< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 4 Ağustos 2012; 15:18:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 4 Ağustos 2012; 15:18:19 > |
Zaten bu saçma mantık nedeni ile hiçbir donanima sahip olmayan sırf adı Renault, Ford, Fiat bunu satarken de kolay satarım diye rezil ötesi araçlara dünya paralar veriyor insanlar ...
Bence asıl hayret edilmesi gereken budur ... Sadece beni A noktasından B ye götürsün az yaksın sorunsuz olsun derseniz iş değişir ama gidin bir avrupa kentine bu mantığa sahip insanları görürsünüz smart a binerler mini mini araçlara binerler, bu mantığa şapka çıkarırım ... Lakin ülkemizde araç alanların %90 ı aracının iyi, havalı, konforlu, donanimli vs vs olması gerektiğini düşünür ama gider saçma teneke kutulara bi ton para döker ... Neymiş ikinci elde satılırmış !! Araç sahibi olmak ikiye ayrılır ya dediğim gibi avrupada gördüğümüz mantık ile işini yapan - yapacak araba alırsınız ya da keyif için alırsınız ... lakin üç-beş kuruş param var araç alıp satarken zarar etmek istemiyorum diyip piyasa tenekelerine para verenlere de saygı duyarım, para kolay kazanılmıyor. Ama o kişiler de kendini bilmeli, para kaybettirmesin diye bunu aldım işimi görüyor deyip oturmalı yerinde ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 4 Ağustos 2012; 18:02:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeisoneday -- 4 Ağustos 2012; 18:06:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 4 Ağustos 2012; 18:23:52 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |