Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SmhDmr

arkadaşlar bu gün steam hesabımı açtığımda tf2 nin güncellendiğini gördüm bir baktım 4 gb güncelleme nasıl oluyor bu acaba evdeki diğer pc de 170 mb gibi bir güncelleme var sadece bende 4gb çıkamadım işin içinden.

dostum bendede garip birşey oldu ama gayet yararlı oldu
    orange box satın aldıımda half life 2'yi indiriodum sadece programı kapadım tekrardan açtım
    HL2 EPO1 ve EPO2 portal,half life last coast gibi oyunlar kendi kendine download olmuş ve steam açıp kapamam sadce 5 dakika sürdü :)
    sadece half life 2'yi download etmeme ragmen diğer oyunlarında 2-3 gb'lık download kısmı dolmuştu nsl oldu anlamadım ama güzeldi
    anliyacagın steam bazen kendinden geçebiliyor

• İki kardeş ortak steam hesabı kullanıp ortak oyunlar olıp oynuyorduk. Şimdi birimiz başka yere gideceğimizden hesaptaki oyunlardan bir ikisini yeni bir hesap açıp eski hesaptan ona devretmek istiyoruz. Oyunlar ucuz olsa önemli değil ikinci hesaba yeni oyun alırız ama bunu yapmak maddi olarak imkansız. Bu hesap bölme veya bir oyunu başkasına devretme işini yapabilirmiyiz.

Özellikle kutulu olarak aldığımız Call of Duty MW3 oyununu ayırabilsek o da yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evel_Adamı

İki kardeş ortak steam hesabı kullanıp ortak oyunlar olıp oynuyorduk. Şimdi birimiz başka yere gideceğimizden hesaptaki oyunlardan bir ikisini yeni bir hesap açıp eski hesaptan ona devretmek istiyoruz. Oyunlar ucuz olsa önemli değil ikinci hesaba yeni oyun alırız ama bunu yapmak maddi olarak imkansız. Bu hesap bölme veya bir oyunu başkasına devretme işini yapabilirmiyiz.

Özellikle kutulu olarak aldığımız Call of Duty MW3 oyununu ayırabilsek o da yeter.

Hayır böyle birşey mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evel_Adamı

İki kardeş ortak steam hesabı kullanıp ortak oyunlar olıp oynuyorduk. Şimdi birimiz başka yere gideceğimizden hesaptaki oyunlardan bir ikisini yeni bir hesap açıp eski hesaptan ona devretmek istiyoruz. Oyunlar ucuz olsa önemli değil ikinci hesaba yeni oyun alırız ama bunu yapmak maddi olarak imkansız. Bu hesap bölme veya bir oyunu başkasına devretme işini yapabilirmiyiz.

tek bir bilgisayarda aynı anda 2 oyun çalıştıra bilme durumu varsa

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

o iş için özel Symmetric NAT destekli modem lazım

tr.wikipedia.org
    NAT - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/NAT

http://forum.donanimhaber.com/m_45103004/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 8 Haziran 2012; 16:03:19 >

• Arkadaşlar ben 2 hafta önce Süperonlineye geçtim Ben professionel Counter-Strike oyuncusuyum (1.6) mermilerim gitmemeye başladı rate ayarlarından kaynaklananda birşey değil büyük ihtimal şu anda 10-14 mbit arası internet kullanıyorum mermilerim neden gıtmıyor daha once bu sorunu yasamıs bı arkadas varsa eger yardım ederse sevınıcem yada neden boyle bırsey oluyor lutfen cok acıl cevap lazım gıdıcem bayiye ordakı adamlara patlıycam yoksa ahhhh ahhhhhh 1mbitlik ttnet interneti 10 basar bu 14 mbitlik internete
    Not:Steam kullanıyorum Steamın bütün ayarlarıda dogru sekılde yapılmıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zi-35
    "Ben professionel Counter-Strike oyuncusuyum (1.6)"
    biz çok prof gördük be aslan :D "1.6"

en.wikipedia.org
    Lag - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Lag

TR >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 13 Haziran 2012; 20:34:41 >

• Bide Aim_map de gör prof gardas biz burdayız
  • half life 2 tr yama yapamıyorum yardımcı olabilcek warmı
  • Beyler steam'ı 2 kere yükledim ancak (64 bit pc ) hiçbir sayfa açılmıyor sadece arkdaşlarımı görüp konuşabiliyiyorum.Community yada shop hiç açılmıyor siyah sayfa öylece kalıyor.
  • Bilgilendirme;

Steam sessiz sedasız sunucuları arasına Türkiye sunucusunu da ekledi.Yurtdışı bağlantılarında problem yaşayan arkadaşlar oyun indirmede Türkiye sunucusunu kullanarak daha fazla verim alabilir.
  • Selamlar. Bugün itibariyle DR'dan 29,95 liraya aldığım Civilization 5'i PC'ye kuramıyorum. Serial key duplike edilmiş diyor. Arkadaşlar biri bana yol gösterebilr mi ? Steam ile ilk kez yüzgöz oluyorum Cahilliğimi bağışlayın ve lütfen bana yardımcı olun 29,95 az para değil. Orjinal kutu, kitapçık, CD herbirşeyim tamam ama PC'ye kuramıyorum işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrSpoil

Selamlar. Bugün itibariyle DR'dan 29,95 liraya aldığım Civilization 5'i PC'ye kuramıyorum. Serial key duplike edilmiş diyor. Arkadaşlar biri bana yol gösterebilr mi ? Steam ile ilk kez yüzgöz oluyorum Cahilliğimi bağışlayın ve lütfen bana yardımcı olun 29,95 az para değil. Orjinal kutu, kitapçık, CD herbirşeyim tamam ama PC'ye kuramıyorum işte...

support.steampowered.com
    Retail CD Keys - Managing Your Library - Knowledge Base - Steam Support
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6823-QADN-7849

• ben daha önce bir oyunu korsan indirdim. fakat drm'lerden sıkıldım ve oyunu orijinal almaya karar verdim. steamden bunu satın aldığımda herhangi bir sorunla karşılaşır mııyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkkln

ben daha önce bir oyunu korsan indirdim. fakat drm'lerden sıkıldım ve oyunu orijinal almaya karar verdim. steamden bunu satın aldığımda herhangi bir sorunla karşılaşır mııyım?

Hayır.
  • quote:

Selamlar. Bugün itibariyle DR'dan 29,95 liraya aldığım Civilization 5'i PC'ye kuramıyorum. Serial key duplike edilmiş diyor. Arkadaşlar biri bana yol gösterebilr mi ? Steam ile ilk kez yüzgöz oluyorum Cahilliğimi bağışlayın ve lütfen bana yardımcı olun 29,95 az para değil. Orjinal kutu, kitapçık, CD herbirşeyim tamam ama PC'ye kuramıyorum işte...

arkadaşlar,dh forumlarında bin defa yazıldı,kutulu oyunlarda "cd key kullanılıyor" hatası çok fazla çıktığı için millet mağdur oluyor.....direk steam'den alanlar sorun yaşamaz,yaşamaz,yaşamaz,yaşamaz...artık anlamayanda varsa bilemem!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 6 Temmuz 2012; 17:54:40 >
  • Call of Duty : Black Ops'daki bazı dosyalar silindiği için oyunu tekrar yükleyeceğim.Yüklerken aynı CD keyi 2.kez kullandığım için steam sorun çıkartabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmirElmas1997

Call of Duty : Black Ops'daki bazı dosyalar silindiği için oyunu tekrar yükleyeceğim.Yüklerken aynı CD keyi 2.kez kullandığım için steam sorun çıkartabilir mi ?

Aynı Steam hesabınızı kullanarak yüklerseniz sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 8 Temmuz 2012; 14:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

arkadaşlar,dh forumlarında bin defa yazıldı,kutulu oyunlarda "cd key kullanılıyor" hatası çok fazla çıktığı için millet mağdur oluyor.....direk steam'den alanlar sorun yaşamaz,yaşamaz,yaşamaz,yaşamaz...artık anlamayanda varsa bilemem!!!

Alıntıları Göster

Napalım kardeşim steam'de 29,95 USD DR'da 29,95 Tl... İlkinci defa orjinal PC oyunu alıyorum. Resmen 30 lira içerdeyim. Bi yol yordam sorduk pişman etme sende beni !!!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar ben bir şey sorucam. steamde arkadaş eklemek için herhangi bir oyun almak yetiyor mu ? birde arkadaş eklediğim kişiyi istediğim (multi desteği olan) oyuna davet edebiliyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manson1

Arkadaşlar ben bir şey sorucam. steamde arkadaş eklemek için herhangi bir oyun almak yetiyor mu ? birde arkadaş eklediğim kişiyi istediğim (multi desteği olan) oyuna davet edebiliyor muyum ?

Herhangi bir oyun olur,bedava olanlar dahil.Arkadaşınızda da aynı oyun varsa evet davet edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.