Şimdi Ara

Star Wars: KoTOR (2003) | KoTOR II: The Sith Lords (2005) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Star Wars: KoTOR (2003) | KoTOR II: The Sith Lords (2005) [ANA KONU]
     Star Wars: KoTOR (2003) | KoTOR II: The Sith Lords (2005) [ANA KONU]

Oyunların Linkleri
    STAR WARS Knights of the Old Republic:http://store.steampowered.com/app/32370
    STAR WARS Knights of the Old Republic II - The Sith Lords:http://store.steampowered.com/app/208580/
    ___________________________________________________________________________________________________________________

Star Wars KOTOR II için 10 Yılın Ardından Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı

2005 yılındı çıkış yapan ve RPG oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Star Wars: Knights of the Old Republic II için on yıl sonra yeni bir güncelleme yayınlandı.
    Yayınlanan bu güncelleme oyuna bazı yenilikler katarken oyundaki bazı hataları da ortadan kaldırıyor. Bahsettiğimiz güncellemenin getirdiği yenilikler şunlar:

37 yeni başarım.
    Steam Cloud kayıt sistemi desteği.
    Native geniş ekran çözünürlük desteği.
    4K ve 5K çözünürlük desteği.
    Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, ve Playstation 4 kontrolcüleri dahil olmak üzere pek çok kontrolcü desteği.
    Steam Workshop desteği.
    Force Speed Effects seçeneği menüye ekleniyor.

*Konu 22.07.2015'de XanthiN tarafından düzenlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İlk oyunu dark side'da, ikinciyi light side'da bitirdim.
    İlk oyunu dark side oynayanlar bilir,
    Mission'ı wookie'sine öldürtmek çok zevkliydi, ismini hatırlayamadım şimdi wookie'nin

İlk oyunda oyunun sonunda özellikle zorlandım epey, ancak ikinci oyunda Jedi Master olduğumdan force puanım çok yüksekti. Yanlış hatırlamıyorsam 600 civarını bulmuştum, 20 kişinin karşısına geçip bitmek tükenmek bilmeden lightning ve drain atıyordum. Gerçi sayıyı yanlış hatırlıyor olabilirim ama çok yüksek olduğunu, wisdomımın da 33-35 gibi bir şey olduğunu hatırlıyorum. Ben forceda güçlü olmak neymiş o zaman anlamıştım.

Bu arada sanırım bir konu vardı, ama nerelerde bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

İlk oyunu dark side'da, ikinciyi light side'da bitirdim.
    İlk oyunu dark side oynayanlar bilir,
    Mission'ı wookie'sine öldürtmek çok zevkliydi, ismini hatırlayamadım şimdi wookie'nin

İlk oyunda oyunun sonunda özellikle zorlandım epey, ancak ikinci oyunda Jedi Master olduğumdan force puanım çok yüksekti. Yanlış hatırlamıyorsam 600 civarını bulmuştum, 20 kişinin karşısına geçip bitmek tükenmek bilmeden lightning ve drain atıyordum. Gerçi sayıyı yanlış hatırlıyor olabilirim ama çok yüksek olduğunu, wisdomımın da 33-35 gibi bir şey olduğunu hatırlıyorum. Ben forceda güçlü olmak neymiş o zaman anlamıştım.

Bu arada sanırım bir konu vardı, ama nerelerde bilmiyorum.
    Oyunlar çok eski olduğu için belki anakonular da gerilerde kalmıştır. Belki de hiç yoktur.

İlk oyunun konusu ben çok ama çok beğenmiştim. İlk defa oynadığımda beni çok etkilemişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Oyunlar çok eski olduğu için belki anakonular da gerilerde kalmıştır. Belki de hiç yoktur.

İlk oyunun konusu ben çok ama çok beğenmiştim. İlk defa oynadığımda beni çok etkilemişti

Alıntıları Göster
    Buralarda bir yerde olacaktı konu ama kaybolmuştur :) Şimdi aratınca ToR çıkıyor sadece

2 oyunda birbirinden güzel ama 2. oyunu saf haliyle oynamamak lazım. Lucasın gereksiz aceleye getirişinden sonları eksiktir oyunun ve manasız kalır. Fan yapımı oyunu tamamlayan bir eklenti var, mutlaka bulun onu.

@Kyrafionn
    1. oyunu Darkside bitirmenin zevki bambaşkaydı. Galaksinin hakimi olduk Bastila ile. O son bölümde yaptığımız seçimler (her iki taraf içinde)oyun tarihinin en tatminkar seçimleridir herhalde:)

2. oyunda elemanları dark/light side a geçirmen çok iyiydi. Hatta 2-3 elemanı Jedi yapabiliyordun.3 tane Sith ortalığı toza dumana katıyorduk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Nisan 2012; 14:56:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Buralarda bir yerde olacaktı konu ama kaybolmuştur :) Şimdi aratınca ToR çıkıyor sadece

2 oyunda birbirinden güzel ama 2. oyunu saf haliyle oynamamak lazım. Lucasın gereksiz aceleye getirişinden sonları eksiktir oyunun ve manasız kalır. Fan yapımı oyunu tamamlayan bir eklenti var, mutlaka bulun onu.

@Kyrafionn
    1. oyunu Darkside bitirmenin zevki bambaşkaydı. Galaksinin hakimi olduk Bastila ile. O son bölümde yaptığımız seçimler (her iki taraf içinde)oyun tarihinin en tatminkar seçimleridir herhalde:)

2. oyunda elemanları dark/light side a geçirmen çok iyiydi. Hatta 2-3 elemanı Jedi yapabiliyordun.3 tane Sith ortalığı toza dumana katıyorduk :)

Alıntıları Göster
    aradım ama bulamadım ana konuları dedim hortlatayım ama yok bulamadım. oyuna o kadar bağımlı olmuştum ki gemide falan dolanıyordum kendi kendime rol yapıyordum falan komediydi halim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

aradım ama bulamadım ana konuları dedim hortlatayım ama yok bulamadım. oyuna o kadar bağımlı olmuştum ki gemide falan dolanıyordum kendi kendime rol yapıyordum falan komediydi halim :)

Alıntıları Göster
    Şu oyunu bir oynayamadım x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Alıntıları Göster
    Bir şey itiraf edeyim, Malak'ı öldürürken ne yapacağımı çözememiş, 6-7 kez normal bir şekilde öldürmüştüm.

@siberarmi
    Dark side müthişti hakikaten.
    Bastila'ya "Karanlığın efendisi benim! Lord Raven geri döndü! Şimdi önümde diz çök!" dediğimde Bastila'nın tepkisi müthişti:

"Oh yes, Lord Raven! I knew you were still there!"

Ayrıca hiçbir zaman karanlığa yenilmeyeceğim derken de yalan söylemek için ayrı seçenek olması hoş detaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyrafionn -- 2 Nisan 2012; 20:35:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam yapma bunu, senin gibi bir ryo oyuncusuna yakıştı mı?

@Kyrafionn
    bir şey yapmamız mı gerekiyor öldürürken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

quote:

@Kyrafionn

Sen oraya gelince görürsün. Ama yine de alta yazıyorum spoiler içinde. Çok önemli değil ama ben bakmamanı tavsiye ederim.

Kolto tankları içinde canlı vücutlar var. Malak her canı bittiğinde bir vücudun hayatını emiyor ve canını fullüyor.

• quote:

quote:

quote:

@Kyrafionn

Sen oraya gelince görürsün. Ama yine de alta yazıyorum spoiler içinde. Çok önemli değil ama ben bakmamanı tavsiye ederim.

Kolto tankları içinde canlı vücutlar var. Malak her canı bittiğinde bir vücudun hayatını emiyor ve canını fullüyor.

Alıntıları Göster
    Dusunur musun bilmem ama D&R'da gordum gecende. Hemen hemen tum SW oyunlarini koymuslar. Biri 20 tl oteki 30 tl idi.

Edit : ilk oyunu oynayamadim garip sorunlardan. ikinci oyunda da o duman falan cikan yerlerde karakter sapitiyor kontrol edilemez hal aliyor olmasina ragmen o noktalarda kamera hangi yondeyse karakteri tersi yonde hareket ettirince kurtulmustum sorundan. 2.yi light side'da bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 2 Nisan 2012; 21:30:20 >

• quote:

Bir şey itiraf edeyim, Malak'ı öldürürken ne yapacağımı çözememiş, 6-7 kez normal bir şekilde öldürmüştüm.

@siberarmi
    Bastila'ya "Karanlığın efendisi benim! Lord Raven geri döndü! Şimdi önümde diz çök!" dediğimde Bastila'nın tepkisi müthişti:

Ayrıca hiçbir zaman karanlığa yenilmeyeceğim derken de yalan söylemek için ayrı seçenek olması hoş detaydı.

Artık eskisi gibi RPG yapmıyorlar diyoruz da kimse inanamıyor :( Geçen sene Witcher 2 iyi geldi, Deus Ex HR ferahlattı. Bakalım bu sene Risen 2 nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

@siberarmi

Artık eskisi gibi RPG yapmıyorlar diyoruz da kimse inanamıyor :( Geçen sene Witcher 2 iyi geldi, Deus Ex HR ferahlattı. Bakalım bu sene Risen 2 nasıl olacak.

Risen'ın ilk oyunu fena değildi roleplay açısından, ama ben statları ve level atlamayı çok zayıf bulmuştum. Risen 2'yi ben de merakla bekliyorum.

• quote:

quote:

@Kyrafionn

fırsat yaratırsam oynayacam inş.
    yorumlar gaza getirecek cinsten... Kötü tarafta olmak fena bir duygu galiba Siber'in anlatışa bakarmısın x)
    Star Wars Republic Commando diye bir oyun vardı heralde bitirdiğim tek uzayda geçen oyundu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 2 Nisan 2012; 22:40:18 >

• quote:

quote:

quote:

@Kyrafionn

yorumlar gaza getirecek cinsten... Kötü tarafta olmak fena bir duygu galiba Siber'in anlatışa bakarmısın x)
    Star Wars Republic Commando diye bir oyun vardı heralde bitirdiğim tek uzayda geçen oyundu....

Alıntıları Göster
    ağzımı açık bırakmış oyundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

ağzımı açık bırakmış oyundur.

Alıntıları Göster
    Yakın zamanda ekran kartımı sattığımda, yedek kartla idare ederken kurayım demiştim.
    Yedek kart eski biraz, öyle gelemiyor fazla efekte.
    Bir atmosfer soluyayım diye kurduğum oyunu yine dayanamadım bitirene kadar oynadım.
    Rpg tarihinin top 10 u içindedir kesinlikle iki oyun da.
  • quote:

quote:

quote:

@Kyrafionn

karakterle inanılmaz bütünleşiyorsun hocam oynarken, artık gına geldiğinden kılıç-kalkan rpg lerinden oynayamıyorum diğer türlü oyunları. gel artık uzay çağına, gel :)

• Tek kelimeyle muhteşem bir seridir, herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Tek kelimeyle muhteşem bir seridir, herkese tavsiye ederim.
    bugün 1i bir de kötüde bitirdim harbiden güzeldi bakalım 2yi bi daha kuruyorum.1 de sith lordlarının mezarlarının görevleri inanılmaz süperdi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Kyrafionn

karakterle inanılmaz bütünleşiyorsun hocam oynarken, artık gına geldiğinden kılıç-kalkan rpg lerinden oynayamıyorum diğer türlü oyunları. gel artık uzay çağına, gel :)

o kadar çok oyun var ki oyun zaman yok oynayacak zaten ayda 1 oyun bitirirsem benden iyisi yok bu iş maratonunda...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Kyrafionn

o kadar çok oyun var ki oyun zaman yok oynayacak zaten ayda 1 oyun bitirirsem benden iyisi yok bu iş maratonunda...

Alıntıları Göster
    dark side ve dark side

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.