Şimdi Ara

STR basarken item yandı :SSSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son kurusumla +7 warrior shel aldım str basarken item yandı çıldırmak üzereyim bu ne öyle ya

• yanma şansı var zaten %5 civarı bişeydi..Geçmiş olsun olur böyle yılda bir olaylar
  • Aynısı geçenlerde bana oldu +7 shell e str basarken :) Upgrade yapmayacaksanız eğer str basılı olanı alın
  • ben 7 chitine hp basarken yanmıştı
  • İlk defa duydum yıllardır böyle bir olay gelmedi başıma. +6 ve üstü itemlerde Blessed Enchant Scroll Str-hp-vs.vs ile basıldığında %100 dür. Ama düşük olanlarınla yanma ihtimali var. Blessed ile basıldığı halde yandıysada geçmiş olsun. K2 bu herşey mümkün.
  • Geçmiş olsun.Böyle bir ihtimal var.Ta itemleri değerli olduğu zamanda +8 Shard'ıma poison basarken yaktığımı bilirim.Birşeyi öğrenmek için mutlaka bedel ödeniyor.Sende öğrenmiş oldun. Tekrar geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Vane e artı basmak!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Geçmiş olsun.Böyle bir ihtimal var.Ta itemleri değerli olduğu zamanda +8 Shard'ıma poison basarken yaktığımı bilirim.Birşeyi öğrenmek için mutlaka bedel ödeniyor.Sende öğrenmiş oldun. Tekrar geçmiş olsun.

Birşeyi öğrenmek için bedel ödemek gerekmiyo da,bir başarı - bir kazanç uğruna bir bedel öğrenmek gerekiyor :)
  • +3 e kadar olan itemlarda %100, uzeri olan itemlarda %90 diye biliyorum. Gecmis olsun ama kaybin o kadarda buyuk degol bkz. Erén arkadasin paylastigi video daki gibi bi kayip oyunu biraktirir adama :D
  • Arkadaşım hiç şaşırmaman gerek ko hayatımda, 7 cleavera, chitinlere falan hep 7 ve üstünde dex poison basarken yaktım. 7ten itibaren kesin yanacak diye bi kanıya varmıştım bi ara. %5ten fazla açıkçası, efegenin iiye light bastığını okuyunca şaşırdım baya hatta.
  • sende +7 shell yanmış bende bugün 2 parça asas için krowaz kolluk ve donluk aldım +6 ya bastım dex basarken kolluk geçti don yandı 1320 lık dex sc den kullandım nasıl yandı hala hayret ediyorum
  • +1 fabric coatı +2 ye geçirirken yakmıştım bende ama snn zarar benden biraz daha fazlaymış neyse geçmiş olsun millet +9 item basar bizim gibiler ise +7 yebonus verirken yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Bu adama bakıp şükredin arkadaşlar.Adam +8 raptor bastı , BES kesin geçsin diye +7 raptor yaktı ama ters tepti.

• Yanma ihtimali dusukte olsa var. o da sana denk gelmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superfare

quote:

Bu adama bakıp şükredin arkadaşlar.Adam +8 raptor bastı , BES kesin geçsin diye +7 raptor yaktı ama ters tepti.

Ben şuna inanıyorum item basarsan yanarsa arkadan basacagınında yanma ihtimali yüksek. Ne alaka demeyin videoyu izleyin

• Geçmiş olsun.Bidaha upgrade ederken banyo yap öncesinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Orijinalden alıntı: superfare

quote:

Ben şuna inanıyorum item basarsan yanarsa arkadan basacagınında yanma ihtimali yüksek. Ne alaka demeyin videoyu izleyin

Herşeyin bug'unu koxpunu hilesini buluyorlar da , item yakmanın upgrade'i etkileyip etkilemediğini ne zaman bulacaklar merak ediyorum.Eğer etkilemiyorsa bugüne kadar yakılan itemlere yazık.1 Server dolusu fakir giyinirdi onlarla.

• Bugunlerde bu tür olaylar artmaya başladı. Kimisi dex, kimisi de str basarken armorlarını anvile feda etti.

Tek çözüm ; Anvile gitmeden önce gusûl abdesti almak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.