Şimdi Ara

Stream izlemek çok şey öğretiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendini geliştirmek isteyen oturup stream izlesin lafım bu kadar 2 ay önce smartcast yapamayan ben şimdi insec çekiyorum şaka bi yana cidden çok op la streamler

• quote:

Orijinalden alıntı: Reborn.

Kendini geliştirmek isteyen oturup stream izlesin lafım bu kadar 2 ay önce smartcast yapamayan ben şimdi insec çekiyorum şaka bi yana cidden çok op la streamler

Streamer gören masum noob.
  • Birşey öğrenmek istiyorsanız, voyboy , froggen tarzı streamerları tavsiye ederim ama ben turnuva haricinde sadece eğlenmek için stream izlerim , Siv HD , Ozılot , PL tarzı streamerları izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sepulchure -- 26 Eylül 2013; 2:41:00 >
  • Insec çekmek nedir ?

Dediğin şey TF ta ward atıp adc yi tekmelemek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

quote:

Kendini geliştirmek isteyen oturup stream izlesin lafım bu kadar 2 ay önce smartcast yapamayan ben şimdi insec çekiyorum şaka bi yana cidden çok op la streamler

• aynen dereceli oyunlara girmek icin 16hero sartindan baska 50 stream izleme sartida getirilmeli.
    Hatta lig atlarkende 10 stream izlemek zorunlu olmali.
    bak ozaman kalite nasil artiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon 1 den beri oynuyorum hala smartcast nasıl ayarladığını bile bilmem hatta merak edip nasıl birşeymiş diye denemedim bile. duyduklarım gördüklerim kolaylıkları var fazlaca ama alışkanlıklarda kolay kolay bırakılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmzamı atıyorum :D silver 5 te sürünürken bıraktım oynamayı bir ay filan stream izledim hem eğlendirici hem öğretici. sonra bir ranked gireyim dedim yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün sonra sonra gold 4e çıktım:D
  • Şans işi başka bir şey değil.
  • Sagol qnq chelingir oldum sayende

• sv hd yi izleyip onun yaptıklarını çalışmada
  • Gerçekten öyle. Ben tv izleyeceğime stream izlerim mesela. Daha eğlenceli ve öğretici.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

Birşey öğrenmek istiyorsanız, voyboy , froggen tarzı streamerları tavsiye ederim ama ben turnuva haricinde sadece eğlenmek için stream izlerim , Siv HD , Ozılot , PL tarzı streamerları izliyorum.

Ocolote eğlenmek ıcın mı izlenir adam çilingir öğrenmek ıcın ızlenır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

İmzamı atıyorum :D silver 5 te sürünürken bıraktım oynamayı bir ay filan stream izledim hem eğlendirici hem öğretici. sonra bir ranked gireyim dedim yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün sonra sonra gold 4e çıktım:D

Ziyyaaaaaaaaaa !!!??
    Ben 2 gün boyunca girdiğimin bütün dereceleri kazandım ve sadece Gümüş 4 den gümüş 2 ye gelebildim kimi kandırıyosun sen
  • Midde bir hiçken Xpeke-Alex ich-Scarra izleyerek biraz da olsa kendime birşeyler katabilmişimdir.Top da Voyboy, canım Vayne ya da adc oynamak isterse Doublelift.Stream hem zevkli hem de yararı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 26 Eylül 2013; 9:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

quote:

• Streamer'ları izle ama her yaptıklarını yapma. Mesela Voyboy solotop Karma oynadığında yeni gelinin şeye sarıldığı gibi Karma'ya sarılma veya turnuvada çok pick'lendi diye hemen bir champ'ı alma Şu sıralar mesela Corki ve Gragas free win gibi bir şey, ne zaman bu ikisini alan olsa lose. Hele geçen bir tane Gragas gördüm; Jax oynuyorum, E açıp fight'a dalmışım tam 4 kişiyi birden stun'layacağım adam ulti atıyor çöp oluyor benim skill 3 kere aynı şey olunca adama yalvarmaya başladım "lütfen ulti kullanma" diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Streamer'ları izle ama her yaptıklarını yapma. Mesela Voyboy solotop Karma oynadığında yeni gelinin şeye sarıldığı gibi Karma'ya sarılma veya turnuvada çok pick'lendi diye hemen bir champ'ı alma Şu sıralar mesela Corki ve Gragas free win gibi bir şey, ne zaman bu ikisini alan olsa lose. Hele geçen bir tane Gragas gördüm; Jax oynuyorum, E açıp fight'a dalmışım tam 4 kişiyi birden stun'layacağım adam ulti atıyor çöp oluyor benim skill 3 kere aynı şey olunca adama yalvarmaya başladım "lütfen ulti kullanma" diye.

DRUUUNKK
    PLSSS
    DONT PRESS RRR

• dogru
  • 2 ay önce sorakayla can götüremeyen ben şimdi dariyle teq atıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.