Şimdi Ara

Steam Machine [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
41
Favori
20.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 1234...15...32
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Steam Machine [ANA KONU]

Your games on the big screen

Powerful PC gaming made easy, in a small and mighty package

Steam Machine [ANA KONU]
    Steam Machine [ANA KONU]store.steampowered.com
    Steam Machine
    https://store.steampowered.com/sale/steammachine

Steam Machine [ANA KONU]

Steam Machine [ANA KONU]

Steam Machine [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 12 Kasım 2025; 23:40:43 >

AMD Ryzen 8400F - Sapphire Pulse RX 9070 XT - Corsair 16GB Vengeance 6000MHZ - Asrock A620M HDV-M2 - Samsung 990 PRO 2TB - MSI A850G Gold - Lian Li O11 Dynamic Mini v2 - TR PA 120SE - BeQuiet! Silent Wings 4 Pro
    Macbook Air M2 16GB/256GB
    Steam Deck OLED
    G5 OLED | DA V3 PRO - Endorfy Thock 75% - 8BitDo 2C
    Philips Fidelio X2HR - Audient EVO 4 / Airpods Pro 3rd gen
    iPhone 16 Pro Max / iPhone 11 / Watch 7 45mm

• Bana hitap ediyo.
    Yas 32 pc masasinda oyun oynanmiyo artik ayaklarimi uzatarak oynamak istiyorum. Son 1 senede butun oyunlari steamdeck ile bitirdim hatta. Konsol denedim gercekten sarmadi
    Bu konsolda
    1- her oyunu turkce oynamak
    2- en ucuz magaza
    3- en buyuk magaza
    Olmasi beni cezbediyo.

Dunya genelinde ise yas ilerledikce konsola yonelme var. Valve ise madem konsola geciyosunuz buyrun konsol kaldiginiz yerden pc kutuphanenizle devam edin diyo daha ne yapsin.

Enteresan bir sekilde nefret dolu mesajlari okuyorum :) kafaniz mi iyi, ailede sorunlariniz mi var yoksa klinik bir fanboyluk durumu mu var bilemedim ama buyuk resmi goremiyosunuz ona yaniyorum. Bir sekilde bir donanimla cikti bu alet, herseyden once konsollarin yavas yavas hayatimiza soktugu bu monopoly oyununu bozan bir hamle. Oyun fiyatlari ucuz, aylik ucretler vs hic birsey yok acik kaynak kodlu sirf oyun oynamaya ozel windows harici bir yazilim gelistirmeye calisiyorlar bu cok ciddi emek isteyen ve zorlu bir yol. Yaptiklari bu yazilimi da kalkip kendi sistemlerine kilitlememisler, benzer donanimdaki bilgisayarlara yukleyin kullanin demisler.

Su hamleyi dunyada yapacak baska hic ama hicbir sirket yok. Ne kadar oyuncu dostu bir firma oldugunu bariz bir sekilde goremiyorsaniz gozlere bir check up tavsiye ederim.

Fiyati ya esit yada bir tik ustte olabilir, ama konsollar daha ucuz diyebilirsiniz.. Nintendo sundan, Sony sine hepsinin cevirdigi bir monopoly oyunu var. sizi icine cekip baglamak kendi ekosisteminden disari cikarmayip tum kazanci aboneliklerden, oyunlardan vs kazanmak uzerine kurulu. Bu durumda da konsolu once zararina satip sonra zaten yavas yavas onu sizden misliyle aliyorlar.

Bunlarin hic biri steam de olmadigi icin hic bir sekilde bu konsolu sana bana ucuz satma ihtimalleri dahi yok cunku o zararina sattigi urunu sonradan sizden cikarmak gibi bir business plan i yok.

Ben almayi dusunmuyorum kat ve kat daha guclu bir bilgisayarim var cok sukur ama basarili olmasini sirf yazilimin ilerlemesi acisindan isterim bu hepimizin hayrina olur. Hani diyorsunuz ya ben daha iyisini kurarim diye, yazilim olmadan dunyanin en guclu donaniminin degeri basit bir tugladan farksiz hatta tugla daha kiymetli olabilir. Bilgisayarin sen kur yine windowsta allah ne verdiyse oyna, burda farkli birseyler yapilmaya calisiliyor.

Deck'ten çok memnunuz eşime doğum günü hediyesi olarak almıştım ama ben daha çok kullanıyorum. Yorgun olduğumda Deck ilaç gibi geliyor. Keşke diyorum sistemi yükseltmeseydim de bunu bekleseydim. Umarım satışları iyi olur da en azından gelecekte Machine 2 gelirse onu alırız artık.

TV ünitesinin yanında ki duruşu o kadar güzel ki, konsolların arasında en sade ve temiz görünen cihaz olmuş. Mac Mini'den sonra en sevdiğim kompakt tasarıma sahip.

Hali hazırda çok giriş sisteme sahip olanlar veya hiç sistemi olmayanlar için harika bir cihaz olucak. PS5 - Xbox Series X|S kullananlar için alternatif olarak yanına da alınabilir.

Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyelim.
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    Ohhh yarasın. Gabe amca dan yakında HL3 de gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Steam:FuatJohn

Xbox:FuatJohn#1147

Ps:FuatJohn

NintendoID:FuatJohn
  • Yorum da kalsın. Harika bir yorum

Steam Machine [ANA KONU]

• Hahahahah. Onedir ya. Bununla cafe açacaksın. Doya doya oyun

• çabuk sırf steam yazıyor diye fanboylar gelmeden

6-12 zen4 cpu

rdna 3 gpu

hard pass

2026 da zen6 cpular ve rdna5 gpu lar çıkacak amd den elde kalan seri gpu ve cpu a son a harf ekleyerek steam exc yapacak belli ki. turbox ayarında makine geliyor Steam Machine [ANA KONU] 

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • specler biraz tırt gibi ama yine de hepsini alacağım  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tarihe not düşelim içinde en iyi ihtimalle 7400f ayarında cpu, rx7600 ayarında custom gpu olacak gibi. testler gelsin bakalım.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Konuda yerimizi alalım.

Almam diyorum ama Valve bu, bakarsın bize konsol bile aldırır Steam Machine [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Steam Machine [ANA KONU]

Steam Machine [ANA KONU]

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Aşırı küçük cihaz olmuş çantayı geç utanmasalar cebe sığdıracakalar

Steam Machine [ANA KONU]Digital Foundryyoutube
    Thanks to MSI for sponsoring this content. Learn more about MSI’s Holiday discounts here: https://msi.gm/SCDA1C10 It's the hardware we've been waiting for. Built on SteamOS, Valve's brand-new Steam Machine runs the same games that Steam Deck does, with 6x the graphics horsepower - all built into a super-cute, premium, cube-like design. Oliver visited Valve HQ to go hands-on with both the new PC/console hybrid and the new Steam Controller, reporting back with impressions, specs and insights from the engineers behind the project. Go here to check out DF merch! https://store.digitalfoundry.net Check in at our new website here: https://www.digitalfoundry.net Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 0:00:00 Introduction 0:01:11 Steam Machine overview 0:04:38 Specs and architecture 0:22:38 Other specs and capabilities 0:30:24 Steam Controller 0:36:26 Analysis and conclusion
    https://www.youtube.com/watch?si=8fR0gts7SuYTMlhS&v=2rv83LgXiN0&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Diğerlerinin aksine Tmr joystick kullanması artısı.

Eksisi ise bu devirde 8 gb vram ve hdmi 2.0 ile gelmesi. 5 yıllık Ps'te hdmi 2.1 var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.