Server: Logos 59 levele kadar hiç raptorum olmamıştı. ama rebirth chitin set ve rebirth glavem vardi hep. Tek hayalim rebirth raptordu bugün oldu ama tek bir sorun var RECUDELI OLMASI ama önemi yok istedigim oldu sonuçta... +6 recude raptoru pazarda gördüm chitin ve glavemle takasımı yaptım. Gidip 1 bus aldım anvile koştum. hiç bişey yakmadım ve trina kullanmadım. Yansaydı belki oyunu bırakacaktım çünkü batmıştım. Ama anvil yüzüme güldü. İşte bu da sıcak SSler. :Bu arada logosun pahalı bir server oldugunu oynayanlar çok iyi bilir
Çok mutluyum anında 21 GB teklif geldi ama önce hevesimi alayım.
işte 1. resim +6 raptoru aldım ve elime taktım:
aldım busu anvile koştum :
işte en sevdigim an :
ve +7 RAPTOR tek eksigi recudeli olması :
Bir de Rebirth Bastım güzel parlasın diye ama yanmıyo sadece parlıyo :
Ve bu sevincimi siz donanımhaberle paylaştım
Posion bas parlar bu arada tebrikler
hayırlı olsun
tebrikler dostum güle güle kullan
Vaay helal olsun. Ben de çok büyük bir şey bastım. 20 tane rogue fp den 1 tane +7 çıktı
Vaay helal olsun. Ben de çok büyük bir şey bastım. 20 tane rogue fp den 1 tane +7 çıktı
şans işte oyunu bırakmamı istemedi knight
Rebith nasıl basılıyo ??
quote:
Orjinalden alıntı: HaSaN
neden reduce bastınki :S:S
recudeyi ben basmadım satın aldıgımda basılıydı zaten olsunda dedim recudeli olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Mcann
Rebith nasıl basılıyo ??
1 iteme rebirth basmak için o itemin +1 inin hight clas item olması lazım chitin shell raptor glave gibi.... sonra o hight class itemi +7 bastıktan sonra possion veya str,dex,hpsini basip bus satan adamdan (scrools Sharon) Rebirth kagidi alacaksın en alttaki 2.640.000 olan kagit sonra +7 itemi koyup o kagidida koyup basacaksın %100 rebirth
İtem basarken birşey yakmak hurafeden başka hiçbirşey değildir!!!
quote:
Orjinalden alıntı: KuzuXx
alla alla
Hyrlı Olsun...
quote:
Saçmaladığının Farkında Mısın...
quote:
Faydası oluyo ama tamamen şans yani. öyle demek de dogru degil
Kardeş tebrikler öyle kuru kuru olmazki rebith bassan
reduce basılı bence 5 para etmez
quote:
Orjinalden alıntı: Cqr24
reduce basılı bence 5 para etmez
Olsun adamın hayali Rebirth raptorunun olmasıymış..Böylece onuda gerçekleştirmiş!.
şans işi bende ilk denemede +5 den direk +7 yaptım fakat sonraki denemelerimde +6 dan sonrasına geçemedim 6 dan fazla yaktım bi tane geçseydi trina ile +8 dneyecektim