Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam'deki bildiğim oyunların hiçbiri sizden oyun oynarken CD takma zorunluluğu istemez.Zaten kendi internet üzerinden kontrol ediyor oyunun orjinalliğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Steam'deki bildiğim oyunların hiçbiri sizden oyun oynarken CD takma zorunluluğu istemez.Zaten kendi internet üzerinden kontrol ediyor oyunun orjinalliğini.

Hayır bu oyunun steam ile alakası yok benim kutulu aldığım bir oyun steam'e de eklemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dor-iomin

quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Steam'deki bildiğim oyunların hiçbiri sizden oyun oynarken CD takma zorunluluğu istemez.Zaten kendi internet üzerinden kontrol ediyor oyunun orjinalliğini.

Hayır bu oyunun steam ile alakası yok benim kutulu aldığım bir oyun steam'e de eklemedim.

kendin söylüyorsun alakası yok diye.....cevap: alakası yooook.
  • Arkadaşlar, dün steam'den Kung-Fu strike oyununu aldım. Bu ilk alış-verişim idi steam'den. Oyunu yükledim ve kurdum. Oyunu açmak istediğimde monitor oyuna girermiş gibi kararıyor ama sonra masa üstüne dönüyor. İnternetten baktım, dosya doğrulama muhabbeti var. Onu da yaptım ama sonuç aynı. Çözüm önerisi olan var mı?
  • Steam den sms ile oyun alma işlemi mevcutmu? Varsa biri acıklarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axkmapm

Steam den sms ile oyun alma işlemi mevcutmu? Varsa biri acıklarsa sevinirim.

ne sms si ????? kredi kartı ile alacaksın.
  • arkadaşlar dün bi oyun indiriyordum, yüzde 80e kadar geldi, sonra akşam uykum geldi kapadım.

şimdi yeniden başlayayım dedim yüzde 0dan başladı indirmeye, silindi mi yani o kadar indirme ?!!

neden tekrar sıfırdan başladı anlamadım ki

ha bi de bugün tuhaftır terms of service agreement falan çıktı ben de kabul ettim daha önceden yüklü olmasına rağmen.

her kapattığımda 10 gb lik oyunu baştan mı indircem ?

• arkadaşlar steamde yedekleme yapıyorum ama exe çıkmıyo csd falan diye dosyalar çıkıyor neden
  • Birde senede birden fazla kez yaz indirimi gelse çok hoş olacak da..
  • tek bir bilgisayarı 1 den fazla kişi farklı zamanlarda farklı oturumlar açarak kullanmakta !

steam é sadece yönetici yetkisi olan kişi erişebiliyor ! steam kurulumunda tüm kullanıcılara izin ver seçeneği gelmiyor !

şu an steam'ı aynı bilgisayarı farklı zamanlarda kullanan kişilerin erişimi için nereden hangi ayarı yapmamız gerekiyor !?

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 5 Ağustos 2012; 10:04:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

tek bir bilgisayarı 1 den fazla kişi farklı zamanlarda farklı oturumlar açarak kullanmakta !

steam é sadece yönetici yetkisi olan kişi erişebiliyor ! steam kurulumunda tüm kullanıcılara izin ver seçeneği gelmiyor !

şu an steam'ı aynı bilgisayarı farklı zamanlarda kullanan kişilerin erişimi için nereden hangi ayarı yapmamız gerekiyor !?

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

önce makinayı rollback rx ile korumaya alacaksın,sonra özel dosyalarına kişi özel oturum açsın..oyun için herkes yönetici olarak girsin ve steam e erişsin....bu kadar paranoya ya ve ayrıntıya gerek yok...oyunun önünü açın millet oynasın.

• arkadaşlar steam üzerinde ücretsiz oyun indirmenin keyfine şimdi varabiliriz.

http://steam-refferals.com/index.php?id=1431 burdan kendi linkinizi alın ve puan kazanıp oyun giftine sahip olun
  • İki-üç gündür Steam açılırken hata veriyor, silip yeniden yükleyin diyor. Tekrar kurduğumda yine bu hatayı alıyorum. Birkaç kez denedikten sonra bazen açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Ana Sayfa:http://www.zgmetin2.com/
    İndirmek için:https://hotfile.com/dl/168323105/566c98f/ZGMetin2.rar.html

ZG Metin2 Yeni nesil Türk tipi zor svdir. Herkesi bekliyoruz. Kapanma riski yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IchabodCrane

İki-üç gündür Steam açılırken hata veriyor, silip yeniden yükleyin diyor. Tekrar kurduğumda yine bu hatayı alıyorum. Birkaç kez denedikten sonra bazen açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Yardım edecek olan yok mu?
  • Arkadaslar bisey sorcam TF2 bedava olduya ben orange box alırsam yenı hesap acsam TF2 ücretli hesap olurmu ?
  • quote:

quote:

İki-üç gündür Steam açılırken hata veriyor, silip yeniden yükleyin diyor. Tekrar kurduğumda yine bu hatayı alıyorum. Birkaç kez denedikten sonra bazen açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

aynı hatayı bende alıyorum dostum bi kaç gündür steama giremiyorum o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

quote:

quote:

Bu aralar olmuyor bende, düzeldi artık.

Yine de arada bir Revo Uninstaller gibi programla kaldırmaya çalış Steam'i sonra tekrar kur. Ama oyunlarını yedeklemeyi unutma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yine de arada bir Revo Uninstaller gibi programla kaldırmaya çalış Steam'i sonra tekrar kur. Ama oyunlarını yedeklemeyi unutma

yedek almak istiyorum ama steama hiç giremiyorum ki :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yedek almak istiyorum ama steama hiç giremiyorum ki :S

Başka bir yere kopyalamayı dene ama hiç denemediğimden işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum. Ama tahmin ettiğim kadarıyla Steam yedeklemesi dosyaları sıkıştırıyor. Tabi silip yeniden kurman da düzeltmeyebilir. Bende silip yeniden yüklediğimde başta olmamıştı, 5-6 gün de netim yoktu ondan sonra hiç yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.