A

Yüzbaşı
22 Haziran 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
358418 Gün Cezalı
356574 gün 18 s. 4 dk. kaldı
Gönderileri
Beyler biz bu fuarlara katılabiliyor muyuz ve cevap evetse ücretler ne kadar. Vize konusunda da sorun çıkar mı?
1. Oyun TPS
2. Gizlilik odaklı (galiba,emin değilim)
3. Oynadığımız karakterin beyninde bir sorun var,oyunda elemana tomografi yapıyorlardı.
4. Oyun modern zamanda geçiyor
5. Bir bölümünde kameralardan kaçınıp birşey almamız isteniyordu. Bölüm kapalı bir alanda geçiyordu ve duvarlar beyaz boyalıydı (emin değlim bundan.). Kameralara sıksak bile patlamıyorlardı.
6. Oynadığımız eleman erkekti,orta-yaşlı diye hatırlıyorum.
Adamlar Ray Tracing gibi bir devrim tanıtmışlar yok neymiş 1080P 40FPS imiş. Bıktık kardeşim sizin yüzünüzden yıllardır aynısının laciverti grafiklerle oyun oynamaktan. Sırf konsollar açamaz ve/veya 144HZ ciler tatmin olamaz diye düşük grafikte oynuyoruz oyunlarımızı,3. Şahıslar aynı oyuna öyle bir yama yapıyorlarki gerçek ile neredeyse ayırt edilemez. Her oyunda illa yama mı bekleyelim?

Gidiyoruz adamların en kral kartlarını alıyoruz sonra oyunlar aynısının laciverti. Sana en fazla parayı ödeyen biziz en az bizim sözümüz geçiyor

-Bu nedir oyun yapımcısı,biz 144FPSci miyiz kardeşim?
-Yok değilsiniz
-Ee ne halt yemeye grafikler çöp gibi?
-Ama ama 144FPS'ciler...
-144FPS isteyen ayar kıssın bi zahmet,biz grafik istiyoruz
-Ama ama konsollar...
-Ulan siz görürsünüz şimdi

(AMD)
-Buyrun derdiniz nedir
-Sizin çöpten hallice donanımlarınız yüzünden konsollar çöp oluyor,bu yüzden oyun yapımcıları yıllardır PS4 limitine takılıyorlar.
-Adamlar ucuza donanım istiyorlar biz de elimizdekini veriyoruz yapabilecek birşey yok
-Beyler anlaşıldı bize burdan ekmek çıkmayacak,Nvidia'ya gidelim

(Nvidia)
-Buyrun
-Senin en kral kartlarını alıyoruz ama yıllardır aynısının laciverti grafikler görüyoruz,hayırdır?
-Biliyorum ve hepinizden özür diliyorum,AMD yüzünden hiç gelişemedik bu konuda. Ama bir alternatifimiz var
-Nedir
-Ray Tracing (sonra demoları izletir)
-Vay be adamsın,ama bunun sonuda PhysX gibi olmasın
-İmkanı yok,zaten şimdiden 20 den fazla oyun kullanacak bunu ve 40 tan fazla yapımcıylada anlaştık. Unreal Engine,CryEngine,Frosbite gibi motorlar native desteğe sahip.
-Şimdi ne yapmamız lazım
-Sadece RTX kart alın ve bunların zevkini çıkarın.
-

Yani demem o ki,size PhysX gibi bir nimeti yedirdik ama Ray Tracing'i yedirmeyeceğiz. O grafiği söke söke alacağız almak istemeyen de düşük seviye grafikleriyle 144 FPS'sinin veya konsolunun tadını çıkaracak.
Merhaba. Genelde hep firmaların kendi ürünlerini tercih ederim ama işinin ehli firmaları da öğrenmek isterim.
İkisi de kadına çalışan oluşumlardır,bu konuda her türlü tartışabilirim
Merhaba. Powerbank almak istiyorum ama hangi markanın iyi olduğunu bilmediğimden dolayı buraya sormak istiyorum. Konuyu nereye açabilirim?
Kangal her türlü alır,Marvel ve DC'nin canı cehenneme
Yüzbaşı Amerika olması gerekmiyor mu?
Ben Amilo L7320GW modelini 10 yıl kadar kullandım ve sadece fanı ve klavyesi bozuldu. Verdiği her kuruş helal olsun
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 326
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.760 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 287 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.