Şimdi Ara

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
2
Favori
23.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Performans dusmuyor dıyenler hayal goruyorlar.2 farklı oyunda denedım ıkısınde de 3dyi aktıf edınce %50 performans kaybı yasadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Performans dusmuyor dıyenler hayal goruyorlar.2 farklı oyunda denedım ıkısınde de 3dyi aktıf edınce %50 performans kaybı yasadım.

performans tan kastın fsp mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersinciex

quote:

Performans dusmuyor dıyenler hayal goruyorlar.2 farklı oyunda denedım ıkısınde de 3dyi aktıf edınce %50 performans kaybı yasadım.

En başta sorduğum ve söylediğim gibi en az %50 civarı FPS kaybı yani performans kaybı oluşuyor. 3d görüntünün güzel alınması yüksek performansı değil yüksek kaliteyi gösterir.

Kalite ile performans da Her zaman ters orantılıdır.

Bu arada ben dirt2 de denemek istedim ama yükleme ekranlarında fps 1-2 civarında gezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warhacker

Arkadaşlar bende kartondan yapmayı planlıyorumda bilgisayarda 3D filmleride izleyebilirmiyiz bu gözlüklerle?

cevap verirmisiniz? ayrıca bende Hd4850 iCooler alınca 3D gözlük yapıp Dirt 2 de denicem şuanki dandik ekran kartım sadece 800x600 de oynamama yetiyor bu halde bile oyun dehşet :) ayrıca NFS bunun yanında halt etmiş ve ben yarış oyunlarını sevmem ama Dirt 2 de adamlar hakkaten yapmış dedirtiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warhacker -- 28 Mart 2010; 18:10:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Kısaca gerekli olan tek şey red-cyan bir gözlük.

nasıl temin edilir o?
  • Arkadaşlar her monitör destekler mi? Mesela bende acer x233h var gözlük alsam olur mu?
  • quote:

quote:

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Arkadaşlar her monitör destekler mi? Mesela bende acer x233h var gözlük alsam olur mu?

olur 60HZ 2 ayrı 30HZ görüntü, gözleri falan yoruyormuş, yani 120Hz en iyisi ama onlarda çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: 666

Arkadaşlar her monitör destekler mi? Mesela bende acer x233h var gözlük alsam olur mu?

olur 60HZ 2 ayrı 30HZ görüntü, gözleri falan yoruyormuş, yani 120Hz en iyisi ama onlarda çok pahalı

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

quote:

En başta sorduğum ve söylediğim gibi en az %50 civarı FPS kaybı yani performans kaybı oluşuyor. 3d görüntünün güzel alınması yüksek performansı değil yüksek kaliteyi gösterir.

Bu arada ben dirt2 de denemek istedim ama yükleme ekranlarında fps 1-2 civarında gezdi.

Valla senin sistemde yada driverlerde bi sorun var imzamdaki sistemle dirt 2 dx10 da 3d acik 1fps bile dusmuyor benim sistemde ustelik 1920x1200 p de

• his 4650 512 mb ddr2 ekran kartlı,core 2 duo e7400 islemci ve 3 gb kıngston ramlı sıstemıme catalyst 10.3 drıverı kurdum ardından iz3d driveri * tuşuna basıyorum fakat herhangı bır tepkı cıkmıyor red cyan renkler vs...
  • Arkadaşlar bende karton gözlük var digiturk vermişti. ati 5870 var. 3 boyut yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Mart 2010; 19:58:17 >
  • performans dususunden kastım fps dususu tabıkı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

quote:

Valla senin sistemde yada driverlerde bi sorun var imzamdaki sistemle dirt 2 dx10 da 3d acik 1fps bile dusmuyor benim sistemde ustelik 1920x1200 p de

3D görüntü nasıl meydana gelir? aynı sahneden 2 ayrı görünütü vererek, her göz içi ayrı görntü, yani eğer 1920x1200 çözürlükle ile 3D açarsan 2 tane 1920x1200 oluyor bu da 3840x2400 çözünürlük demek yani minimum %50 performans düşüşü

• Crysis'i denedim. Oyun bildiğin gerçek oldu artık

ama maalesef karton gözlükle hiç rahat olmuyor. gözlerimi çok yordu. birkaç ss alıp sildim programı. yalnız şunu söyliyim, bu 3d olayı yaygınlaştığında kıyamet kopar, manyak bir şey yav. dandik gözlüğe rağmen 3d nin oyunlara getireceği kaliteyi anlamak zor olmuyor.

buyrun gözlükle bakın:

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi)

• Filmlerde işe yarıyormu bu olay???
  • iz3d kurulumunu yaptım zaten 10.3 driveri kuruluydu bad company 2 ' de * a bastığımda hiçbir şey olmuyor. ccc panelden aktif etmemiz gereken bişeyler mi var ?
  • ;Profile bölümünden bakın, orada yazan oyunlar hariç diğer oyunları desteklemiyor.
  • nvidia nın son driver indaki daha gerçi oluyor iz3d tırt......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Crysis'i denedim. Oyun bildiğin gerçek oldu artık

ama maalesef karton gözlükle hiç rahat olmuyor. gözlerimi çok yordu. birkaç ss alıp sildim programı. yalnız şunu söyliyim, bu 3d olayı yaygınlaştığında kıyamet kopar, manyak bir şey yav. dandik gözlüğe rağmen 3d nin oyunlara getireceği kaliteyi anlamak zor olmuyor.

buyrun gözlükle bakın:

Sizde neden renk kaybı olmamış :S Ne kullanıyordunuz ? iZ3D değil galiba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 29 Mart 2010; 5:07:30 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.