|
Çok iyi duruyor hocam, iyi günlerde kullanın... |
|

|
Çok iyi duruyor hocam, iyi günlerde kullanın... |
|
Ben de şaşırdım. En azından birkaç parti üretmişlerdir, diye düşünüyordum. |
|
Steam Machine, Steam Frame ve Steam Controller steam sayfası güncellendi Piyasaya sürülme tarihi artık "Yakında" olarak gösterilmeye başlandı. r/gamingleaksandrumours (@rgamingleaks) on X https://x.com/rgamingleaks/status/2030007431468630043?s=20< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 6 Mart 2026; 23:20:47 > |
Artık 2026 başında değil de bu yıl içerisinde çıkarmaya çalışacağız diyorlarmış. Yani gayriresmi olarak daha da ertelendi diyebiliriz. Valve's Steam Machine/Frame/Controller Are Now Targeting "This Year" Instead of H1 2026 https://wccftech.com/valve-steam-machine-now-targeting-this-year-instead-of-first-half/ampHalen 3 cihazı da bu sene çıkarmayı hedefliyoruz demeleri akıl alır gibi değil. Benim gibi Steam Controller bekleyenlerin suçu ne? Olursa bir de Steam Frame alacağım ama o çok sonra gelse de fark etmez. Reddit'te ara ara insanların Steam Deck'lerini güncellerken falan Steam Frame'le ilgili Bluetooth hatası giderildi gibi notlar gördüklerini okuyorum. Gecikmeleri donanım fiyatlarındaki artışa yoruyoruz hep ama bir ihtimal bu ürünler henüz son ürün olacak seviyede değil, biraz daha cilalamaları gerekiyor. Yoksa Controller'ı piyasaya sürmemeleri için bir sebep göremiyorum. Diğer tek olasılık obsesif şekilde tüm ürünleri aynı anda piyasaya sürme isteği olabilir ki o kadar psikopat olduklarını sanmıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 7 Mart 2026; 19:40:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
AMD Ryzen 8400F - Sapphire Pulse RX 9070 XT - Corsair 16GB Vengeance 6000MHZ - Asrock A620M HDV-M2 - Samsung 990 PRO 2TB - MSI A850G Gold - Lian Li O11 Dynamic Mini v2 - TR PA 120SE - BeQuiet! Silent Wings 4 Pro
Macbook Air M2 16GB/256GB Steam Deck OLED G5 OLED | DA V3 PRO - Endorfy Thock 75% - 8BitDo 2C Philips Fidelio X2HR - Audient EVO 4 / Airpods Pro 3rd gen iPhone 16 Pro Max / iPhone 11 / Watch 7 45mm |
|
Valve sanki yüzlerce kaliteli mühendisten oluşan bir firma gibi. Yapılan iş, ortaya koyulan ürünler diğer hiç bir firmanın yanına bile yaklaşmayacağı kalitede ama pazarlama ve satış konularında hep böyle garip yaklaşımları oluyor. Önceki Steam Machine heba oldu, Controller'ın kıymeti daha yeni yeni anlaşılıyor, Index'e benim gibi fanatikleri bile senelerce ulaşamadı, Alyx gibi şaheseri daha geçen sene Quest 3 ile oynayıp bitirdim, Steam Deck mağazalarda ve birçok ülkede satışa sunulmadığı için muhtemelen rahatlıkla ulaşabileceği 10 milyonlu rakamların uzağında kaldı. Yazık gerçekten. Umarım bu yeni ürünleri benzer stratejilerle doğmadan öldürmezler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 8 Mart 2026; 19:36:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 12 Mart 2026; 13:24:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz Harddisk : Seagate Barracuda 2TB SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340 PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 |
|
Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz Harddisk : Seagate Barracuda 2TB SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340 PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 |
|
bu ram krizi olmasa 400 500 dolara çıkıp ortalığı kasıp kavuracak, ps nin tahtını sarsacak cihaz, şimdi ram krizi yüzünden bir türlü çıkış yapamıyor, valve fiyat dahi belirtemiyor. 1000 dolar olsa da alacağım steam valve fanıyım evet |
|
İndirimden, Call of Duty: Modern Warfare'ı aldım (yeni olanı) ama Steam Deck açmıyor nedense. |
|
Kernel seviye anti cheat olmalı o oyunda, muhtemelen ondan dolayı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() Yayından kaldırılmış bir video incelemesi: Half-Life Alyx NoVR (@HL_Alyx_NoVR) on X https://x.com/HL_Alyx_NoVR/status/2048029421584441673?s=20< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 25 Nisan 2026; 18:25:1 > |
|