Şimdi Ara

Station wagon neden tutulmuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olumsuz özellikleri nedir, sedan ile kıyaslayınca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehir içinde küçük kamyonet veya pickup’a iyi bir alternatif diye düşünüyorum. Görüntüsü de iyi. Arka koltukları yatırdığın zaman baya bir yer oluyor, pek çok şey taşınabilir. Büyük ve ağır araba olması güvenliğine de olumlu etki yapıyor.

https://forum.donanimhaber.com/arac-buyuklugu-agirligi-ve-yuksekliginin-guvenligine-etkisi-iihs-euro-ncap--149099109

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 27 Ağustos 2021; 23:12:39 >
  • Genelde tasarimlari ve uzunlugu insanlarin hosuna gitmiyor. Oysaki ben bayiliyorum. Bagaj hacmi de buyuk aileler icin en avantajli arac. Turkiye de satilsa g21 almayi cok isterdim. Bence tek olumsuz denebilecek yanı uzunlugu. dar ara sokaklar park yeri sikintisi vs. Ancak herkesin tercih edecegi araclar degil

• Station wagon ilanlar:

www.sahibinden.com
    2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/otomobil?a8=19

• 2. El….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yerden yüksek Suvcuklar gibi hava atamazsın onunla köyde, bu ne kartal gibi derler o yüzden

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Halkımız kullanıştan çok tasarım gösteriş kısmına takılı kaldığı için yeni seda araç aldım ama eşime de söyledim bir daha araç alırsa kesinlikle station wagon alıcam dedim. Yükleme acıları da çok iyi hacimle beraber

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S80 neden tutulmuyor??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugun bi otomobil alacak olsam kesinlikle sw alirim

• Aslinda pek bir dezavataji yok. Sadece yere yakin diyebiliriz yukseklik isteyenler icin.

Onun disinda yol tutus, yakti tuketimi sedanla benzer. Ic hacimde sedandan iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkolo88

Genelde tasarimlari ve uzunlugu insanlarin hosuna gitmiyor. Oysaki ben bayiliyorum. Bagaj hacmi de buyuk aileler icin en avantajli arac. Turkiye de satilsa g21 almayi cok isterdim. Bence tek olumsuz denebilecek yanı uzunlugu. dar ara sokaklar park yeri sikintisi vs. Ancak herkesin tercih edecegi araclar degil

Bahsettiginiz 3 kasa sw ise Turkiye'de satışına baslanmis. 2 hafta önce Istinye'de musteriye teslimat yapıyorlardı. Ama 2.0 dizel oldugundan verdi dezavantajı cok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 28 Ağustos 2021; 0:7:58 >
  • O ne öyle cenaze arabası gibi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 28 Ağustos 2021; 0:10:33 >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

Biliyorum. G21 3.20d xdrive icin cok yuksek bir fiyat verdiler. Vazgecmistim. O paralari odemek delilik geliyor :). Yoksa cok begendigim bir arac.

• Bizim komşulardan bir abi sw araç için "cenaze arabası gibi" diyor.

Aslında haklılık payı olsada, hem aile kullanımı için hemde malzeme taşıyanlar için sw araba hafif ticarilere göre daha avantajlı bence.

Bunun dışında albenisi yok.

• Halkımız geniş bagaj hacmini seviyor. Doblo-fiorino gibi hafif ticarileri şahsi araç olarak alıp kullanan bir milletiz hem koltuk hem yük taşımaya elverişli diye. Station araçlarda aslında sedanların bagaj ile tavan kısmının yukarıdan birleşmiş hali. Yani boyut olarak çok farklı değil ancak sedanlara kıyasla yüklemeye daha uygun. Hatta arka koltukları yatırınca küçük bir kamyonete dönüşüyor.

Neden tutulmadığını anlamak çok güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 28 Ağustos 2021; 10:48:29 >
  • Ortalama bir c sınıfı station wagon ile ortalama bir c sınıfı sedan arasında uzunluk, yükseklik, genişlik farkı ne kadardır aşağı yukarı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 28 Ağustos 2021; 12:38:59 >
  • Bagaj lazım + para yok = doblo
    Bagaj lazım + para var = SUV

RS6 fotoğraflarına bakıp erekte olan biri olarak ben de ülkemizde sw yaygınlaşmamasına anlam veremiyorum. İkinci el kaygısı da olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hasarlı çamurluğu orjinalliği bozulmasın değeri düşmesin diye değiştirmek yerine bir ömür vuruk vuruk gezen milletten SW kültürü beklemek mi??? Belki 2 nesil sonra...

• Bagajla işim yok
    Tipini de beğenmiyorum
    Övenler sevenler gidip alsın

• Günlük kullanım için alınacak araçlar değil bence, yük vs. taşımıyorsan, hergün çoluklu çocuklu bir yere gitmiyorsan, nadir olarak ihtiyaç duyacağın fazladan bağan hacmine ihtiyacın varsa mantıklı bir seçim olmuyor.

• Araba kültürümüz olmadığı için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.