|
Oyun indirirken ilerleme led şeritten takip edilebilecek sanırım, harika olur ![]() |
|

|
Oyun indirirken ilerleme led şeritten takip edilebilecek sanırım, harika olur ![]() |
|
|
NASA PC seviyesinde olmayacak tabiki de, onu planladıklarını da sanmıyorum. Daha çok konsoldan pc'ye geçmek isteyenler için rahatlıkla kabul edilebilir orta segment bir cihaz olacak gibi duruyor. Bu en çok Xbox'ın işini bozdu, sıradaki pc gibi olacaktı |
|
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
Çok güzel olmuş ,konuda güzel. Ncase formD T1 daha güzel bence < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 13 Kasım 2025; 11:2:3 > |
|
|
Dün heyecanlandırmıştı ama teknik özellikleri çok düşük görünüyor. PS5'ten kaç yıl sonra çıkıp da PS5'ten daha düşük güç (üstelik PS5 Pro çıkmış ve PS6 nesli iyice yaklaşmışken) kabul edilebilir gibi değil. Bu donanım özellikleri doğruysa maksimum 400 dolar olmalı. Kasa falan çok güzel, keşke bir tık daha büyük ve daha güçlü yapıp daha pahalı çıkarsalardı. İçinin yarısı soğutma bloğu gibi, ısınma sorunu da olmaz. |
|
Aynen öyle ben de tasarımı sevmedim, hiç ergonomik görünmedi gözüme. Kontrol dediğin tutma noktaları avucun içine tam oyuracak ve baş parmaklar ile işaret parmakları ve orta parmakların tuşlara erişimleri kolay olacak. Bunda tuşlar baş parmaklara uzak göründü biraz ayrıca tutma yerleri de pek iyi görünmedi. Katılıyorum yani tasarım işlevsel görünmedi bana. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
HL Pc, Steam Deck ve bu yeni ürüne gelir sadece. Adam kendi ürünlerinde çalıştıramayacağı oyun mu yapar? Oyun duyurulursa kısa süre içinde çıkar bence. Muhtemelen yıllardır uğraşıyorlardır zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 13 Kasım 2025; 12:8:40 > |
|
Şuradaki yorumları görünce iyi ki ana konu bana kalmadı diyorum Valve kendi ekosistemini oluşturuyor. Bu cihaz olmasa yine mükemmel ürünlere sahip olsalar da bir boşluk olacaktı, onu gidermişler. Öyle diğerleriyle sidik yarıştıralım, cihaz çılgın satış rakamlarına ulaşsın gibi dertleri yok. Yani ortadaki tek amaç ekosistemi tamamlayacak yeterli ve gerekli ürünü ortaya koymak, onu da yapmışlar, ellerine sağlık. Ayrıca: Thank You for Watching this Video, if you enjoyed it Subscribe to the Channel for more.
If you want to support me further, you can buy me a coffee here:
https://www.buymeacoffee.com/niktek
Join my Discord Server so you can stay in touch with me and the community that enjoys Gaming, PC Tech Memes and General Stuff:
https://discord.com/invite/PeUZkPBb7z
You can Find me on other social Media Accounts where I constantly Post Memes, Informative Videos and Fun Gaming Content:
Instagram:
https://www.instagram.com/niktekofficial
Twitter:
https://twitter.com/NikTekOfficial https://www.youtube.com/shorts/NAofkEorfAM30 senedir onca şeyi yapan adama "does nothing" demek biraz ağır olmuş ama biz verilen mesajı aldık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Kasım 2025; 12:20:0 > |
|
Çok merak ettiğim, almak istediğim bir alet ama 4070 li bir sistemim var. Ben bu kasayı neden alayım ? Beni nasıl kendine çekebilecek ? Yeni çıkacak xbox'ın bile steam'e girebileceği hatta bütün oyun marketlerine girebileceği söleyniyor. Biraz daha bekler onu alırım. |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Tamam işte sonuçta yukardaki arkadaşın dediği gibi exc olmaz o oyun. Adam sadece Steam Machine'e özel demek istedi. Ayrıca HL3 gelirse konsollara da getirirler sadece bu ürünlere gelmez. Yüksek maliyetleri çıkarıp daha fazla kar elde etmek için çıkarabildikleri kadar tüm platformlara çıkarırlar. Bu aletin donanımı bana yeterince iyi görünmedi. Böyle zayıf donanımlı cihaza AAA kalite bir oyunu getirirlerse grafikleri epey öldüreceklerdir. Gerçi şimdi yazarken Xbox Series S adlı, geliştiricilerin kâbusu olan donanımsal takoz aklıma geldi. Oyun buna çıkabilirse Steam Machine'e rahat çıkar ama işte o grafikler ne olur orası soru işareti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konsol kullanıcısı için çok çok iyi bir alternatif olabilir. Konsolun yanına koyup tv'ye bağlamalık alternatif bir cihaz. Bilgisayar ve ekipmanlarını toplamakla uğraşmak istemeyen kullanıcıyı direkt çekecektir. Birde cihazı ne kadar iyi fiyat/performans yaparsa kullanıcı yelpazesi o kadar geniş olur. HL3'ü bununla piyasaya sürerse ekstra dikkat çeker. |
|