arkadaşlar son kurusumla +7 warrior shel aldım str basarken item yandı çıldırmak üzereyim bu ne öyle ya
yanma şansı var zaten %5 civarı bişeydi..Geçmiş olsun olur böyle yılda bir olaylar
Aynısı geçenlerde bana oldu +7 shell e str basarken :) Upgrade yapmayacaksanız eğer str basılı olanı alın
ben 7 chitine hp basarken yanmıştı
İlk defa duydum yıllardır böyle bir olay gelmedi başıma. +6 ve üstü itemlerde Blessed Enchant Scroll Str-hp-vs.vs ile basıldığında %100 dür. Ama düşük olanlarınla yanma ihtimali var. Blessed ile basıldığı halde yandıysada geçmiş olsun. K2 bu herşey mümkün.
Geçmiş olsun.Böyle bir ihtimal var.Ta itemleri değerli olduğu zamanda +8 Shard'ıma poison basarken yaktığımı bilirim.Birşeyi öğrenmek için mutlaka bedel ödeniyor.Sende öğrenmiş oldun. Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.Böyle bir ihtimal var.Ta itemleri değerli olduğu zamanda +8 Shard'ıma poison basarken yaktığımı bilirim.Birşeyi öğrenmek için mutlaka bedel ödeniyor.Sende öğrenmiş oldun. Tekrar geçmiş olsun.
Birşeyi öğrenmek için bedel ödemek gerekmiyo da,bir başarı - bir kazanç uğruna bir bedel öğrenmek gerekiyor :)
+3 e kadar olan itemlarda %100, uzeri olan itemlarda %90 diye biliyorum. Gecmis olsun ama kaybin o kadarda buyuk degol bkz. Erén arkadasin paylastigi video daki gibi bi kayip oyunu biraktirir adama :D
Arkadaşım hiç şaşırmaman gerek ko hayatımda, 7 cleavera, chitinlere falan hep 7 ve üstünde dex poison basarken yaktım. 7ten itibaren kesin yanacak diye bi kanıya varmıştım bi ara. %5ten fazla açıkçası, efegenin iiye light bastığını okuyunca şaşırdım baya hatta.
sende +7 shell yanmış bende bugün 2 parça asas için krowaz kolluk ve donluk aldım +6 ya bastım dex basarken kolluk geçti don yandı 1320 lık dex sc den kullandım nasıl yandı hala hayret ediyorum
+1 fabric coatı +2 ye geçirirken yakmıştım bende ama snn zarar benden biraz daha fazlaymış neyse geçmiş olsun millet +9 item basar bizim gibiler ise +7 yebonus verirken yakar
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
Bu adama bakıp şükredin arkadaşlar.Adam +8 raptor bastı , BES kesin geçsin diye +7 raptor yaktı ama ters tepti.
Yanma ihtimali dusukte olsa var. o da sana denk gelmis.
quote:
Orijinalden alıntı: superfare
quote:
Bu adama bakıp şükredin arkadaşlar.Adam +8 raptor bastı , BES kesin geçsin diye +7 raptor yaktı ama ters tepti.
Ben şuna inanıyorum item basarsan yanarsa arkadan basacagınında yanma ihtimali yüksek. Ne alaka demeyin videoyu izleyin
Geçmiş olsun.Bidaha upgrade ederken banyo yap öncesinden
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
quote:
Orijinalden alıntı: superfare
quote:
Ben şuna inanıyorum item basarsan yanarsa arkadan basacagınında yanma ihtimali yüksek. Ne alaka demeyin videoyu izleyin
Herşeyin bug'unu koxpunu hilesini buluyorlar da , item yakmanın upgrade'i etkileyip etkilemediğini ne zaman bulacaklar merak ediyorum.Eğer etkilemiyorsa bugüne kadar yakılan itemlere yazık.1 Server dolusu fakir giyinirdi onlarla.
Bugunlerde bu tür olaylar artmaya başladı. Kimisi dex, kimisi de str basarken armorlarını anvile feda etti.
Tek çözüm ; Anvile gitmeden önce gusûl abdesti almak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme