Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birşey sorcam Ben Steam hesabı açtım yeni fakat oyun almak istediğimde Kredi kartı ile alacağız--- Hesap Kartımın içerisine para yatırıp hesap Kartı ile alabilirmiyim
  • sağol hocam birde hız biraz yavaş nasıl hızlandırabilirim.
  • steam hesabıma erişemiyorum. Kayıtlı olan oyunumda hangi mailde hatırlamıyorum. Nasıl geri alabilirim yardımcı olabilecek varmı?
  • arkadaşlar originden BF BC2 almıştım bi ara şimdide steamda vietnam ek paketini almak istiyorum.
    Lakin BC2 originden vietnam ek paketi steamdan olması sorun çıkarırmı?
    Çünkü steamda vietnam ek paketi için oyunun steam sürümüne sahip olmalısınız gibisinden birşeyler yazıyor beni bilgilendirebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOX-BytkN

arkadaşlar originden BF BC2 almıştım bi ara şimdide steamda vietnam ek paketini almak istiyorum.
    Lakin BC2 originden vietnam ek paketi steamdan olması sorun çıkarırmı?
    Çünkü steamda vietnam ek paketi için oyunun steam sürümüne sahip olmalısınız gibisinden birşeyler yazıyor beni bilgilendirebilirmisiniz?

Çıkarır.Oyunun Origin'de bulunan sürümü kutulu sürümü ile aynı iken Steam sürümü farklı bir sürüm hatta çıkacak olan yamaları Steam sürümüne port etmek için uzun süreli gecikmeler yaşanmıştı.Denildiği gibi oyunun Steam sürümüne sahip değilseniz almayın.
  • hadi ya :S bu olmadı şimdi yardımın için teşekkürler
  • Arkadaşlar steam de hız limiti koymak varmı?..Steamde oyun indirirken tüm interneti sonuna kadar sömürüyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Arkadaşlar steam de hız limiti koymak varmı?..Steamde oyun indirirken tüm interneti sonuna kadar sömürüyor :D

işletim sistemini yaz,ona göre anlatayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Arkadaşlar steam de hız limiti koymak varmı?..Steamde oyun indirirken tüm interneti sonuna kadar sömürüyor :D

Xp kullanıyorum fakat..Steam'in kendi özelliği yoksa gerek yok dostum.
  • quote:

quote:

quote:

steam ile alakası yok,bende çözümün vardı,...gerek yok !!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

steam ile alakası yok,bende çözümün vardı,...gerek yok !!

Sen benim dediğimi anlamadım IDM veya Jdownloader gibi Hız sınırlama özelliği varmı diye sordum..

• Dün steam'den gmod almaya 'çalıştım'.

iyi güzel istediği bilgileri Verdim (kredi kartı numarası adres falan...) aynı zamanda bilgileri doğru verdiğime eminim

sanal kredi kartı kullanıyorum

internetten alışverişe açık ve limiti gmod almaya 'çalışmadan' önce 23 tl idi.

almayı denedim şu hatayı verdi : Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.

hatayı anladım o problem değil. 5 kez daha denedim olmadı. hesaba baktım 15 tl eksik?

adamlar hem 2 katı parayı almış,hem de oyun kayıp ne iş bu?

ha bir de o yetmedi, steam 4 kez 9 tl'lik para çekmiş yani gmod parasını. Ve gmod yok?

Nasıl iştir bu ya bir de aynı oyun için çekmişler adamlar biliyor bunu ve bile bile çekiyorlar o parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatto22 -- 21 Temmuz 2012; 13:10:24 >

• arkadaşlar steamden civ 5 i aldım yedeklşemek istiyorum ancak olmuyor csd cmd dosyaları yedekliyor ama backup exe yok ne yaptımsa olmadı lütfen yardım
  • arkadaşlar diğer bi sorumda internet bağlantısı olmadan açamıyorum oyunu ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatto22

Dün steam'den gmod almaya 'çalıştım'.

iyi güzel istediği bilgileri Verdim (kredi kartı numarası adres falan...) aynı zamanda bilgileri doğru verdiğime eminim

sanal kredi kartı kullanıyorum

internetten alışverişe açık ve limiti gmod almaya 'çalışmadan' önce 23 tl idi.

almayı denedim şu hatayı verdi : Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.

hatayı anladım o problem değil. 5 kez daha denedim olmadı. hesaba baktım 15 tl eksik?

adamlar hem 2 katı parayı almış,hem de oyun kayıp ne iş bu?

ha bir de o yetmedi, steam 4 kez 9 tl'lik para çekmiş yani gmod parasını. Ve gmod yok?

Nasıl iştir bu ya bir de aynı oyun için çekmişler adamlar biliyor bunu ve bile bile çekiyorlar o parayı

sen devamlı "submit" onaya tıklarsan devamlı çekerler,hemde hiç acımazlar....bir kez basacaktın.

• peki de parayı geri almanın bir yolu yokmu?

oyunu da vermediler zaten banka izin vermiyor deyip de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatto22

peki de parayı geri almanın bir yolu yokmu?

oyunu da vermediler zaten banka izin vermiyor deyip de...

steam e durumunu anlatan yazı yaz,yardımcı olurlar. https://support.steampowered.com/
  • arkadaşlar steamden civ 5 i aldım yedeklşemek istiyorum ancak olmuyor csd cmd dosyaları yedekliyor ama backup exe yok ne yaptımsa olmadı lütfen yardım
  • Steam Wishlist nedir steamde daha yeniyim CS:GO sayfasına giriyorum satın alma falan yok add to wishlist yazıyor yardım edene teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bende orjinal kutulu oyun var fakat her oynayışımda cd takmak istemiyorum no cd dvd crack yapsam bunu steam algılayıp beni banlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.