Arkadaşlar reklamlı versiyon ile bayağı uzun zaman geçirdim, eski üye olması şartıyla bir aile üyeliğine katılmak istiyorum.
Edit: Bir tane aile üyeliğine geçtim.
Twitch Prime PUBG Eşyaları
Arkadaşlar twitch prime'ın verdiği pubg eşyalarını steam envanterimde ve oyun envanterimde göremiyorum. Hem twitch'im hem de krafton üzerinden tüm hesaplarımı eşleştirmeme rağmen prime'ın verdiği eşyalara ulaşamıyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim
10000 - 15000 TL Telefon Önerisi
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar, telefonumu değiştireceğim. Bazı modeller belirledim ve bu modeller arasından hangisinin verdiğim paraya değeceği hakkında pek bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca başka modellerde tavsiye edebilirsiniz.
Telefonlar:
Xiaomi 11t Pro.
Xiaomi Mi 10t Pro.
Xiaomi 10.
POCO X3 NFC.
POCO X3 GT.
POCO X3 Pro.
Realme GT Neo2.
OnePlus 9
Ghost Recon Wildlands vs Breakpoint
Arkadaşlar epic üzerinden bu 2 oyundan birini gold edition olarak almayı düşünüyorum, ancak hangisinden daha fazla zevk alacağımı tam olarak bilemiyorum. Aslında Breakpoint genel olarak Wildlands'ten daha fazla gelişmiş(animasyon, grafik kalitesi vs.) olsa bile, Wildlands'in haritası daha fazla zevk verir gibi geliyor bana. Sizce hangisini almalıyım?
Arkadaşlar bilgisayarım windows 11 işletim sistemiyle çalışıyor. 2 gün önce bir güncelleme geldi, ben de o günün akşamı yaptım ve kapattım. Sabahleyin ise sesin gelmediğini gördüm. Aygıt yöneticisine baktığımda bir tane bilinmeyen aygıt görünüyor ve o aygıtın özelliklerine baktığımda ise konum kısmında "realtek audio üstünde" yazıyor. Sanırım benim hoparlörümü kastediyor ancak kulaklığımdan ses alabiliyorum. Hoparlörüm: Logitech S120. Bu sorunun çözülmesi için ne yapabilirim?
EA Play Plartform Durumu
Arkadaşlar EA Play ilgili şöyle bir sorunum var. Ben steam üzerinden ea play abonesiyim. Origin üzerinden de bf3'e sahibim ancak dlcleri yok. Ben şimdi bf3'ü steam üzerinden tekrar indirsem origindeki bf3 kayıtlarım ne olur? Oraya aktarılır mı?
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi, kasa çalışıyor hiçbir problem görünende yok gibi tek bir şey dışında sanırım, onu da şimdi paylaşacam, ancak monitör de no signal yazısı çıkıyor. İnternetteki çözüm yöntemlerini denedim ancak işe yaramadı. Bilgisayar daha yeni. Askerdeyken parçalarını zamana yayarak almıştım ve 20 temmuzda da terhis oldum, pc yi kendim kurdum. Sıkıntı tam olarak nerede bilmiyorum ancak şimdi 2 resim paylaşacam. Biri pc'de herşeyin çalıştığı fotoğraf, öbürü sanırım hatanın kaynağı olan fotoğraf. Sistemim:
ASUS ROG STRIX B550-F Gaming.
ASUS TUF RTX 3070 Ti.
Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000 MHz(2 sene önce aldım)
Ryzen 5 5600X.
FSP 700W Hydro 80+ Bronze (2 sene önce aldım)
Seagate Barracuda 2 TB.
Samsung 980 1TB M.2 SSD.
Gigabyte 240 GB SATA SSD(2 sene önce aldım)
NZXT Kraken X63.
Monitör: LG ultragear 27GL83A-B
1. Resim :
2.resim :
Son paylaştığım resimde kırmızı ışık hep yanıyor, bu normal midir? Yardımcı olursanız sevinirim
5600x İçin Anakart Önerisi
Merhaba arkadaşlar, anakarta ihtiyacım var. Bazı modeller buldum, ancak hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum. Özelliksel açıdan yaklaşık olarak birbirlerinin aynısı gibi duruyorlar ama fiziksel olarak performansları nasıldır bilmiyorum. Belirttiğim anakartlar dışında 1000-2000 tl arasında önerebileceğiniz anakartlar varsa sevinirim. Ayrıca yeni amd işlemcilerde soket değişecekmiş galiba, bundan dolayı şuanda anakart bu kadar bütçe ayırmam mantıklı olur mu?
https://www.bossbilisim.com/gigabyte-b550-aorus-pro-v2-atx-motherboard-am4-b550-aorus-pro-v2-138362
Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum, ancak bir türlü assassin's creed odyssey ultimate edition'ı satın alamıyorum. Almaya çalıştığımda bana şu hatayı veriyor : "2001: Oh no, it looks like there was a temporary error. No funds were debited from your account. Please try again". Site ile ne kadar iletişime geçsemde bir türlü çözemedim. Sabah epic store da alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı ancak şimdi ubisoft store alışveriş yapmaya çalışıyorum ancak işlemi gerçekleştirmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Amazon Japonya'dan Ürün Almak
Arkadaşlar kolay gelsin, ben bayağıdır kart takip ediyorum, ilk defa yurt dışından kart istiyeceğim ve bunuda amazon japonya dan yapmayı düşünüyorum çünkü son zamanlarda siteye kartlar düşmeye başladı. Sorum şu ki, ben kart satın alımı yapsam, hesabım banlansa ya da herhangi bir sorun çıksa paramın yanmasıyla ilgili bir durum yaşar mıyım? Gördüğüm kadarıyla amazon japonya biraz uğraştırıyor ondan soruyorum
Anakart : Asus Rog Strix B550-F Gaming İşlemci : AMD Ryzen 5 5600X Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz Harddisk : Seagate Barracuda 2TB SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340 PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 219
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 15.143 (Bu ay: 238)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware