Şimdi Ara

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
2
Favori
23.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Almayın arkadaşlar bu gözlükleri,10 dk sonra hiçbir anlamı olmadığını anlayacaksınızYani bırakın bozulan renkleri vs. 2 tane 3B görecek diye gözlerinizden yaş geliyor...Bende kaliteli denebilecek olanlardan aldım ama gözünüze yazık yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: exorcist33

şimdi arkadaslar gozluk elımde ılk sayfadakı ayarları yaptım fakat daha ıyı sonuclar alabılmek ıcın herhangı bır sey yapmak lazım mı yoksa en ıyısı omudur tek bır ayarımı war yanı onu merak edıyorm

Shift + Tab+
    Shift + Tab-

Sadece Tab+
    Sadece Tab-

bu tuşlar ile " * " ile 3d yi aktifleştirdikten sonra derinlik ayarı yapabilirsin.

Bu arada aldığınız gözlük hangisi. Nasıl tek gözle baktığınızda diğer rengin gölgesi görünüyormu?

http://urun.gittigidiyor.com/3D-3-Boyutlu-Cyan-Red-Pro-Gen-X-Amerikan-Gozluk_W0QQidZZ26048878#aciklama burdakı urunun aynısı

gözlukle bakınca bazen cıft gorunuyor :) hatta pes 10 da full cıft gorunuyor :)
    bc de bu aim (nişangah) cıft gıbı gorunuyor yanı bılmıorm var ole tek gozle bakmayı da hıc denemedım acıkcası :D:D:D:D hemen denıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Almayın arkadaşlar bu gözlükleri,10 dk sonra hiçbir anlamı olmadığını anlayacaksınızYani bırakın bozulan renkleri vs. 2 tane 3B görecek diye gözlerinizden yaş geliyor...Bende kaliteli denebilecek olanlardan aldım ama gözünüze yazık yani

+1 o ne len renk diye bir şey kalmıyor oyunda kesinlikle dah gelişmiş teknoloji lazım gerçek 3d keyfi için öle karton gözlükle olmuyor

• Arkadaşlar 3b olayını bayadır kulanıyorum , oyunlarda kırmızı ,mavi gözlük kulanıyorum , kulanmaya ilk başladığınızda 5 dakka sonra gözlede yaşarma, biraz uzun kulanımda baş ağrısı yapıyordu, buna kulanıma devam ettikçe alışıyorsunuz , baş ağrısı ve gözleder sorun kalmıyor ama kesinlikle daha çabuk yoruluyorsunuz(gözlükler renkli olduğu için oyunlardaki renk kaybıda problem tabikide) , 6 saat boyunca kaliteli bir şekilde oyun oynarken bu süre 1 yada 1.30 saat e iniyor. ve işin kötüsü bu durum sadece renkli gözlüklerde değil nvidianın ,nvision teknolojisinde de böyleymiş,baş ağrısı,gözlerde sorun yapamsa bile daha hızlı yorgunluk yaptığı bir gerçek ve sadece bunun için bu sevdadan vaz geçtim , evde 3b olayı için daha süre var. firmalar teknolojilerini daha geliştirmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 17 Nisan 2010; 16:18:29 >
  • arkadaşlar, bende X700 N-P(non-pro) var.... driver olarak 9.3 yüklü, snaırım 10.3 yükleniyor ama ekran kartını görmüyordu en son denediğimde....

soracağım şu: 10.3 yüklemeden bu işe olmaz mı? Warcraft III ve Call of Duty 2 oynamak istiyorum böyle
  • bir arkadas netten red cyan gozluk almis cod6'da denedim evet bir fark oluyor ama gozluksuz daha guzel bence ve her oyunda iyi olmuyor.aa af acalim diye ekran karti aliyoruz detaylari boyle gozlukle goremeyeceksek hic geregi yok yani ugrastiginiza degmez bence.3d resimlere bakmak icin guzel ama ondan da cabuk bikarsiniz.
  • evet baya baya 3d görünüyor ama renkler kayboluyor ayrıca yarı yarıya düşen fps de cabası.
  • Gençler Laptopta yapabillen varmı? Geforce M de?
  • sonuç olarak 60 hz monitörle 3d deneyimi yaşayacaksak sırf 3d vision özelliği için nvidia'nın kartını almaya gerek yok güncel bir ati kart ile iz3d yükleyerek anaglyph gözlüklerle real 3d olmasada bu zevkten yararlanılabilir dimi?
    birde, iz3d, bilgisayardan izlenen videolarıda 3d çevirebiliyormu acaba? (mesela 2d görüntüyü 3d çeviren samsung tv ler var onun gibi)
  • arkadaşlar ati 5770 ekran kartı aldım crysis 2 oynuyorum 3d yi nasıl aktif edicem bir türlü sağlıklı bilgiye ulaşamadımda
  • arkadaşlar ati 5770 te bu özelliği kullanamazmıyım lütfen yanıt verin rica ediyorum.
  • Ati ekran kartınız Hd5770 mi ? sanırım bu karttan bahsediyorsunuz. iz3d isimli programı indirin yönergeleri takip edin kendisi oldukça stabil çalışacaktır. Bende Hd4650 ekran kartı var crysis2 de dahil bir çok oyunu stabil bir şekilde 3D olarak açabiiyorum. Ama tabi gözlük temin edemediğim için nasıl bir etkisi var halen bilmiyorum :D yokmu arkadaşlar bilen duyan gören gazeteler falan vermiyor mu bu günlerde.
  • Herkese Selam
    Sadece ilk sayfayı okudum yeterince kafamı karıştırdı, Sistemimi yazacagım yardımcı olursanız sevinirim Gözlüklerle falan 3D oynama imkanım varmı , iz3d ile görüntüler 3d oluyor Crysis 2 de 3d ayarlarını yaptım %100 yogunlaştırdım 3d görüntüsünü ama bişe anlamadım, yardımlarınızı bekliyorum.

Monitör LG FLATRON L222WS 22'' 60Hz-Vga
    Windows 7 Ultimate 32-bit
    Intel Pentium E6500 2.93GHz
    2 GB DDR3 533MHz Ram
    GeForce 9800 GT 1GB 256Bit
  • arkadaşlar bendede 3d var ama birşey merak ediyorum dışarda red/cyan tarzı gözlük alsam oyunları çalıştırır mı???? Çok Acil!!!!!!!! yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar bendede 3d var ama birşey merak ediyorum dışarda red/cyan tarzı gözlük alsam oyunları çalıştırır mı???? Çok Acil!!!!!!!! yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.