Bildirim
Star , kanal d bin HD si yok mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Star ve kanal D nin HD si bulunmamaktadir,, ilk basta hd yaptik, sonra 420derece dönüp, diger platformlara yoneldik, kullaniciyi sevindirip aglattik.
Hd yok yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emin-Firtina
Star ve kanal D nin HD si bulunmamaktadir,, ilk basta hd yaptik, sonra 420derece dönüp, diger platformlara yoneldik, kullaniciyi sevindirip aglattik.
Hd yok yani
teşekkür ederim . -
Evet diğer platformlara yönlenmiş durumda ancak TV2 ücretsizde HD si var diğer platformalrda HD'si yok, digiturk'te en azından. Bunun ayarı mı var? -
Eutelsat digiturkse yok ayarı Digiturk un kanali eklemesini bekleyeceksiniz.Turksat digiturkse manüel kanal eklemesi yapılabilir belki.
Eutelsat evet, ilginç geldi açıkçası ücretsiz uydu yayınında hd olup da para verilen platformda olmaması.
Teşekkürler cevap için. -
Tamamen kapasiteyle alakalı bu durum.Digiturk satıldı artik yeni uydu için çalışmalar hızlanır.Ayrıca kanalda belki dahil olmak istemez neticede digiturke kira ödüyor kanallar hem SD hem hd için ayrı ayrı para da ödemek istemeyebilir.
Ben her an sürprize hazır olun derim kaynağım yok ama kanal d star samanyolunun hatta ntvsporun Temmuz yada Eylül gibi şifresiz olacağını düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 4.5.6
Ben her an sürprize hazır olun derim kaynağım yok ama kanal d star samanyolunun hatta ntvsporun Temmuz yada Eylül gibi şifresiz olacağını düşünüyorum
Samanyolu zaten şifresiz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef şifreli evinizde dsmart varsa orasını bilemem
quote:
Samanyolu ücretsiz HD veriyor zaten.
Diğerleri mümkün değil gelmez.
Kanal D ve Star zaten milleti d smarta yöneltmek için yapıldı 3-5 günlüğüne.
Ntv sporu hayatta vermez. Orada maçlar yayınlanıyor çünkü.
Millete d-smart sattırabilmek için vermiyor.
Benim yedi sülalemden bir kuruş alamaz ücretli platformlar.
Öncelikle ücretli platformda reklam olmaz. Bunlar hem reklamdan hem benden kazanıyor.
Aşırı özel aman aman kanalları yok.
Dolby 6 kanal ses nadiren var. Çoğu 2 kanal dolby stereo.
Torrentin bir eksiğini görmüyorum.
-
Arkadaşlar samanyolu nereye ücretsiz yayın veriyor arkadaşlar sizin uydu alıcınızın markası ne,samanyolu kafasına göre istediğine şifreleyip istediğine mi Açıyor kanalı ben damartla yeni bir anlaşma yaptılarsa bunun Temmuz ya da Eylül de biteceğini düşünüyorum ondan sonra belki açarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4.5.6 -- 20 Nisan 2015; 19:39:12 >
quote:
Orijinalden alıntı: Emin-Firtina
Hd yok yani
quote:
kanal d hd internet yayin yapiyor turksat ta yapmiyor bu nasil istir anlamadim
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
Uyduda sorun vardı tvyi de sıfırladım kanalları buldum show atv fox ve tv8 hdlerini buldum fakat star ve kanal d nin bulamadım. Sizde var mı ?
Varda şifreli kardeşim. Uydu geçişi zamanında şifresizdi 2 hafta sonra platformlara kaçtı.
quote:
Orijinalden alıntı: mutalvarol
quote:
kanal d hd internet yayin yapiyor turksat ta yapmiyor bu nasil istir anlamadim
ntv spor hd , bjk tv, gs tv de internet uzernden bedava yayin yapiyor ama uyduda parali. o isler oyle degil belli sozlesmeleri vardir hepsnin
20 megabit bağlantıda bile 1 dakka HD sonra bi dakka SD olarak izleyebildim. Yayın bir hd bir sd devam ediyor öyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Nisan 2015; 15:36:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X