Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,benim Steam'le ilgili bir sorunum var:

Steam'in işleyişini tam bilmiyorken MW2 almıştım.O günlerde bir arkadaşım bana HL2 oynamam için hesabının şifresini vermişti.Ben de Steam'in işleyişini bilmediğim için CD-Key'i onun hesabında aktive etmiştim.Olayın ne olduğunu anladığımızda hesabın ortak olmasına karar verdik.Bundan sonra o hesaba L4D2 ve Oragnge Box da aldım(saydığım bütün oyunlar kutulu bu arada).Bir süre ortak kullandıktan sonra ikimiz de ayrı hesap açtık ama eski hesaba ikimiz de girebilecektik.Ama geçenlerde kontrol ettiğimde arkadaşımın şifreyi değiştirdiğini gördüm,dolayısıyla hesaba giremiyorum.Oyunları kurtarmak için Steam Support'u araştırdım.Sanırım şu anki hesabıma oyunları geçirmek mümkün ama İngilizcem tamamını anlamaya yetmedi.Eğer bu işlerde tecrübeli birileri varsa bu konuda bana yardım edebilir mi?Sadece ne yapacağımı söylemeniz yeterli.Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

bende ilk defa steam kullanan biri olarak ilk 2 oyunumu aktif ettim. oyunlar aktif edince otomatik oyun inmeye başladı. merak ettiğim şey şu ben nasıl tekrar indir diyebileceğim. örneğin format attıktan sonra steam kurduğumda oyunlar bölümünde oyunlarım çıkacak bende indir gibi bir buton mu göreceğim. (tekrar indirmesinde sıkıntı yok internet hızım yeterli) birde tekrar tekrar indirmede bir sınır var mıdır? teşekkürler

Evet indir butonu çıkıyor etkinleştirme sınırı olan oyunlar dışında sınırsız indirme yapabilirsin. Steam üstünden oyunların yedeğini alabilirsin tekrar indirmene gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 28 Nisan 2012; 22:47:07 >
  • Çok teşekkür ederim güzel antalmışsın
  • eskiden steam'e girdiğimde günlük-haftalık fırsatlar gelirdi ileriye tıklayarak indirimleri görürdüm. Şimdi o menü gelmiyor bende neyi kapatmış olabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

eskiden steam'e girdiğimde günlük-haftalık fırsatlar gelirdi ileriye tıklayarak indirimleri görürdüm. Şimdi o menü gelmiyor bende neyi kapatmış olabilirim?

tekrar girip çıktığımda geldi :) sanırım oyuna güncelleme geldiğinde o güncel haberler gelmiyor
  • steamdan bi oyun indirdik sonra turkçe yama yaptık sıkıntı olurmu ?
  • yokmu cervap veerecek biri
  • Oyunun multiplayer dosyalarında değişikliklik olmadıkça sorun çıkmaz.
  • BİRİNCİSİ BU OYUNUN DOSYALARINA NERDEN ULAŞIP DEĞİŞİKLİK YAPABİLİRİM 2 CİSİ STALKERİ İNDİRDİM ONLİNE OYNIYAMIYORUJM CD KEY HATASI VERİYOR YARDIM EDEBİLECEK OLAN VARMIDIR
  • STALKER'ın hangi oyununda problem yaşadığınızı öğrenebilir miyim?
  • Stalker shadow of chernobyl online oynamak istediğimde invalid cd key hatası veriyor birde cd key yerine mausu getirdiğimde 1 rakam eksik onun yerine alt tire var
  • Millet steam açılmıyor kendi kendine güncelleme yaptı tıklıyorum ancak küçük bi kutu çıkıyor bağlanılan hesap kucuk_eniste diye yazıyor öylece kalıyor nasıl çözücem bu sorunu bilen var mı?
  • Peki arkadaşlar steamdan aldığım oyunun keyini Games Marketplace girme şansım varmı ?
  • Arkadaşlar benim size 2 sorum var

1. si :bilgisayara format atmak istiyorum indirdiğim oyunları nasıl yedekliyeceğim.Oyunları yedeklemezsem steamden tekrar indirdiğimde oyunlarda bulunan eşyalarım tekrar yüklü bir şekilde geri gelir mi acaba ;(Örnek Tf2 )
    2. si :Steam klasör leri benim disc C de bunları D ye almak istiyorum nasıl yapacağım.

Bu 2 soruya açıklık getirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmhDmr

Arkadaşlar benim size 2 sorum var

1. si :bilgisayara format atmak istiyorum indirdiğim oyunları nasıl yedekliyeceğim.Oyunları yedeklemezsem steamden tekrar indirdiğimde oyunlarda bulunan eşyalarım tekrar yüklü bir şekilde geri gelir mi acaba ;(Örnek Tf2 )
    2. si :Steam klasör leri benim disc C de bunları D ye almak istiyorum nasıl yapacağım.

Bu 2 soruya açıklık getirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

oyunu yedeklemek için oyun listenizden oyuna sağ tık -> özellikler -> orda yedekle gibi birşey olması lazım.
  • arkadaşlar bu gün steam hesabımı açtığımda tf2 nin güncellendiğini gördüm bir baktım 4 gb güncelleme nasıl oluyor bu acaba evdeki diğer pc de 170 mb gibi bir güncelleme var sadece bende 4gb çıkamadım işin içinden.

şuan tek sıkıntım benim bu oyunları başka bi diske nsl aktaracagımdır
    steam içindeki ayarlarda böyle birşey warmı acaba
    inen dosyaları başka bir dosyaya indirme seçenegi gibi ? acil yardim lütfen
    tamamdır kendi sorunumu kendim hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furion90 -- 5 Haziran 2012; 21:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

Arkadaşlar benim C disk alanım doldu ve steamden indirdigim oyun yarıda kaldı ilerlemiyor disk alanı dolu oldugu için
    steam içinde ayarlara baktım indirilen klasörlerin nereye indirildigini bulmak için bulabilseydim başka bi diske yönlendirip ordan devam ettircektim indirmeyi ama bulamadım
    indiricegim oyunlar war

http://forum.donanimhaber.com/m_51684959/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SmhDmr

arkadaşlar bu gün steam hesabımı açtığımda tf2 nin güncellendiğini gördüm bir baktım 4 gb güncelleme nasıl oluyor bu acaba evdeki diğer pc de 170 mb gibi bir güncelleme var sadece bende 4gb çıkamadım işin içinden.

sahip olunan ilk sürüme bağlı olarak
    örneğin 170 mb lık güncelleme
    düz açık dizin içinde olabileceği gibi !
    aynı zamanda tam paket denilen büyük dosya yığını içinde de olabiliyor.
    aslında teknik olarak bu zip türü paketler içindeki içerik kolayca ekle çıkar yapılarak
    170 Mb veri ile güncellemenin tamamlanması olası olabilir.

örneğin geçenlerde steam menüsünde 100 mblık içerik dedi !
    100 mb değil 10 mb lık bir içerik indiği gibi sanki 100 mb indirilmiş gibi davrandı !

ama büyük dosyalarda bazen CRC değerlerinde olası tutarsızlık durumunda
    tüm paket dosyanın hatalı olduğu varsayılarak tamamının en baştan indirilmesi gerekebilir

şu an için yapabileceğiniz tek şey dosya doğrulama seçeneğini çalıştırmanız
    olası fazla dosya indirmenize alternatif bir seçenek sunabilir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 6 Haziran 2012; 15:41:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

Arkadaşlar benim C disk alanım doldu ve steamden indirdigim oyun yarıda kaldı ilerlemiyor disk alanı dolu oldugu için
    steam içinde ayarlara baktım indirilen klasörlerin nereye indirildigini bulmak için bulabilseydim başka bi diske yönlendirip ordan devam ettircektim indirmeyi ama bulamadım
    indiricegim oyunlar war

http://forum.donanimhaber.com/m_51684959/tm.htm

dostum teşekkürler dün akşam kendi sordugum soruyu kendim çözdüm :)
    yinede saol yardım etme istegi duydugun için
    bir sorunum war HL2 EPO1 ve EPO2 yi tr dublaja çevirdim ama
    half life 2'yi tr dublaja çeviremedim bitürlü bikaç tr yama dosyası indirip denedim ama olmadı bana çalışan düzgün bir link werirseniz çok memnun kalırım :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.