Şimdi Ara

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
2
Favori
23.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyor'dan alıp da deneyen varsa hangi üründen memnun kaldığını yazabilir mi? Yada farketmez albirini mi diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

;Profile bölümünden bakın, orada yazan oyunlar hariç diğer oyunları desteklemiyor.

profil bölümünde mw2 yok fakat yukarıdaki ss'lerde mw2 mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

Crysis'i denedim. Oyun bildiğin gerçek oldu artık

ama maalesef karton gözlükle hiç rahat olmuyor. gözlerimi çok yordu. birkaç ss alıp sildim programı. yalnız şunu söyliyim, bu 3d olayı yaygınlaştığında kıyamet kopar, manyak bir şey yav. dandik gözlüğe rağmen 3d nin oyunlara getireceği kaliteyi anlamak zor olmuyor.

buyrun gözlükle bakın:

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi)

Sizde neden renk kaybı olmamış :S Ne kullanıyordunuz ? iZ3D değil galiba ?

sadece silah 3d olmuş nedense.. renk kaybı ondan yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: warhacker

Arkadaşlar bende kartondan yapmayı planlıyorumda bilgisayarda 3D filmleride izleyebilirmiyiz bu gözlüklerle?

3D filim indirip Nvidianın sitesinde kendi programı ile(3d filim izleme programı) açmıstım. Karton gozluk ile sinemada gittiğim real3d ile hiçbir farkı(idda ediyorum hiçbir farkı) yoktu.Monitörümde 60hz. Ama indirdğiniz 3d filimden filme değisebiliyor. Bazılarında renk bozulmaları oluyor.

120hz monitör ve nvidianın kendi gözlük setiyle nasıl olur artık siz dusunun. Herkez bu 3d'nin yalan olduğunu zannediyor ama Nvidia bu işle çok iyi bir yatırım yaptı...
  • Şu an için satılığa çıkardığım GT240 ın içindeki 3d gözlük ile baktım ilk sayfadaki resimlere. Cidden harika birşey. Nvidia yı tebrik etmek lazım. Ama sanki uzun süre böyle oyun oynasam midem bulanır gibi geldi bana. Hala gözlerim düzelmedi.
  • Birazdan yapacağım 3D gözlük olayını çok merak ediyorum.Tekrardan CoD MW2 deneyimi yaşamam lazım
  • 8800GT kaldırır mı deneyim mi ?
  • ben 8800gt ile kullanıyorum. Performansta çok fazla dusus olmuyor zaten.
  • Su gözlük yükünü kaldırsalar su 3d olayında iste o zaman kiyamet kopacak.
  • Bu aksam metro 2033 de denedim imsamdaki sistemle dx 10 very high 1920 x 1200 de 3d kapaliyken hafif kasiliyordu 3- aktif ettim hemen rated 3d vision aktif oldu tam destek veriyor oyun korkunc bisiy deneyin ben kapamak zorunda kaldim 8800 gt ilk defa yalan oldu o anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Ati 10.3 ve iz3d ile MW2 den aldığım ss ler. Gözlüğüm olmadığı için ben birşey anlayamıyorum ama. Gözlüğü olan arkadaşlar ss leri 3d olarak görebiliyorlarsa benim işim 3 liralık gözlüğe kaldı demektir.

gerçekten işe yaramış denedim ama bu gözü yoran bir teknoloji yabi yarım saat anca dayanırım

• Biraz daha gelişmesi gerekiyor, gerçi bu tamamen gözün algılamasıyla ilgil ne kadar gelişir bilemiyorum ama diğer renk tonları çok arkada kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krs

quote:

;Profile bölümünden bakın, orada yazan oyunlar hariç diğer oyunları desteklemiyor.

bilmiyorum ki hocam nasıl yapmış arkadaş. ben profildeki oyunlar hariç yapamadım. yöntemini söylerlerse ben de denemek isterim her oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Ati 10.3 ve iz3d ile MW2 den aldığım ss ler. Gözlüğüm olmadığı için ben birşey anlayamıyorum ama. Gözlüğü olan arkadaşlar ss leri 3d olarak görebiliyorlarsa benim işim 3 liralık gözlüğe kaldı demektir.

[mage]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/27/5390.jpg[/simage]

[mage]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/27/5452.jpg[/simage]

[mage]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/27/5488.jpg[/simage]

[mage]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/27/5536.jpg[/simage]

gerçekten işe yaramış denedim ama bu gözü yoran bir teknoloji yabi yarım saat anca dayanırım

Bende kontrol ettim ve cidden konuyu açan arkadaşın verdiği ile aynı şekilde 3 boyutlu olmuş görüntüler. Demek ki ati kartlarlada kullanılabiliyor. Bu güzel bir haber işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

bu ne ya? koyduğun resimler bildiğin kırmızı cyan karton gözlükle izlenen anaglyph resim. renk kaybı çok yoğun bunlarda. gözlüksüz oyna daha iyi. bunu zaten iz3d driverı ile 3 liralık karton gözlükle bütün ati nvidia kartlarda yapabiliyorsunuz. ama değecek bişey değil.

ben de 120hz monitör ve nvidia 3d gözlük le test yaptın sandım

Evet renk kaybı konusunda çok haklısınız. Nerdeyse siyah beyaza yakın oluyor görüntüler.
  • arkadaşlar 3d yi ben en çok şu resimlerde hissettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 29 Mart 2010; 13:09:25 >

•  stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi)

Gözlüğü olan arkadaşlar bakabılırlermı acaba cod 4 den cektıgım bır resım ati hd 4650 kullanıyorum 3d oldu gozlugum olmadıgı ıcın bakamıyorum derınlıge falan..Bu arada performans kaybı yaşanıyor ati ekran kartlarında ve de böyle fps oyunlarında nişangah kayıyor vurmak zorlaşıyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destny -- 29 Mart 2010; 14:51:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krs

quote:

bilmiyorum ki hocam nasıl yapmış arkadaş. ben profildeki oyunlar hariç yapamadım. yöntemini söylerlerse ben de denemek isterim her oyunda.

programın profile bölümünde yok ama sitede cod mw2 oynanıyor görünüyor.

• Arkadaşlar yukarıda bir kullanıcı gözlüğün resmini koymuş bende sırf bu 3D durumu için gidip o gözlükten bulmuştum mw2 de sadece silah 3D oluyor çevredeki binalar yada diğer objeler sabit birde ben tam performans alamadım belkide şuan kullanmış olduğum kart yüzündendir 3650 kullanıyorum iz3D ile denedim daha sonra da hemen sildim ayrıca avatarı da 3D seçeneğini aktif yapıp denedim onda hiçbir sonuç alamadım çok berbattı görüntü nvidia olması şart galiba 3D olayında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

Crysis'i denedim. Oyun bildiğin gerçek oldu artık

ama maalesef karton gözlükle hiç rahat olmuyor. gözlerimi çok yordu. birkaç ss alıp sildim programı. yalnız şunu söyliyim, bu 3d olayı yaygınlaştığında kıyamet kopar, manyak bir şey yav. dandik gözlüğe rağmen 3d nin oyunlara getireceği kaliteyi anlamak zor olmuyor.

buyrun gözlükle bakın:

Sizde neden renk kaybı olmamış :S Ne kullanıyordunuz ? iZ3D değil galiba ?

sadece silah 3d olmuş nedense.. renk kaybı ondan yok sanırım.

Yok 3. SS'da tahtalarda 3D görünüyor.

Bu arada Ati kullananlar, 10.3 driverını yüklemeden iZ3D'yi açmayın. Çok fazla FPS düşer.

Ayrıca odaklanma sorunu yaşıyorsanız "/" tuşuna basıp Auto Focus'u açın. iZ3D'nin kendi özelliği, duruma göre bozulmaması için ayarlıyor. Mesela silahla nişan aldığımızda Focus açık değilken görüntü kayıyor. Ama açık olduğu zaman program görüntünün kaydığını anlıyor ve derinliği ona göre ayarlıyor.

Birde gözlüklerin tanımını bilmeniz gerekli.

Aşağıda bilgiler mevcut.

Red Cyan Full Color
    Default mode that takes the Red component from the Left image, and the Cyan component from the Right Image
    Red Cyan Tweaked Color
    Similar to above, but with primary colors (R, G, B) desaturated to reduce retinal rilvalry.
    Red Cyan Graysale Red
    The left channel is converted to Grayscale using the NTSC YUV colorspace and mapped to the red channel. This makes an easier-to-see 3D image, at the expense of color fidelity.
    Red Cyan Black White
    Both Left and Right are converted to Grayscale. This makes an easy-to-see 3D image, but with no color information
    Green Magenta Full Color
    Uses Green/Magenta instead of Red/Cyan. For LCD projectors viewed with polarized glasses on a sliver screen
    Magenta Green Full Color
    Uses Magenta/Green instead of Red/Cyan, as above

http://www.callipygian.com/3D/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 29 Mart 2010; 16:14:29 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.