Şimdi Ara

stepnesi bile kullanılmayınca ne oluyor??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quiet_dead

quote:

Orjinalden alıntı: servecold

Yine lastik neysede bir ilandada adam arabada bırakın sigara içilmesini arabaya daha sigara içen biri binmemiştir diye yazmış.

işte temiz araba budur ya

ilanı yaklaşık 1 yıl önce araba.com'da görmüştüm.Gerçekten çok şaşırmıştım.Hadi insan arabasında sigara içmeye müsade etmez.Saygıyla karşılanır ama sigarara içen biri olduğunuz için arabaya bindirilmemek gerçekten saçma.Yani bazen aracın temiz olduğu vurgulanırken olay gülünecek boyutlara gelebiliyor.

• quote:

quote:

quote:

Yine lastik neysede bir ilandada adam arabada bırakın sigara içilmesini arabaya daha sigara içen biri binmemiştir diye yazmış.

ilanı yaklaşık 1 yıl önce araba.com'da görmüştüm.Gerçekten çok şaşırmıştım.Hadi insan arabasında sigara içmeye müsade etmez.Saygıyla karşılanır ama sigarara içen biri olduğunuz için arabaya bindirilmemek gerçekten saçma.Yani bazen aracın temiz olduğu vurgulanırken olay gülünecek boyutlara gelebiliyor.

araba sigarayla savaşanlar vakfının arabasıydı herhalde

• süper ya.

A: Abi senin arabayla mı gidiyoruz?
    B:Evet atla..
    ..
    ..
    ..
    B:Bi dakka lan sen sigara içiyodun !?
    A: ?!! Evet abi .Arabada içmem ayıp ettin.
    B:Olmaz abi arabanın prensibine aykırı
    A:Çok şakacısın :)
    B:Şaka yaptığımı kim söyledi in lan aşşaya
    A:seni de arabanı da prensibini de ......
    B: (İçinden) İlana bunu da eklemeliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

Bunu yazmanın amacı aracın sahibinin araca masraf yapmaktan kaçınmadığını gösteriri, nasıl mı?

Mesela aracın 4 lastiğinin de değişmesi gerekiyor, bazıları işin ucuzuna kaçar 3 tane alır kalan 1 tane için de eski stepneyi kullanır, ama aracına masraftan kaçınmayan adam, gider 4 tane hatta bazıları 5 tane sıfır lastik alır. Mantık budur

Kimsenin stepneye bu sebeple baktığını söyleme yada kimsenin ilana bu amaçla bunu yazdığını söyleme bana.

10.000de bir kişi böyle düşünür...

Amaç belli.

Bazı sivrizekalılar akıllarınca stepnenin yepyeni olduğunu göstererek sözde araçlarının temiz olduğunu ima ediyorlar.

Alsınlar stepnelerini...
  • geçen lastik patladı ibizanın yedeği takıp yaptırdık
    yedeği yerine koyduk
    fakat kullanılmış oldu peki arabanın değeri mi azaldı hayır

arkadşların dediği gibi
    pazarlama taktiği
    bagajımız temiz kirli lastik koymadık vb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Alsınlar stepnelerini...

• stepne sıfır demek oluyor...

zaten yazıldığı gibi okursan bunu anlarsın
  • bayandan araba gibi bişey oluyo. Ne hikmetse adamlar özellikle bayandan araç diye satarlar anlamış değilim bayandan arabanın sürtülmedik vurulmadık neresi varki bayandan araba. Zaten ilanlara bi bakıyon bayandan araba altta yazıyo çizikten dolayı komple boyalı. Buda aynı hikaye stepnesi takılmamış ne yapayım stepnesini beş yılı doldurduysa zaten işi bitmiş o stepnenin.
  • zaten artık klişeleşmiş laflar var bu artık hiçte inandırıcı olmuyo yeni pazarlama teknikleri bulmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdrturhan -- 6 Mayıs 2009; 22:55:21 >
  • eğer aracımı satarsam ve de stepnem o güne kadar hiç kullanılmadıysa bende söylerim.
  • Gözümle gördüm stepne uzun yıllar hiç kullanılmadıysa ; Sertleşip çatlıyor , Lastığı ufak kurtlar akşam yemeği yapıyor içine yerleşiyor ..Üzerine para verseler almazsınız araba alırken cazip hale gelıyor ama kullanılmamış olması değilmi
  • bayandan satılık araç gibi birşey muhtemelen
    aslında uzak durmak lazım ama çekici geliyor işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

Bunu yazmanın amacı aracın sahibinin araca masraf yapmaktan kaçınmadığını gösteriri, nasıl mı?

Mesela aracın 4 lastiğinin de değişmesi gerekiyor, bazıları işin ucuzuna kaçar 3 tane alır kalan 1 tane için de eski stepneyi kullanır, ama aracına masraftan kaçınmayan adam, gider 4 tane hatta bazıları 5 tane sıfır lastik alır. Mantık budur

Kimsenin stepneye bu sebeple baktığını söyleme yada kimsenin ilana bu amaçla bunu yazdığını söyleme bana.

10.000de bir kişi böyle düşünür...

Amaç belli.

Bazı sivrizekalılar akıllarınca stepnenin yepyeni olduğunu göstererek sözde araçlarının temiz olduğunu ima ediyorlar.

Alsınlar stepnelerini...

10.000'de 1 kişi böyle düşünüp yazıyor diğerleri de diğer ilanda görüp beğendiği özellikleri kendisi kopyalıyor, kimin ilanı orjinal ki herkes birbirinden gördüğünü yazıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

araba sigarayla savaşanlar vakfının arabasıydı herhalde

• lastik patlarsa değiştirebilirsin ben dokunmadım ona demek. ama 4 5 yıldan sonra stepnede duran lastıgınde hamuru bozulacağından o anlık işinizi görür sureklı kullanamazsınız
  • Arabam bende kaldığı süre boyunca tek lastik bile patlatmadı demek oluyor. Yoksa onun dışında hiç bir artısı yok. Çünkü bir lastiğin "RAF ÖMRÜ" bile bildiğim kadarıyla 3 yıl. Bazı modellerde 5 yıl. Sonra at çöpe. Stepne temiz olsa ne olacak. Ekonomik ömrünü yatarak geçirmiş bir yedek lastikten başka bir şey değildir. İspatlayabileceği tek şey hiç lastik patlatmadığıdır. Kaza yapmadığını ispatlamaz. Kaza yapan aracı çekici alır götürür, yedek lastik değil.

quote:

Orjinalden alıntı: sdrturhan

ikinci el araba ilanlarında adam yazıyor özellik diye stepnesi bile kullanılmamış diye yani burdan ne anlamak gerekiyor ben daha çözebilmiş değilim yani bu + mı ben ne demek oluyo anlamadın anlayan varmı????

• Zaten kim ayranım ekşi derki .....
    Hoş süt ürünlerinin ekşisi makbuldür , yararlı kültürler açısından zengindir :))
  • iyide;
    stepne kullanilmişsa lastikte onarim işlemi görülmüştür mesela yama fitil kaynak işlemi görmüş lastige sahip araç

stepne kullanilmamişsa bu vakalardan biri aracin başina gelmemiştir demek istiyor olabilir. ilan sahibi.

fikir vermesi açısından bir bilgidir. illa gercekleri yansıtacak diye de birşey yoktur ..

sıfır aldigim araçlarda stepneyi kullanmamamya dikkat ederim çok zorda kalmazzsam ..

7 eylül günü emönu'nde patlak lastik degişimi gercekleştiriken ön diskin üzerine araci düşüren Ticari taksiciye şahit oldum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 15 Eylül 2011; 20:45:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Klasik Türk satış tekniği :) Başka söze ne hacet . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky_m5

aracım orjinal istetmesi bile kullanılmadı..........

4 parça boya var

hani orjinaldi?

bu boya meseleside galericilerin icadı :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.