Şimdi Ara

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
2
Favori
23.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Ati 10.3 ve iz3d ile MW2 den aldığım ss ler. Gözlüğüm olmadığı için ben birşey anlayamıyorum ama. Gözlüğü olan arkadaşlar ss leri 3d olarak görebiliyorlarsa benim işim 3 liralık gözlüğe kaldı demektir.

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi)

Elimdeki cam anaglyph gözlükle denedim, sorun yok. Yalnız ufaktan bi derinlik için ayar yapmak gerek, onu da gözlüğü taktıktan göre kendi zevkinize göre düzenlersiniz.

Kısaca gerekli olan tek şey red-cyan bir gözlük.

• Derinlik ayarı çok kolay iz3d ile gerçi Nvidia da da kolaydır kendim bir gözlük yaptım 3dgozluk sitesindeki tarifin aynısı ile ama neyeterli derinliği alabildim nede tam odaklanabildim.
  • Gittigidiyor da 3d gözlük dolu ve para değil,bende oradan almıştım
  • az önce bende denedim 3d olayını nvidia test demosu süper hatta anneme izlettim nvidia logosu ekrana yaklaşınca ''noluyo yaa'' diyip tırstı ama şöyle söyliyeyim bu şekilde 5 dakika oyun oynadıktan sonra gözlerim mahfoldu kısmi körlük yaşadım kimseye tavsiye etmiyorum bu arada karton gözlük arayanlar haberturk gazetesi alsın neredeyse hergün 3 boyutlu dinazor ot böcek vs dergisi ile veriyor bu gözlükten
  • quote:

Ati 10.3 ve iz3d ile MW2 den aldığım ss ler. Gözlüğüm olmadığı için ben birşey anlayamıyorum ama. Gözlüğü olan arkadaşlar ss leri 3d olarak görebiliyorlarsa benim işim 3 liralık gözlüğe kaldı demektir.

Çok iyi görünüyor,kağıttan gözlük için...NAsıl yaptınız önce iz3d driver sonra 10.3 ü mü yüklediniz

• quote:

Derinlik ayarı çok kolay iz3d ile gerçi Nvidia da da kolaydır kendim bir gözlük yaptım 3dgozluk sitesindeki tarifin aynısı ile ama neyeterli derinliği alabildim nede tam odaklanabildim.

Zaten oldukça ucuz oldukları için, nispeten kaliteli olanlardan edinin bir tane. Ben ebay'den yakın bir zamanda aldım, kargo dahil 3-4 dolara maloldu.

Denediğim gözlük şu:

• Arkadaşlar bende kartondan yapmayı planlıyorumda bilgisayarda 3D filmleride izleyebilirmiyiz bu gözlüklerle?
  • Arkadaşta denemeye kalktık,W7 32 bit ve 9800gt ekran kartı var ama control panelinden 3d yi aktif ederken gözlük testini geçemiyoruz hata veriyor sorun ne olabilir
  • Kesinlikle kendiniz gözlük yapmaya kalkmayın olmuyor kendim denedim,oluyor ama adam gibi olmuyor.Onun yerine 3-5 tl verin gittigidiyordan veya başka bir yerden karton gözlük alın,daha fazla para verebilirim diyorsanız plastik gözlük alın boş yere sıkıntıya girmeyin...
  • bunlardan hangisi daha kaliteli ?
  • olmuyor yapamadım

Can't Find Stero Device yazıyor solda çözümü var mı
  • Tamam oldu
  • quote:

bence al bi gözlük gerçekten güzel oluyo

•  stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi)

/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailgokhan

Çok iyi görünüyor,kağıttan gözlük için...NAsıl yaptınız önce iz3d driver sonra 10.3 ü mü yüklediniz

Sıralaması fark etmiyor aslında ama ben 10.3 ü yükledim ilk olarak. Catalyst de arıyordum nerde bu özellik diye çünkü 10.3 ile 3d gelicekti biliyordum.

Sonradan iz3d diye isim geçtiğini fakettim fx57 nin heberlerinde onu arattım google dan. Normalde ücretli olan 3d yazılımı ati kart kullanıcılarına ücretsiz veriliyor. bir kaç mesaj yukarıda 3d sürücüsünün linkini ve gereken ayarını belirttim.

En kısa zamanda plastik bir gözlük alıcam. Eğer çok baş göz ağrısı yaparsa şundan alımayı düşünüyorum kısmetse tabi.
    http://www.iz3d.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=69&products_id=195

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

/

Kendi yaptığım dandik gözlükle bile çok güzel görünüyor. Ama anlamadığım el yapımı gözlüğüm webdeki fotoğrafları gayet güzel 3boyutlu gösterirken (Biraz bulanık olması hariç) oyuna girince hiç bu kadar güzel derinlik alamıyorum neden acaba.

•  stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi)
  • şu son çıkan sürücüyü yükledim ama 3d ayarını bulamadım nvidia da
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

şu son çıkan sürücüyü yükledim ama 3d ayarını bulamadım nvidia da

işletim sistemin bit durumu ve ekran kartı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihandark

az önce bende denedim 3d olayını nvidia test demosu süper hatta anneme izlettim nvidia logosu ekrana yaklaşınca ''noluyo yaa'' diyip tırstı ama şöyle söyliyeyim bu şekilde 5 dakika oyun oynadıktan sonra gözlerim mahfoldu kısmi körlük yaşadım kimseye tavsiye etmiyorum bu arada karton gözlük arayanlar haberturk gazetesi alsın neredeyse hergün 3 boyutlu dinazor ot böcek vs dergisi ile veriyor bu gözlükten

test demosundaki video çok güzel evet
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.