Şimdi Ara

Steam Machine [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
38
Favori
8.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun indirirken ilerleme led şeritten takip edilebilecek sanırım, harika olur Steam Machine [ANA KONU] 

Steam Machine [ANA KONU]
    Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • Hayırlı olsun. Umarım tutar patlamaz

• NASA PC seviyesinde olmayacak tabiki de, onu planladıklarını da sanmıyorum. Daha çok konsoldan pc'ye geçmek isteyenler için rahatlıkla kabul edilebilir orta segment bir cihaz olacak gibi duruyor. Bu en çok Xbox'ın işini bozdu, sıradaki pc gibi olacaktı Steam Machine [ANA KONU]  Şimdi steam machine ile kapışmaları gerekiyor, rekabet iyidir oyuncular için. İkisi de ona göre ayar çekecek hem fiyat olsun hem teknik seviye olsun.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Steam Machine [ANA KONU]

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Çok güzel olmuş ,konuda güzel.

Ncase formD T1 daha güzel bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 13 Kasım 2025; 11:2:3 >
    BITFENİX PRODIGY I GIGABYTE GA-AB350N-GAMING WIFI I RYZEN 7 3700X IMasterLiquid ML240L RGBI 16Gb DDR4 HYPERX PREDATOR RGB I SAMSUNG 960 EVO 250GB I 3TB WD GREEN I SENHEISER RS-170 IANKER Q10 BLUETOOTH KULAKLIK I LOGITECH PRO9000 I LOGITECH F710 X2 I A4 TECH BLOODY R8 I SEASONIC X 850 GOLD
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    O kasayı kurmak da maliyet soğutmakta sıkıntı. O yüzden APU dan ilerliyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

2 tane almayi planliyorum biri tv uniteme biri pc masama.

Ps5, series x ve pc yi kaldirip yegenlerime vs. Vericem.

Bence playstation, xbox ve pc gibi oyun basliginin altina ana baslik acilmali..

PLAYSTATION 1
    PLAYSTATION 2
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Guc cok onemli degil. Firmalar steami cok onemsiyor. Steamdecke bile imkansiz dedigimiz oyunlari onayli cikardilar. Bu cihazda sov yaparlar

PLAYSTATION 1
    PLAYSTATION 2
  • Dün heyecanlandırmıştı ama teknik özellikleri çok düşük görünüyor. PS5'ten kaç yıl sonra çıkıp da PS5'ten daha düşük güç (üstelik PS5 Pro çıkmış ve PS6 nesli iyice yaklaşmışken) kabul edilebilir gibi değil.

Bu donanım özellikleri doğruysa maksimum 400 dolar olmalı.

Kasa falan çok güzel, keşke bir tık daha büyük ve daha güçlü yapıp daha pahalı çıkarsalardı. İçinin yarısı soğutma bloğu gibi, ısınma sorunu da olmaz.

Biri yukarda Valve HL3 çıkarıp onu bu konsola özel yapsalar filan demiş ama öyle bir şey imkansız. Bir kere HL3 gelip gelmeyeceği bile belli değil. İkincisi oyun gelirse büyük devrimsel bir AAA oyun olacaktır dolayısıyla bu oyunun maliyetini çıkarması için bu çakma konsola özel olmayıp hemen hemen tüm platformlarda var olması gerekir. Üçüncüsü böyle bir oyun bugün duyurulsa bile çıkması ertelenmelerle birlikte yıllar alacaktır ve bu devasa oyunun isteyeceği donanım ihtiyaçları muhtemelen şu çakma konsolunkinden daha yüksek olacaktır. Zaten bugün duyurulsa anca PS6'da oynarız.

Kısacası buna HL3 exc olarak gelemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Kasım 2025; 12:5:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen öyle ben de tasarımı sevmedim, hiç ergonomik görünmedi gözüme. Kontrol dediğin tutma noktaları avucun içine tam oyuracak ve baş parmaklar ile işaret parmakları ve orta parmakların tuşlara erişimleri kolay olacak. Bunda tuşlar baş parmaklara uzak göründü biraz ayrıca tutma yerleri de pek iyi görünmedi. Katılıyorum yani tasarım işlevsel görünmedi bana.

HL Pc, Steam Deck ve bu yeni ürüne gelir sadece. Adam kendi ürünlerinde çalıştıramayacağı oyun mu yapar? Oyun duyurulursa kısa süre içinde çıkar bence. Muhtemelen yıllardır uğraşıyorlardır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Kasım 2025; 12:8:40 >
  • Şuradaki yorumları görünce iyi ki ana konu bana kalmadı diyorum Steam Machine [ANA KONU]  En azından zamanla şöyle bu cihazın kıymetini anlayan, alan-kullanan kitle oluşana kadar takibi bırakırım.

Valve kendi ekosistemini oluşturuyor. Bu cihaz olmasa yine mükemmel ürünlere sahip olsalar da bir boşluk olacaktı, onu gidermişler. Öyle diğerleriyle sidik yarıştıralım, cihaz çılgın satış rakamlarına ulaşsın gibi dertleri yok. Yani ortadaki tek amaç ekosistemi tamamlayacak yeterli ve gerekli ürünü ortaya koymak, onu da yapmışlar, ellerine sağlık.

Ayrıca:

Steam Machine [ANA KONU]NikTekyoutube
    Thank You for Watching this Video, if you enjoyed it Subscribe to the Channel for more. If you want to support me further, you can buy me a coffee here: https://www.buymeacoffee.com/niktek Join my Discord Server so you can stay in touch with me and the community that enjoys Gaming, PC Tech Memes and General Stuff: https://discord.com/invite/PeUZkPBb7z You can Find me on other social Media Accounts where I constantly Post Memes, Informative Videos and Fun Gaming Content: Instagram: https://www.instagram.com/niktekofficial Twitter: https://twitter.com/NikTekOfficial
    https://www.youtube.com/shorts/NAofkEorfAM

30 senedir onca şeyi yapan adama "does nothing" demek biraz ağır olmuş ama biz verilen mesajı aldık Steam Machine [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Kasım 2025; 12:20:0 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Ders niteliginde olacagindan eminim steamdeck kontrol konusunda yargi dagitiyo buda onun benzeri

PLAYSTATION 1
    PLAYSTATION 2
  • Çok merak ettiğim, almak istediğim bir alet ama 4070 li bir sistemim var. Ben bu kasayı neden alayım ? Beni nasıl kendine çekebilecek ?

Yeni çıkacak xbox'ın bile steam'e girebileceği hatta bütün oyun marketlerine girebileceği söleyniyor. Biraz daha bekler onu alırım.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Bende 4070 kullanicisiyim. Ama alicam. SteamOs icin valve destegi icin deger steamdeck gibi bir cihazda ff7 rebirth kdc2 bitirdim yata yata.

Kucucuk cihazda onlari oynatan bu kutuda neler yapmaz 😂
    Birde yas 32 oldu masada oyun oynamak yorucu oluyo. Konsol denedim ama steamden kopamadim. Tam bekledigim cihaz buydu yani 👌🏻

PLAYSTATION 1
    PLAYSTATION 2
  • Steam Machine [ANA KONU]

PLAYSTATION 1
    PLAYSTATION 2
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Tamam işte sonuçta yukardaki arkadaşın dediği gibi exc olmaz o oyun. Adam sadece Steam Machine'e özel demek istedi. Ayrıca HL3 gelirse konsollara da getirirler sadece bu ürünlere gelmez. Yüksek maliyetleri çıkarıp daha fazla kar elde etmek için çıkarabildikleri kadar tüm platformlara çıkarırlar.

Bu aletin donanımı bana yeterince iyi görünmedi. Böyle zayıf donanımlı cihaza AAA kalite bir oyunu getirirlerse grafikleri epey öldüreceklerdir. Gerçi şimdi yazarken Xbox Series S adlı, geliştiricilerin kâbusu olan donanımsal takoz aklıma geldi. Oyun buna çıkabilirse Steam Machine'e rahat çıkar ama işte o grafikler ne olur orası soru işareti.

• Konsol kullanıcısı için çok çok iyi bir alternatif olabilir. Konsolun yanına koyup tv'ye bağlamalık alternatif bir cihaz. Bilgisayar ve ekipmanlarını toplamakla uğraşmak istemeyen kullanıcıyı direkt çekecektir. Birde cihazı ne kadar iyi fiyat/performans yaparsa kullanıcı yelpazesi o kadar geniş olur. HL3'ü bununla piyasaya sürerse ekstra dikkat çeker.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.