb. işlerde kullanacağı için IPS FHD bir monitör de gerekebilir.
Evet olası bir erken seçim ihtimaline karşı CS:GO belediye başkan adaylığımı şimdiden açıklıyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.
C4 ve B-Side ile...
Evet forum ahalisi. Bundan tam 5 yıl önce ilk tipim nasıl konusu açtığımda 120 kiloydum ve 18 yaşındaydım. Eski konu linkinden eski fotoğraflara da bakabilirsiniz.

5 yıl önceki konunun linki bu

Aradan 5 yıl geçti ve bu zamanda 40 kilo verip 23 yaşına erdim. Değişimi siz de görün istedim.

Fazla hırpalamayın beyler neticede insanız.

Bu 5 yıl önceki

Bu da bu sabahtan bir fotoğraf
Yaratıldı topraktan,
Gezdi adem cennette.
Allah verdi bir can,
Havva oldu surette.

Yasak kıldı Allah,
Dinlemedi ne Adem ne Havva.
Yedi yasak meyvesini,
Aşk, Havva'da Adem, Adem'de oldu Havva.

Bildiler aşkı açıldı gönül perdeleri,
Anladılar sevabı, günahı, bedeni.
Fark ettiler hata ettiklerini,
Yanmışlardı artık, hatırladılar dediklerini.

İndirdi Allah yeryüzüne,
Adem Havva'ya, Havva Adem'e hasret.
Geceleri döndü gündüzüne,
Yollara düştüler, İstediler mağfiret.

Yıllar sürdü hasret,
Kavuştular Arafat'ta.
Elleri açıp dediler affet,
Affetti Allah, kalın dedi dünyada.

Türedi Adem ve Havva,
Soy oldu Ademoğlu.
Aşk bileni yaktı,
Yanar hala Ademoğlu.

Yazan : Ömer Yılmaz
Hani çocuklar ellerini kesen veya yakan bir şeye bir daha elini uzatamaz dikkat eder ya.
Ben niye uslanmadım peki? Neden hala beni yakacağını bile bile elimi ona uzatıyorum? Neden tutmaya çalışıyorum?
Ben nerden bilebilirdim bunun böyle olacağını? Neden kontrol edemiyorum kendimi?
Bana zarar vereceğini bile bile hala çabalıyorum.
Bir kor tutuyorum elimde. Canımı öyle yakıyor ki acısından gözümden yaşlar boşalıyor.
Canımı yaka yaka göğsüme basıyorum koru. Daha çok yakıyor.
O yaktıkça ben sıkıyorum elimi. Ya ben öleceğim ya da o kor soğuyacak. Başka bir yolu yok artık.
Bir daha kim tutar ki o yanık eli. Nasıl geçer o yaralar. Canım acıyacak mı sürekli?
İyi geceler uyuyamayan DH ahalisi. 2004-2006 yılları arasında çıkış yapmış olması muhtemel bir oyun arıyorum. Bu oyunu Cdnet veya Chip dergisindeki cdlerin birinden kurmuştum. Baya zaman oldu aklıma geldi ama adını bulamadım. Oyun bir hapishane gibi bir yerde başlıyordu ve fps görüş açısı vardı. Yanlış hatırlamıyorsam karakter büyü yapabiliyordu(sonradan öğreniyordu) ve etrafta sürekli pentagram şekilleri olduğunu hatırlıyorum. Karanlık ve kasvetli bir havası vardı oyunun.

Bu oyunu bilenler lütfen adını yazsın. O zamanlar oynayamadığım oyuna dönüp bakmak istiyorum.
Edit: Oyunun simgesinde de kırmızı pentagram vardı diye hatırlıyorum.

Edit 2: Oyun Arx Fatalis @NiTian ErXing sayesinde bulundu. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım painkiller ile bu oyunu kafamda birleştirmişim biraz :D
Yaklaşık 5 senedir kendi çapında müzikle uğraşan biriyim. Çalışmalarımı Soundcloud ve Youtube gibi ortamlarda paylaşıyorum. Bu çalışmalarımdan birini de sizinle paylaşıyorum. Yorumlarınız nasıl olacak çok meraktayım :D

Genellikle EDM ve Soundtrack çalışmaları yapan biriyim. Neden bilmiyorum ama ses kalitesi Youtube'da daha kötü.

Synthopsis - Monsterize (Original Mix)
https://www.youtube.com/watch?v=4Kl2vwY-GIc

https://soundcloud.com/synthopsis_music/synthopsis-monsterize-original-mix

Diğer Soundcloud hesabım : https://soundcloud.com/synthopsis
Hepinize iyi günler. 1-2 Kasım tarihinde üniversitemizde sempozyum yapılacağı için ABD'den Profesör mertebesinde akademisyenler gelecek. Şimdi ABD'nin ve ülkemizin aldığı bu vize yaptırımları bu akademisyenlerin vizesini etkiler mi? Şuan bize bi bilgi ulaşmadı çünkü.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.494
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 21.861 (Bu ay: 356)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.489 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.