< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Nisan 2020; 15:38:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Nisan 2020; 15:38:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitmemiş oyuna ayrı para, DLC'lere ayrı para. İlk oyunda örneğini gördük, BF1 aynı durumda şuanda. Ne zaman DLC ler uygun fiyatlı yada ücretsiz verilir o zaman oyun tutar. CD Projekt RED, Bethesta, Rockstar, Blizzard firmalarına bakıyorsun birde diğer tarafta EA , Ubisoft gibi firmalar var.
|
Battlefront 2 ve Overwatch için bazı ülkeler kumar soruşturması başlatmış iş oldukça ciddiye biniyor hayırlısı. Birileri bu pisliğe dur demeliydi. Ama gel gör ki bizim ülkemizde bunu savunanlar var !!
|
İnşallah bu yayılır da böyle saçma sistemden kurtuluruz. Bunu savunanlar ya zengindir ya da düşük zekalıdır bana kalırsa
|
İsmi Star Wars olan bi oyun paragöz EA'nın elinde yok olup gitti.bu oyunun insomniac games tarafında PS exc. olarak yapılmasını çok isterdim.
|
Her sene aynı oyuna (FIFA) 250-300 vere vere adamları alıştırdınız bedavadan para kazanmaya şimdi mi ağlamak aklınıza geldi?
|
Birader sen dediklerimi okuyor musun ya? Hiç okumadan cevap veriyormuşsun gibi cevap veriyorsun.
|
Battlefront II'de tek bir kahramanı açmak 40 saatinizi alıyormuş. Tüm kahramanları açmak da totalde 170 saat kadarlık bir Galactic Assault oynanışı istiyor.
https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/7c6bjm/it_takes_40_hours_to_unlock_a_hero_spreadsheet/ Bu rakamların hepsi oyunun EA Access denemesi tecrübe ederek hesaplanmış. Benim buna vaktim yok, pek çok oyuncunun da olduğunu sanmıyorum. AAA oyun fiyatına telefonunuza marketten indirdiğiniz bir oyunmuşcasına Pay-2-Win hatta o bile değil, Pay-2-Progress zihniyeti; EA insanlar bu oyunu almasın diye her şeyi yapıyor. Kafayı yemişler resmen, tek bir trooper sandığını açmak bile 2.5 saat sürüyor, bu kadar mikro ödeme yapmaya zorlamak inanılmaz. Bu oyun bu haliyle çıkarsa ve bu işe bir ayar gelmezse BFII iki ay bile dayanmaz ama o iki ay da EA'in filmin de gazıyla Star Wars adına kapılıp alacaklardan milyonları cukkalaması için yeter de artar gerçi. Birkaç gündür insanlar internette deli gibi tepki gösterip ön sipariş yapanlar iptal edince de EA hala oyundaki her şeyin oynayarak açılabildiğini savunuyor ve düzeltilecek bir şey yok demeye getiriyorlar. Oyundaki her şey oynayarak açılıyor ama 500+ saat oynarsanız. İşin daha beteri de kahramanları açmak için kredi biriktirmek isterseniz loot sandığı açmamanız gerekiyor ki birikim yapabilecek durumda olun, tabii ki kolay yolu seçip oyun içi kristal satın almayı tercih etmezseniz. Vallahi şaka gibi, sözde bu sefer bedava DLC veriyoruz diye bu sefer oyun içi gelmesi gereken çoğu şeyi kilitler altına alıp oyunu freemium gibi bir şeye dönüştürmüşler. Star Wars oyunu diye alıyorsunuz ama Darth Vader olmak 60 bin kredicilik bir oynanışın arkasında sizi bekliyor, yok öyle 60 dolar verip oyunu açar almaz Vader'la dalmak diyorlar. |
Veledin kendisinin parası olmaz, babasının parası olur.
Gayet hakkım var istediğim kişiye almayın, aldırtmayın demeye. Senin de benim sevdiğim oyuna alma deme hakkın var. Beta'da parayla satılmıyordu kutular resetleneceklerinden dolayı, o yüzden kimse alamadı. Tam bir umutsuz vakasın, o yüzden ben de daha fazla yazmakla uğraşmayacağım. Şu ana kadar yazdıklarım umarım en azından birkaç aklı başında kişinin bu kanser oyunu almasını engeller. Gerçi bu fiyatla Türkiye'den çok alan çıkacağını sanmıyorum ama... |
Aferin sana.
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 19 Nisan 2017; 17:46:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Nisan 2017; 0:27:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|