Bildirim
Starbuck'da çalışmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adanaya 50 tane açıldı 
adım başı starbucks
_____________________________ Karnım Ağrıyor. -
Hocam bizim evin yanında var adamlar şey koymuşlar 7 De kahveniz hazır tabelası e oranın 7 de kahve çıkartması için 6 da açılması lazım falan baya zor gibi ama ne şartlardır bek bilmiyorum _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: bonobopanzer
Hocam bizim evin yanında var adamlar şey koymuşlar 7 De kahveniz hazır tabelası e oranın 7 de kahve çıkartması için 6 da açılması lazım falan baya zor gibi ama ne şartlardır bek bilmiyorum
vardiya vardır sanırım o kadar çalışıcak adam bulamazlar_____________________________ -
-
-
Oralardaysan sorularını bekliyorum
_____________________________ -
turist ve zengin kız & kadınların ilgisine maruz kalabileceğiniz bir yerdir _____________________________ 
For the Alliance
Discord: Zaris#7582 -
valla çalışırsan süper olur
bizim okul içinde var okuldan çıkarken çalşanlar yanında starbucks poşeti ile çıkıyor_____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
bizim okul içinde var okuldan çıkarken çalşanlar yanında starbucks poşeti ile çıkıyor
Kadir Has mı ?_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: darkmacig
quote:
bizim okul içinde var okuldan çıkarken çalşanlar yanında starbucks poşeti ile çıkıyor
Kadir Has mı ?
evet_____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
quote:
EE poşet starbucks olunca noluyor?_____________________________ 
Didier Yves Drogba Tébily
#11 -
Starbucks'ta amele mekanı oldu iyice
, haydi gençlik Gloria Jean's'te takılıyoruz

_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
Vay vay Kadir Has'lılar da varmış
quote:
EE poşet starbucks olunca noluyor?
Yani imkan dahilinde personele belli ölçülerde ürün almaya izin veriyorlar demek
avanta yani
_____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SeRo-34
quote:
EE poşet starbucks olunca noluyor?
Yani imkan dahilinde personele belli ölçülerde ürün almaya izin veriyorlar demek
avanta yani
dıızzzztt yanlış cevap ! Personele hiçbir avantası yok
bu kitabı al oku dostum ;) starbucks'ta düzenin nasıl işlediğine dair fikir sahibi olabilirsin. ben iş hayatına yeni atılacak biri olsam gider çalışırım. starbucks gibi şirketler insan hayatına çok şey katar ;)_____________________________ Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil.. -
kahve dünyası, gloria jeans yalan bunlar.. cidden starbucks'ın kahvesinin üstüne yok _____________________________ -
yüksek fiyatlarından doalyı fazla sık içerimiyorum ama
dark chochlate venti boy frapaçinoya bayılıyorum
adeta kendimi kova ile içiyormuş gibi hissediyorum iç iç bitmiyor
_____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -

- stara ne demek
- sokullu mehmet paşa anadolu lisesi yorumları
- kayseri mersin yol tarifi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- nokia lumia 1520
- en iyi deprem uygulaması
- samsung projeksiyonlu telefon
- modern combat 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler