Bildirim
stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi) (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Derinlik ayarı çok kolay iz3d ile gerçi Nvidia da da kolaydır kendim bir gözlük yaptım 3dgozluk sitesindeki tarifin aynısı ile ama neyeterli derinliği alabildim nede tam odaklanabildim. -
Gittigidiyor da 3d gözlük dolu ve para değil,bende oradan almıştım -
az önce bende denedim 3d olayını nvidia test demosu süper hatta anneme izlettim nvidia logosu ekrana yaklaşınca ''noluyo yaa'' diyip tırstı ama şöyle söyliyeyim bu şekilde 5 dakika oyun oynadıktan sonra gözlerim mahfoldu kısmi körlük yaşadım kimseye tavsiye etmiyorum bu arada karton gözlük arayanlar haberturk gazetesi alsın neredeyse hergün 3 boyutlu dinazor ot böcek vs dergisi ile veriyor bu gözlükten -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Candemir
Derinlik ayarı çok kolay iz3d ile gerçi Nvidia da da kolaydır kendim bir gözlük yaptım 3dgozluk sitesindeki tarifin aynısı ile ama neyeterli derinliği alabildim nede tam odaklanabildim.
Zaten oldukça ucuz oldukları için, nispeten kaliteli olanlardan edinin bir tane. Ben ebay'den yakın bir zamanda aldım, kargo dahil 3-4 dolara maloldu.
Denediğim gözlük şu:
-
Arkadaşlar bende kartondan yapmayı planlıyorumda bilgisayarda 3D filmleride izleyebilirmiyiz bu gözlüklerle? -
Arkadaşta denemeye kalktık,W7 32 bit ve 9800gt ekran kartı var ama control panelinden 3d yi aktif ederken gözlük testini geçemiyoruz hata veriyor sorun ne olabilir -
Kesinlikle kendiniz gözlük yapmaya kalkmayın olmuyor kendim denedim,oluyor ama adam gibi olmuyor.Onun yerine 3-5 tl verin gittigidiyordan veya başka bir yerden karton gözlük alın,daha fazla para verebilirim diyorsanız plastik gözlük alın boş yere sıkıntıya girmeyin... -
bunlardan hangisi daha kaliteli ? -
olmuyor yapamadım
Can't Find Stero Device yazıyor solda çözümü var mı -
Tamam oldu -
-
/
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailgokhan
Çok iyi görünüyor,kağıttan gözlük için...NAsıl yaptınız önce iz3d driver sonra 10.3 ü mü yüklediniz
Sıralaması fark etmiyor aslında ama ben 10.3 ü yükledim ilk olarak. Catalyst de arıyordum nerde bu özellik diye çünkü 10.3 ile 3d gelicekti biliyordum.
Sonradan iz3d diye isim geçtiğini fakettim fx57 nin heberlerinde onu arattım google dan. Normalde ücretli olan 3d yazılımı ati kart kullanıcılarına ücretsiz veriliyor. bir kaç mesaj yukarıda 3d sürücüsünün linkini ve gereken ayarını belirttim.
En kısa zamanda plastik bir gözlük alıcam. Eğer çok baş göz ağrısı yaparsa şundan alımayı düşünüyorum kısmetse tabi.
http://www.iz3d.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=69&products_id=195
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hobar
/
Kendi yaptığım dandik gözlükle bile çok güzel görünüyor. Ama anlamadığım el yapımı gözlüğüm webdeki fotoğrafları gayet güzel 3boyutlu gösterirken (Biraz bulanık olması hariç) oyuna girince hiç bu kadar güzel derinlik alamıyorum neden acaba.
-
-
şu son çıkan sürücüyü yükledim ama 3d ayarını bulamadım nvidia da -
quote:
Orijinalden alıntı: eric13
şu son çıkan sürücüyü yükledim ama 3d ayarını bulamadım nvidia da
işletim sistemin bit durumu ve ekran kartı ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cihandark
az önce bende denedim 3d olayını nvidia test demosu süper hatta anneme izlettim nvidia logosu ekrana yaklaşınca ''noluyo yaa'' diyip tırstı ama şöyle söyliyeyim bu şekilde 5 dakika oyun oynadıktan sonra gözlerim mahfoldu kısmi körlük yaşadım kimseye tavsiye etmiyorum bu arada karton gözlük arayanlar haberturk gazetesi alsın neredeyse hergün 3 boyutlu dinazor ot böcek vs dergisi ile veriyor bu gözlükten
test demosundaki video çok güzel evet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X