Şimdi Ara

stadda olan arkadaşlara soruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golde tam korner kullanılmadan önceki 10 sn. lik sürede duyduğunuz sesi hayatınızda hiç duydunuz mu?
    yemin ederim sağır olacağımı sandım , senelerdir maçlara gidiyorum bu kadar gürültülü bir pozisyon hatırlamıyorum.
    tv başında starın sansürüne yakalanan arkadaşlar muazzam bir geceyi kaçırdılar.
    inşallah böyle devam eder tribünler

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • O stad da maçı izleyenler bilir tv de gördüğümüz gibi değil stad yıkılıyor resmen akustik vs herşey çok iyi tv de belli olmuyor işte.
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• ulan bigün gidicem o stada
    Maça gelecek olursak ben 203teydim pegasus batı arası köşede atmosfer inanılmazdı hele maç başlarken koreografi açılırken bir yandan doğu tribününe dev bayrak indi meşaleler yandı champions lig müziği çaldı falan ağlamak istedim ordaHele maçın başındaki 3lü melonun gaza getirişiyle golu bulmamızda inanılmaz atmosferdi hayatımın en unutulmaz günlerden biriydi stada gelemeyenler çok şey kaçırdı malesef

Orijinalden alıntı: clubber42

ulan bigün gidicem o stada

DH tüp te sorun var...

https://www.youtube.com/watch?v=P-F8gB7pIAo

• o an ölçülse tüm desibel rekorları alt üst olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

golde tam korner kullanılmadan önceki 10 sn. lik sürede duyduğunuz sesi hayatınızda hiç duydunuz mu?
    yemin ederim sağır olacağımı sandım , senelerdir maçlara gidiyorum bu kadar gürültülü bir pozisyon hatırlamıyorum.
    tv başında starın sansürüne yakalanan arkadaşlar muazzam bir geceyi kaçırdılar.
    inşallah böyle devam eder tribünler

Melo sağolsun gaza getirdi hepimizi Hamit'in direkten dönen şutu öncesi kısa bir süre sessizlik olup vur vur vur sesleri de müthiş oldu. bugün herşeyiyle mükemmeldik. keşke her maç böyle olsa önümüze geleni tokatlarız

• Hangi macti tam hatirlamiyorumda, ses desibel rekorunu kirdigimiz macta statdydim. O mactan sonra duydugum en yuksek sesti statda. Ama atmosfer olarak benzersizdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklarım hala çınlıyor.

Batı 223 deydim.
    Edep erkan yol bizdedir
  • Güzeldi ya Melo iyi costurdu orada tribünü. settekilerin hatası karşı takım ataktayken ıslıklatmak yerine tezahürat yaptırmak, allahtan batı doğu güney ıslıklayınca onlarda ıslıklıyor.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • bu maçı staddan izleyenler bencede çok şanslılarmış.

Steady as she goes..

• İşte bundan bahsediyorum videonun başındaki sese bakın 2-3 sn önceside olsa güzel olurdu

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.

• Bir de bu var.
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • Melo kafa vurduktan sonra bizi ateşledi, ben Pegasus'ta izledim ve herkes var gücüyle bağırdı. Bağırmayan tek bir kişi hatırlamıyorum o kafa vuruşundan sonra, daha sonra korneri kullandık gol geldi zaten. Hamit'in şutunda "VUR" diye bağırdık bir de,o da çok fenaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Benim dakika 70-80 arası bir yerde duyduğum ıslık gibisi yok. Ben böyle gürültülü bir ses duymadım. İyi ki staddayım, Allah iyi ki nasip etmiş bana orada olmayı.

Aynen dostum o ne ıslık sesiydi kulaklarımın dibine kadar işledi. Allah'a şükürler olsun gittik izledik maçı stadda. Çok çok çok güzel bir maçtı. Taraftar inanılmazdı. Sesim şuan yok sabah akbank müşteri hizmetleri ile görüşemedim o derece kötü durumda sesim

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Bir de bu var.

Çok özel bir an gerçekten.

• bende orda olmak isterdim televizyondan duyduğumuz kadarıyla artık. İkinci video tüylerimi diken diken yaptı iyiki Galatasaraylıyım. Salı günü Balıkesirden Arenaya gidiyorum ilk defa o heyecanı bende türkiye kupasında tadiyim bi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.