Şimdi Ara

stepnesi bile kullanılmayınca ne oluyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci el araba ilanlarında adam yazıyor özellik diye stepnesi bile kullanılmamış diye yani burdan ne anlamak gerekiyor ben daha çözebilmiş değilim yani bu + mı ben ne demek oluyo anlamadın anlayan varmı????

• Kendilerince araçlarının çok temiz olduklarını kanıtlamaya çalışıyorlar.
    Ama saçmalıktan başka birşey değil.
  • o stepne artık kullanılmaz hale gelmiştir demek oluyo bence
    temiz demenin x hali
  • pazarlama taktiği başka birşey değil

cünkü normal bir lastik üretim yılından itibaren 5 yılda ömrünü tamamlıyor kullanılmasa bile hamuru bayatlıyor

8-9 yaşında bir aracın yedek lastiği değiştirilmediyse bu dezavantaj cünkü yeni lastik almış olması gerekiyor ve buda büyük ihtimal başka marka ve desende oluyor sen arac alıcısı olarak ekstra yedek astiğide değiştirmen gerekiyor aracı aldığında cünkü lastik patladığında vs. lastik ayni marka ve desende olmalıki güvenli sürüş sağlansın..

ben böyle düşünüyorum bu konuda

zaten 2.el arac temiz olduğunda onu belli eder bakımlı arac belli olur yani

bu tür herhangi bir artısı olmayan pazarlama yöntemleri gereksiz...
  • bak abicim ben bu arabayı öyle temiz kullandım ki lastiğini öyle kötü yola sokmadım.stepne yi kullanma ihtiyacı bile duymadım demek oluyor.

pert olan aracımın stepnesi bir kere bile kullanılmadı.9 senelik arabaydı.stepnesi orjinaldi
  • yani böyle bi pazarlama tatktiğimi olur ya adamın tekide stepnenin resmini çekmiş koymuş bak ne güzel diye gerçekten komik ya
  • Klasik Türk satış tekniği :) Başka söze ne hacet . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim aracında lastiği patladı hava kaçıyordu hmde bariz şekilde vida buldum bi yerden onu soktum ama yinede stepneyi kullanmadım bnde acayip titizim bu konuda kim ne derse desin temiz temiz dursun bagajda
  • Bu demek oluyor ki adam benim gibi bir tane komprasör almıs, patlayınca( yarılmadıgı sürece) patlak lastiği sisirip en yakın lastikciye gidip yaptırıyor. Yok lastiği sök stepneyi cıkar tak ugrasmıyor demek oluyor.
  • Lastiği patlamamış demektir.
  • Bazıları için kullanılmamış stepne, bekaretin otomobillere yansıtılmış hali gibi :)
  • hasta millet yaa
    adama kaç tane zımbalanmış dosyalanmış MAİS bakımları faturaları diye uzatıyorum yüzüne bakmıyor gidip stepne kullanılmışmı ona bakıyor sanki lastiği patlatmak günah aracın şekli değişiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Bazıları için kullanılmamış stepne, bekaretin otomobillere yansıtılmış hali gibi :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

hasta millet yaa
    adama kaç tane zımbalanmış dosyalanmış MAİS bakımları faturaları diye uzatıyorum yüzüne bakmıyor gidip stepne kullanılmışmı ona bakıyor sanki lastiği patlatmak günah aracın şekli değişiyor

işte olay budur

• aracım orjinal istetmesi bile kullanılmadı..........

4 parça boya var

hani orjinaldi?
  • Muhayyer stepne
  • lastiğim artık kullanılmaz halde alırken yeni lastik alman gerek demek istiyor herhalde
  • Yine lastik neysede bir ilandada adam arabada bırakın sigara içilmesini arabaya daha sigara içen biri binmemiştir diye yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servecold -- 6 Mayıs 2009; 16:33:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: servecold

Yine lastik neysede bir ilandada adam arabada bırakın sigara içilmesini arabaya daha sigara içen biri binmemiştir diye yazmış.

işte temiz araba budur ya
  • Bunu yazmanın amacı aracın sahibinin araca masraf yapmaktan kaçınmadığını gösteriri, nasıl mı?

Mesela aracın 4 lastiğinin de değişmesi gerekiyor, bazıları işin ucuzuna kaçar 3 tane alır kalan 1 tane için de eski stepneyi kullanır, ama aracına masraftan kaçınmayan adam, gider 4 tane hatta bazıları 5 tane sıfır lastik alır. Mantık budur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.