Şimdi Ara

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
2
Favori
23.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krs

Emre hocam Battlefield Bad Company 2' yi test ettin mi peki. ben de 3d olmamıştı.

Evet denedim. BC2 ile uyumsuz şu an için.
    Ama twitter kullananlarhttp://twitter.com/iz3d burdan takip edebilirler.
    Buda Feys ciler için :Dhttp://www.facebook.com/playiz3d

Yalnız şu öneriye bittim diyebilirim
    "For ATI Graphics Cards, we recommend a minimum of an ATI Radeon 4870.

For nVidia Graphics Cards, we recommend a minum of an nVidia Geforce 7900."

Birde Sli ve Crossfire sahiplerinin 2. kartlarını kullanmaması çok saçma bir durum bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 29 Mart 2010; 21:53:24 >

• performans yarı yarıya düşmese daha iyi olurdu
  • Arkadaşlarr.. protoype ve burnout u mutlaka deneyin. aşmışş olmuş ya fırlayan parçalar yüzüne vuruyor falan. denemek için indirmiştim ama bu oyunları bu şekilde oynayacağım bundan sonra. bambaşka bir deneyim. mükemmel.

özellikle prototype iz3d için yaratılmış sanki. uyumu mükemmel. netlik süper. ve 3 boyut derinliği harika ötesi. kesin deneyin protoype ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Mart 2010; 0:37:38 >
  • Dayanamadım SS aldım bir kaç tane. Kaçırmayın arkadaşlar. Saçılan parçalar falan hep derinlik kazanıyor sanki yüzünüze geliyormuş gibi. mermiler hızla yanınızdan geçerken falan da aynı şeyler oluyor. hayran kaldım yav. 3d için de nvidia'ya gerek yokmuş meğerse :)

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlarr.. protoype ve burnout u mutlaka deneyin. aşmışş olmuş ya fırlayan parçalar yüzüne vuruyor falan. denemek için indirmiştim ama bu oyunları bu şekilde oynayacağım bundan sonra. bambaşka bir deneyim. mükemmel.

özellikle prototype iz3d için yaratılmış sanki. uyumu mükemmel. netlik süper. ve 3 boyut derinliği harika ötesi. kesin deneyin protoype ı.

Dante kullandığın gözlük nasıl karton mı plastik çerçeveli mi yani ikisi arasında herhangi bir netlik farkı oluşabiliyormu merak ettim. İlk başta olmasa da sonradan karton gözlüklerin jelatin camları daha kolay deforme olur gibime geliyor.

Bir kırtasiyede buldum ben sonuncusunu yeni satmışlar not aldı adam yarın gelicek yenileri dedi bakalım 1 lira tanesi. İnşallah aynı deneyimi yaşamamı sağlarlar.

Birde şu var uyumluluk listesine baktığımda bazı oyunlarda şu ibare var;
    "Mirror's Edge (iZ3D at its best!)" gibi yani iz3d nin derinliği oyundan oyuna değişiyor ve en iyisini henüz kimse oynamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 30 Mart 2010; 7:55:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlarr.. protoype ve burnout u mutlaka deneyin. aşmışş olmuş ya fırlayan parçalar yüzüne vuruyor falan. denemek için indirmiştim ama bu oyunları bu şekilde oynayacağım bundan sonra. bambaşka bir deneyim. mükemmel.

Dante kullandığın gözlük nasıl karton mı plastik çerçeveli mi yani ikisi arasında herhangi bir netlik farkı oluşabiliyormu merak ettim. İlk başta olmasa da sonradan karton gözlüklerin jelatin camları daha kolay deforme olur gibime geliyor.

Bir kırtasiyede buldum ben sonuncusunu yeni satmışlar not aldı adam yarın gelicek yenileri dedi bakalım 1 lira tanesi. İnşallah aynı deneyimi yaşamamı sağlarlar.

Birde şu var uyumluluk listesine baktığımda bazı oyunlarda şu ibare var;
    "Mirror's Edge (iZ3D at its best!)" gibi yani iz3d nin derinliği oyundan oyuna değişiyor ve en iyisini henüz kimse oynamadı

RE5 i şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar
    Birde 3d oynayın şimdiye kadar oynadıklarımız neymiş diyebilirsiniz. (Enchanted Metal arkadaşımızın tecrübesidir şahsım halâ gözlük bulamadım.

• arkadaşlar iyi gaza geldim vallahi. Ankara'da nerede vardır bu gözlük yav. bizde bi deneyelim nasıl bir şeymiş
  • Arkadaşlar benim karttan dolayımı olmuyor acaba asus3650 kullanıyorum ama bulabilirsem 5850 alıcam bu kartı aldıktan sonra tam verim alabilirmiyim acaba?
  • nvidia 3d gözlüğün farkı ne fiyatı bu kadar
    http://www.sanalmarketim.com/urun/595b646810e7f04e40001bd33d99e55f/NVIDIA-GeForce-3D-Vision-3-Boyutlu-Gozluk

verilecek parayı hak ediyormu yoksa piyasadan alacağımız 3-5 liralık ürünlerde bize yeterli başarımı sunarmı?
  • bu arada çok hoş olduğuna inandığım bir monitor buldum
    umarım uygun fiyattan çıkarda herkes için alınabilir olur
    gerçi teknolojini şu an ki gidişatına bakılır ise 1-2 yıl içerisinde
    her taraf link teki monitörün çok da gelişmişleri ve 3 zevkini sonuna kadar yaşatan
    (giriş seviyesiiçin bile) ekran kartları ile dolacak...
    http://www.pckoloji.com/haberler/14703-3d-ve-led-teknolojileri-bir-arada-viewsonic-v3d241wm-led.html
  • @Dante

Bende Sabah gazetesinin verdiği gözlük var kartondan Magent/green. Bende koyduğun SS'lardan sadece 4. resim çok güzel görünüyor. Diğerleri hep kaymış görüntü olarak gözüküyor. Sende hepsi normalmi gözüküyor ? Eğer öyle ise kullandığın gözlük nasıl bişe?
  • Bendeki gözlük red/cyan. Digiturk hediye etti bize sinema paketiyle 4-5 tane.
  • arkadaşlar oyunlarda sahnelerin görüntüsünü nasıl yakalayıp kayıt ediyorsunuz
    print screen bende işe yaramıyor başka bir yolu varmı?
  • Yav sırf şu harika 3d olayı için oynamadığım prototype a başladım tekrar. oyun da güzelmiş ha 2 saat oynadım gözlerim yamuldu orası ayrı.

dead space ve l4d 2 desteği de varmış. ikisini de indirip sonucu yazacağım. korku oyunlarını böyle oynamak ne kadar güzel olur düşünemiyorum. umarım bu iki oyunda (özelikle dead space'de) prototype gibi sonuç alırım.

@hak_an, fraps programıyla alacaksın ekran görüntüsünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Mart 2010; 12:21:52 >
  • Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum

Epey zamandır 3D olayıyla ilgiliydim ancak bunun için sadece Nvidia Vision teknolojisiyle gerçekleştiği ve 120 hertz monitöre ihtiyaç duyulduğu kanısındaydım.Hatta o yüzden nvidia kart almayı kafayı koymuştum film izlerken 3D keyfi yaşayayım diye ki açtığım konuda da birkaç arkadaş Atinin de bu olaya el atacağını ve sabretmem gerektiğini söylemişlerdi ki 10.3 sürümüyle birlikte bunlar gerçek oldu.

Şimdi kafamda soru işareti olarak duran birkaç soruyu paylaşmak istiyorum.
    1- Kullandığım monitör crt ve 75 hertz`e 1024*768`de ise 85`e kadar destekliyor. Normal Lcdye göre ne gibi karı olur yada karı olur mu ?
    2- Bu 3D olayını sadece o mavi-kırmızı red-cyan gözlüklerle mi yapabiliyoruz. Polarize özellikli real 3d gözlüklerle deneme şansımız var mı? Varsa hangisi gözü en az şekilde yorarak 3Dyi tatmin edici bir şekilde yansıtabiliyor?
    3- Nvidiada 3d açıldığında kartın %50 kadar performans kaybettiğini ifade ediyorlar.Atide de iz3D ile 3d aktifken bu derece performans kaybı yaşanıyor mu?

Aklıma gelenler şu an için bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 30 Mart 2010; 15:35:47 >

• öncelikler teşekkürler dante fraps ile deneyeceğim
    bende 250 gts var ve ben 3d vision seçeneğini açmaya kalktığımda
    kartınızın 3 d vision desteği yok yazdı çok üzücü bir durum.
    gözlük konusunda kullanan ve tavsiye verebilecek olan arkadaşlar varmı
    gözlerimizi en az yoran kaliteli ve uygun fiyata bulabileceğimiz yerler
    ve modeller varmı varsa link verebiliriseniz çok sevinbirim ben g.g. den buldum ama
    nedir nasıl bir şeydir bilemedim
    örneğin sinamada izlediğimiz gözlük ile pc de oyun oynayabileceğimiz gözlük farklımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak_an
    örneğin sinamada izlediğimiz gözlük ile pc de oyun oynayabileceğimiz gözlük farklımı?

Evet kullandığı teknolojiler farklıymış bir iki arkadaş bu şekilde söylemişti ama fazla detaya inmemişlerdi açıklamalarda...
  • Arkadaşlar left 4 dead 2 yi denedim. sonuç: harika! gerekli ayarları yaptıktan sonra (num +/- ve shift + num +/-) görüntü alıp götürüyor. zombiler resmen üzerinize koşuyor geriliyorsunuz. bu gece dead space'i deneyeceğim. o da aynı sonucu alırsam dead space i bir kere daha bitiririm bu şekilde.

iyi bağımlı yaptı ya 3d gözlüksüz vasat geliyor artık.

yalnız benim sizden öneri almam gerekiyor. karton gözlüklerle bir yere kadar. bana önereceğiniz gözlükler var mı? plastik ve rahat olsun yani. ayrıca red/cyan değil de real d gözlükler işe yarar mı? böyle bir şey alsam mesela:

http://urun.gittigidiyor.com/REAL-D-PLASTIK-GOZLUK-3D-3-BOYUTLU-GOZLUK-SETI_W0QQidZZ23415895

iz3d ile kullanabilir miyim? red/cyan ile renkler hafif soluklaşıyor. renk kaybı olmamasını istiyorum. ve gözleri de yoruyor maalesef red/cyan gözlük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Mart 2010; 17:51:27 >

• @Dante
    verdiğin linkte içerik çok iyi. aslında alıp denemek lazım.
  • @Dante
    Bağlantısını vermiş olduğunuz ürün sinema salonlarında kullanılmak içindir denmiş, bu gözlük bilgisayarda işe yaramayacaktır, bende de sinemadan aldığım bir gözlük var, Iz3D ile kullandım sonuç vermedi, bilginiz olsun, selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.