Şimdi Ara

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
13
Favori
28.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU]


    Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order'ın 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

    Oyun ön siparişe açıldı. PlayStation Store'da standart sürümü 399,00 TL ve Deluxe sürümü 459,00 TL; Xbox Store'da standart sürümü 399,50 TL ve Deluxe sürümü 468,00 TL; Origin'de ise standart sürümü $59.99 ve Deluxe sürümü $69.99. Deluxe sürüm'de oyunun perde arkasındaki hikayeye göz atmanızı sağlayacak “Director’s Cut”, ekstra içerikler ve kozmetik ekipmanlar bulunacak.

    Oyunun tanıtım yazısı:

    Tüm galaksiyi kapsayan bir macera, Respawn Entertainment imzalı yeni 3. şahıs aksiyon-macera oyunu STAR WARS Jedi: Fallen Order’da sizi bekliyor. Bu hikaye temelli tek oyunculu oyunda, Bölüm 3: Sith’in İntikamı’ndaki olayların ardından Emir 66’nın elinden güç bela kurtulan bir Jedi Padawan’ın yerine geçeceksiniz. Jedi Düzeni’ni yeniden kurma amacıyla geçmişinizdeki eksik parçaları toplayarak eğitiminizi tamamlamalı, yeni Güç yetenekleri edinmeli ve ikonik ışın kılıcı sanatında ustalaşmalısınız. Tabii bu sırada İmparatorluğun ve ölümcül Engizisyoncuların bir adım önünde olmak zorundasınız.

    Yeteneklerinizde ustalaşırken, STAR WARS filmlerindeki ışın kılıcı savaşlarının heyecanını yansıtmak üzere tasarlanan sinematik tadındaki ışın kılıcı ve Güç düellolarına katılacaksınız. Karşılaşacağınız düşmanların güçlü ve zayıf yönlerini göz önünde bulundurarak strateji geliştirmeniz ve aldığınız Jedi eğitiminden akıllıca faydalanarak rakiplerinizi alt edip gizemleri çözmeniz gerekecek.

    STAR WARS hayranlarının anımsayacağı ikonik yerler, silahlar, donanımlar ve düşmanların yanı sıra, STAR WARS’a ilk kez eklenen yeni karakterler, yerler, yaratıklar, droidler ve düşmanlar da bulunuyor. Bu özgün STAR WARS hikayesinde, kısa süre önce İmparatorluk tarafından ele geçirilen galakside gezineceksiniz. Jedi’ları tamamen ortadan kaldırmaya çalışan İmparatorluk karşısında, kaçak bir Jedi kahramanı olarak hayatta kalmak için savaşarak ve yok olan bir uygarlığın sırlarını çözerek Jedi Düzeni’ni yeniden kurmaya çalışacaksınız.

    ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

    - Sinematik ve Sürükleyici Bir Savaş – Jedi: Fallen Order, vurma, savuşturma ve kaçınma temelli yenilikçi ışın kılıcı düellosu sistemi ve karşınıza çıkacak engellerin üstesinden gelmenizi kolaylaştıracak etkili Güç yetenekleriyle birlikte Jedi olma hayallerinizi gerçekleştirmenize imkan tanıyor. Bu düello sistemi sezgisel yolla öğreniliyor, ancak ince ayrıntılarının tamamen ustası olarak maceranızda yeni kuvvetlere ve yeteneklere kavuşmak için eğitim ve pratik şart.

    - Yeni Bir Jedi Hikayesi Başlıyor - İmparatorluk’tan kaçan eski bir Padawan olarak, İmparatorluk Engizisyoncuları Jedi Düzenini yeniden kurma planınızı öğrenmeden önce eğitiminizi tamamlamanız gerekiyor. Bu hikaye temelli macerada eski bir Jedi Şövalyesi, inatçı bir pilot ve korkusuz bir droid ile birlikte İmparatorluğun korkunç planlarından kaçmalısınız. Savaş, keşif ve bulmaca çözme odaklı çeşitli görevleri keşfedin ve başarıyla tamamlayın.

    - Galaksi Sizi Bekliyor - Jedi: Fallen Order’da keşfedeceğiniz eşsiz bölgeler arasında antik ormanlar, rüzgarlı kayalıklar ve lanetli ormanlar bulunuyor. Nereye gideceğiniz ise tamamen size kalmış. Yeni kuvvetleri ve yetenekleri açtıkça haritaları farklı yollarla yeniden gezebilir, Gücün yardımıyla daha etkili bir keşif yapabilirsiniz. Ancak hızlı hareket etmelisiniz. Jedi Düzeni’nin tüm kalıntılarını ortadan kaldırmak isteyen İmparatorluk, her adımınızı takip ediyor.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Wars_Jedi_Fallen_Order_15_Kasimda_Cikacak_ilk_Fragman_Yayinlandi-94033.htm

    https://www.ea.com/games/starwars/jedi-fallen-order












    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 26 Eylül 2019; 22:40:0 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • PS4 SLİMDEKİ 2BUÇUK SAATLİK İLK İZLENİMLERİM (Spoiler YOKTUR!)

    -Oyunun grafikleri tanıtımlardakinden daha güzel ve slimde oynamama rağmen grafikleri çok beğendim
    -Nadiren fps düşüyor optimizasyonda hafif sıkıntılar var ama oyundan kesinlikle soğutmuyor
    -Oyun şahane başlıyor sinematikler muhteşem, aynı bir star wars filmi izliyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz
    -Ana karakterimizi Cameron Monaghan canlandırıyor kendisi Gotham'da Jerome(Joker)'i mükemmel canlandırmıştı ve burda da çok iyi iş çıkarmış.
    -Oyun Rogue One döneminde geçiyor anladığım kadarıyla
    -Oyun souls/borne combat ve ölme dirilme mekaniklerini kullanıyor ama bu durum sizi korkutmasın istediğiniz zorluk seçeneğini seçebilirsiniz ve ayrıca çok fazla bonfire(oyundaki adıyla meditasyon) yani checkpoint noktası var.
    -Oyun tam olarak Darksouls+Uncharted+Prince of Persia mekaniklerini kullanıyor.
    -Platform öğeleri güzel
    -Işın kılıcı kullanımı zevkli
    -Işın kılıcı modifiye edilebiliyor sapı,ışık rengi vs değişiyor
    -Çeşitli outfitler var
    -Oyunu 2. seviye zorlukta yani normale denk gelen zorlukta açtım ona rağmen bazen zorladığı oldu ama kesinlikle dengeli.
    -Oyun açık dünya değil ama metroidvania kafasında biraz yani harita yapısı Darksouls,Bloodborne,God of War(4) gibi. yeni ekipman ve skill vs aldığınızda açılmayan kapıları açabiliyorsunuz, biraz gezebiliyorsunuz haritada.


    Son olarak her ne kadar az oynamış olsam da ben oyuna bayıldım umarım 8+ puanlar alır çünkü alıcak gibi duruyor gördüğüm kadarıyla ve alsın ve iyi satsınki EA tamamen singleplayer olan oyunların kıymetini anlasın ve online,microtransection gibi saçmalıklarla bizi soymaya kalkmasın artık.
    Forumdaki sıkıntı şu; çoğunluk her konuda uçları yaşıyor, oyuna ya tapıyor ya çöp diyor. Aklı başında yaklaşan yorum yapanlar çok az, onlarda bu uçan kaçanlar yüzünden realist yorumlar yapamıyor.

    Kardeşim bi oyun her şeyiyle mükemmel olamaz veya çöp olamaz. İlla artıları eksileri vardır, iyi veya kötü yönlerini söyleyenlere saygı duyalım...

    Her oyun konusunda; çöp diyenler görmekten sıkıldım, oyunu eleştiriyor diye linç edilenleri görmekten de bıktım, adam akıllı ortalama yorumlayan insanlar nerede ya ? Ben önceleri bu tartışmaları konuşmaları çok görürdüm, şimdi içi boş çok yorum var...
    Grafikler çok iyide değil çok kötüde. Keyfinizi baltalamaz zaten ne diye bu kadar takıldı grafiğe anlamış değilim. Oyunu 3 saat kadar oynadım jedi master zorluğu bazı mini bosslarda çıldırttı souls oynamış biriyim fakat star warsda hikayeye odaklanmak istediğim için jedi knight zorluğuna düşürdüm. Story takip etmek isteyen ve combatla dengeli olsun diyenlere o zorluğu tavsiye ederim
    Çok boş birisin, biraz kendini düzelt, hakaret etme,veledliğin lüzumu yok.

    Öncelikle mesajımda,sadece 85 değil 83 ve balon olduğunu belirttim.Senin hatanı düzelttim.
    Star war hakkında kötü veya iyi hiçbir şey yazmadım,çünkü ne oynadım ne de izledim,hiçbir bilgim yok.Ama sen, star wars a iyi yazmışım,göklere çıkarmışım gibi hareket ediyorsun. Kötü diyen de haklı olabilir ,iyi diyen de. Oynayanlar sizsiniz,bir yorum yapamam.
    Deaht stranding i ise bende aldım ve oynuyorum. Ama balon olduğunu da çekinmeden yazıyorum,bu benim düşüncem.

    Star wars 75 de olsa balon olamaz,çünkü bence oyundan fazla bir beklenti yoktu.Death stranding ise bir ps exc sayılır,bir kalitesi muhakkak olacaktır.
    6-7 saat sürecek oyunu zaman kaybı şeylerle 20 saate uzatmışlar. Yahu görevi bitirdikten sonra neden gemiye dönmek zorundayım, fast travel koysanız ölür müsünüz ? 2 saat boyunca BD’nin rezalet tasarlanmış harita demeye bin şahit isteyen saçmalığında yol arıyorsunuz. Yabancı forumlarda millet isyan etmiş oyunu silen silene, burada bu kadar güzelleme görmek şaşırtıcı geldi açıkçası. İlk 1 saat keyif aldım ama sonrası zulüme dönüştü, silmeyi düşünmeye başladım artık.
  • Bu ne hız mübarek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Bu ne hız mübarek
    Video yok, link yok, bilgi yok hızlı açar tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 9 Haziran 2018; 21:49:32 >
  • Sakin olun beyler, bilgiler gelince güncelleyeceğim, coşmayın.
  • STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU]

    Şovun özeti temsili.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 9 Haziran 2018; 22:23:38 >
  • Hocam zaten Respawn 3 tane oyun yapıyor, birisi Titanfall diğeri de star wars oyunu. Adını duyurdular o kadar en azından bi teaser olsaydı keşke.
  • mraltun kullanıcısına yanıt
    En azından küçük bir teaser yayınlanmalıydı yine de Sony ve Microsoft konferanslarını beklemek lazım, orada konferanslara özel içerikler gelebilir belki.
  • Umarım Kotor tarzında bi oyun gelir. Yıllardır beklemekten çürüdük.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka bir yana, Respawn'ın yapıyor olması beni oldukça mutlu etti. Titanfall 2 çok başarılı bir oyundu fakat EA işte IP'in isim haklarını ele geçirmek için hiç reklam yapmadı üstüne BF1 ile aynı gün çıkardı ve sonunda amacına ulaştı. Eğer Titanfall 2'yi oynadıysanız single için çok bütçe ayrılmamasına rağmen çok iyi bir single yapmışlardı. O yüzden bu oyundan oldukça umutluyum zaten firmanın arkasında bize COD'u sevdiren, COD'un iyi zamanlarında markanın başında olan isimeler var.

    Benim anladığım ve sağda solda gördüğüm ki hakkında çok az bilgi var zaten 'abi bizde oyun yapıyoruz işte' tadında duyurdular. Oyunun ismi Jedi: Fallen Order. Yani Respawn öncede planlayıp yeni bir serinin ilk adımlarını atıyor olabilir. Geçtiği dönem olarak bir sürü karakteri oyunlarında kullanabilirler tabi Disney ne ölçüde izin verir, yaptırır bilmiyorum.

    Star Wars hayranı olmama rağmen ve izleyenlerden sonra çok güzel bir seriye dönüştüğünü duymama rağmen Rebels'ı izlemedim. Fakat Rebels sevenleri mutlu edebilirler. Sadece filmleri takip etmiş arkadaşlar pek bilmiyor olabilir fakat Jedi Purge yani Order 66'den sonra direk tüm Jedi'lar ölmüyor ya da hepsini indirmeyi başaramıyorlar. Bir sürü kaçan, saklanan oluyor. İşin garibi Jedi'lar kötü, adi gibi bilgiler yayıyorlar ve normal halk bile ihbar etmeye başlıyor. Umarım bunları işlerler.

    Baktığım söylentilere göre usta bir Jedi Knight yerine Padawan'ı oynayacağız. Tahminen karakter geliştirme sistemi olacaktır. Umarım açık dünya bir oyun olmaz, onun yerine GOW, Tomb Raider gibi çizgisel ama aynı zamanda geniş alanlarda geçen bir oyun olur.




  • Takip.
  • Ep 3 ile Ep 4 arasındaki kayıp zaman bitmedi mübarek. Ne ekmek çıktı be bu dönemden. Neticeden uydurup uydurup yazıyorlar.
  • Force push $5.99

    Force pull $5.99

    Yesil lightsaber $14.99

    Tum paket $19.99

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Order 66'yı veren Darth Sidious değil mi? Biri bana bu gerizekalı klonların başdüşmanlarının emrine neden uyduğunu açıklayabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD En Eyisi Moruq A kullanıcısına yanıt
    Çip var adamlarda mecbur uyuyorlar.Çiplerini çıkartıp emri reddeden klonlar mevcut.Clone Wars çizgi filminin son sezonunda işleniyor bu konu.Palpatine'in Sith lordu olduğunu bilen kişi sayısı da bayağı sınırlı zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    İyi de order 66 episode 3 zamanında geçiyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reddit'de Disney'in 2019'da yapacaklarına dair hazırladığı özel sunuma katıldığını iddia eden birisi oyun hakkında bazı bilgiler yazmış.

    Yazdıklarına göre:

    Oyunun 2019 Kasım ayında gelmesi planlanıyormuş.
    Revenge of the Sith filminin 5 sene sonrasını konu alıyormuş ve ana karakter ismi Cal olan bir Padawan'mış.
    Cal, Jedi kıyımı sırasında hayatta kalmış.
    İsmi Ceres olan kadın bir karakter Cal'e akıl hocalığı yapıyormuş.
    Dokuzuncu ve İkinci kız kardeş ve Inquisitorlar'dan bahsedilmiş.

    Bilgiler ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat uzun süredir oyunla alakalı gördüğüm en net şeyler bunlar.
  • Respawn Entertainment'ın uzun bir süredir geliştirmekte olduğu Star Wars aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order'ı en sonunda görme fırsatı yakalayacağız.

    Yayıncı Electronic Arts, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın 13 Nisan'da düzenlenecek Star Wars Celebration Chicago paneli esnasında tanıtılacağını duyurdu.

    "13 Nisan Cumartesi özel bir panelde Electronic Arts ve Respawn Entertainment; oyuncuların Order 66'dan kurtulan ve Jedi Order'ın çöküşünden sonra galaksiyi keşfeden Padawan ile buluşacakları Star Wars Jedi: Fallen Order'ın perdesini kaldıracak. Panel daha önce hiç yayınlanmamış detayları içerecek."

    Daha önce duyurulduğu üzere, oyunun hikayesi Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith ve Star Wars: Episode IV – A New Hope arasında geçecek ve oyun sonbahar 2019 döneminde konsollar ve PC için çıkış yapacak. Şimdilik daha fazla bir bilgi bulunmuyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Wars_Jedi_Fallen_Order_13_Nisanda_Tanitilacak-93656.htm




  • Sw battlefront 3 çıkmayacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Respawn`dan çok ümitliyim, umarım EA yüzünden yine saçma sapan bir oyun yapmak zorunda kalmamışlardır, Anthem gibi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nopnog

    Umarım Kotor tarzında bi oyun gelir. Yıllardır beklemekten çürüdük.
    Sanmam dostum. Şimdiki nesli boğar o tarz bir rpg oyunu. Kaldı ki rpg olmayacak bu oyun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.