Şimdi Ara

Steam Machine [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
36
Favori
21.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1...16...30313233
Sayfaya Git
Git
Giriş

bir kaç ayarlama yapıp diğer oyun platformlarını eklediğiniz zaman çok pratik ve akıcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turp salata7 -- 29 Eylül 2026; 10:57:28 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
  • 2TB ı pas geçerken tekrar 512GB için sıraya girmiştim 1 yıl saha sıra gelmez, o zamana tekrar düşünürüm diye ama çok hızlı bir şekilde tekrar sıra geldi😁 Ve yine aradayım alsam mı diye😪
    Steam Machine [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bellek krizinde zamanlaması çok kotü denk geldi cihazın.
    Bir sene önce çıksa ne fiyatı böyle yüksek olurdu. Nede performans olarak bu kadar eleştirilirdi bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

Ağustos 1'de tekrar sıraya girmişim ve Ekim 1'de sıra geldi. Ama bölgesel olarak değişebilir tahmini sıranın ne zaman geleceği.

Evet, daha uygun fiyata çıksaydı kimse eleştirmezdi ama hadi pahalı bir ürün çıkacak madem, 200-300 daha fazla olsun ama en azından 12-16 GB memory'li bir ekran kartı ile gelseydi yine bu kadar eleştiri almazdı. Şu anda çok arada kaldı, donanım olarak çok iyi değil, ama ucuz da değil planlandığı gibi, buna bu kadar verene kadar 200-300 dolar daha pahalıya kendin custom kurup çok daha iyi performans alabilirsin vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
  • 
Sayfa: önceki 1...16...30313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.