Şimdi Ara

SSANGYONG REXTON W TÜRKİYE'DE... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
7
Favori
44.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakim araligi ilk basta 5 bin sonra rutin olarak 10 bin km de gidiyorsunuz yaklasik olarak 400 tl gibi bir mebla cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuz ayı sonunda Rexton w 4x4 platinium Beyaz araç aldım....Bu araç kesinlikle çok yakında SUV sınıfında çok konuşulacak....Diğer araç fiyatları ile kıyaslandığında çok uygun.....Sürüş Konforu, güç ve denge konusunda inanılmaz performanslı bir araç....Eksiklikleri yokmu? evet var.....yol bilgisayarı, elektrikli ve ısıtmalı koltuk gibi şeylerin olmasını arzu ederdim.....Hatta alırken sırf bunlardan dolayı tereddüt dahi yaşadım.....Ancak kesinlikle çok iyi bir seçim yapmışım....Araç şu anda 2900km de ve inanın sürüşünün tadına doyulmuyor....Herkese mutlaka tavsiye ediyorum mutlaka deneme sürüş aracı olan bir bayii de aracı deneyin....Hak vereceksiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnurkan

Temmuz ayı sonunda Rexton w 4x4 platinium Beyaz araç aldım....Bu araç kesinlikle çok yakında SUV sınıfında çok konuşulacak....Diğer araç fiyatları ile kıyaslandığında çok uygun.....Sürüş Konforu, güç ve denge konusunda inanılmaz performanslı bir araç....Eksiklikleri yokmu? evet var.....yol bilgisayarı, elektrikli ve ısıtmalı koltuk gibi şeylerin olmasını arzu ederdim.....Hatta alırken sırf bunlardan dolayı tereddüt dahi yaşadım.....Ancak kesinlikle çok iyi bir seçim yapmışım....Araç şu anda 2900km de ve inanın sürüşünün tadına doyulmuyor....Herkese mutlaka tavsiye ediyorum mutlaka deneme sürüş aracı olan bir bayii de aracı deneyin....Hak vereceksiniz...

Hocam yol bilgisayarı bakımlarda veya alırken eklettiriliyo diye biliyorum. Isıtmalı koltuklar hakkında pek bi bilgim yok. Fakat Türk milleti şu marka saplantısını yıkarsa çok tutulup konuşulcağı kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

quote:

Temmuz ayı sonunda Rexton w 4x4 platinium Beyaz araç aldım....Bu araç kesinlikle çok yakında SUV sınıfında çok konuşulacak....Diğer araç fiyatları ile kıyaslandığında çok uygun.....Sürüş Konforu, güç ve denge konusunda inanılmaz performanslı bir araç....Eksiklikleri yokmu? evet var.....yol bilgisayarı, elektrikli ve ısıtmalı koltuk gibi şeylerin olmasını arzu ederdim.....Hatta alırken sırf bunlardan dolayı tereddüt dahi yaşadım.....Ancak kesinlikle çok iyi bir seçim yapmışım....Araç şu anda 2900km de ve inanın sürüşünün tadına doyulmuyor....Herkese mutlaka tavsiye ediyorum mutlaka deneme sürüş aracı olan bir bayii de aracı deneyin....Hak vereceksiniz...

Hocam yol bilgisayarı bakımlarda veya alırken eklettiriliyo diye biliyorum. Isıtmalı koltuklar hakkında pek bi bilgim yok. Fakat Türk milleti şu marka saplantısını yıkarsa çok tutulup konuşulcağı kesin.

Marka takıntısı hepimizde oluyor zaman zaman....Ancak en kötüsü önyargılı olmak sanırım....Sonuçta bu aracı denemeden yada iyice araştırmadan fikir beyan edilmemesi lazım bence....Çünki denedikten sonra eminim menfii yaklaşanların %90 ının fikri değişecektir....%10 zaten ağzınızla kuş tutsanız beğenmez....Yol bilgisayarı meselesini araştıracağım....Servise gitmeme 2000km kaldı onuda yakında yaparım zaten...Konuşayım eğer mümkünse eklettireceğim....Bu konuda bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim....Sonuç olarak herkese tavsiyem almayın ama deneyin mutlaka....Araç almayı düşünmeyenler dahi denesin bu aracı ne demek istediğimi anlayacaklar...

• quote:

quote:

quote:

Marka takıntısı hepimizde oluyor zaman zaman....Ancak en kötüsü önyargılı olmak sanırım....Sonuçta bu aracı denemeden yada iyice araştırmadan fikir beyan edilmemesi lazım bence....Çünki denedikten sonra eminim menfii yaklaşanların %90 ının fikri değişecektir....%10 zaten ağzınızla kuş tutsanız beğenmez....Yol bilgisayarı meselesini araştıracağım....Servise gitmeme 2000km kaldı onuda yakında yaparım zaten...Konuşayım eğer mümkünse eklettireceğim....Bu konuda bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim....Sonuç olarak herkese tavsiyem almayın ama deneyin mutlaka....Araç almayı düşünmeyenler dahi denesin bu aracı ne demek istediğimi anlayacaklar...

Kesinlikle öyle benim şuana kadar bindiğim suvlar içinde dışardan içeri en az ses alan araç. Bakımda ustayla konusun 1500-2000 gibi bi mevla veriyorsunuz navigasyon geri görüş kamerası vs bide ek olarak hediye arka koltuklarada ekran ekliyorlar diye biliyorum bize öyle demişlerdi.

• Şimdi 100.000 TL' ye alırsın, keyifle binmeye başlarsın, 2 sene sonra 30.000 TL' ye satarsın. Tüm keyfin gider. Maalesef gerçek bu. Zaten 2 seneye kadar, deri döşemeler çatlamış, deri direksiyon soyulmuş, kokpitteki eşya gözlerinin kapakları yalama olmuş, teyp ve cam düğmeleri üzerinde ki işaretler veya rakamlar silinmeye başlamış, malzeme ve işçilik kalitesinden dolayı iç mekandan türlü türlü tıkırtılar gelmeye başlamış olacaktır :)
  • Bu aralar kyron a bakar oldum.. Üretimden kalkmış diyorlar... Ancak parça sorunu herhalde olmaz. Acaba aynı parçaları mı kullanır bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Şimdi 100.000 TL' ye alırsın, keyifle binmeye başlarsın, 2 sene sonra 30.000 TL' ye satarsın. Tüm keyfin gider. Maalesef gerçek bu. Zaten 2 seneye kadar, deri döşemeler çatlamış, deri direksiyon soyulmuş, kokpitteki eşya gözlerinin kapakları yalama olmuş, teyp ve cam düğmeleri üzerinde ki işaretler veya rakamlar silinmeye başlamış, malzeme ve işçilik kalitesinden dolayı iç mekandan türlü türlü tıkırtılar gelmeye başlamış olacaktır :)

Arabanın değer kaybedeceği açık ve net fakat Rexton gibi bi aracı alan kişi 8 sene falan bincekse almalı ekmeğini tamamen yemeli. O soyulmalar vs bu arabada hemen olacağını açıkçası düşünmüyorum. Teyp üzerindeki tuşların silikleşmesi gibi durumlar küçük bakımlarda giderilcek ayrıntılar diye düşünüyorum. Ssangyong elinde bulunan kulllancı kitlesini korumakicin iyi ilgi ve alaka gösteriyordiye düşünmekteyim. Yedek parça konusunda sıkıntı çıkar mı pek sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorko15 -- 19 Ağustos 2013; 20:17:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Bu aralar kyron a bakar oldum.. Üretimden kalkmış diyorlar... Ancak parça sorunu herhalde olmaz. Acaba aynı parçaları mı kullanır bunlar.

Kyron u yenilediler Rexton W diye satar oldular arabada değişikliğe gidilmiş güzel olmuş. 2. eli yetkili satıcılara sorun.

• ilk resimlerde ekran göremedim sonra ki eklenen resimlerde varmış Allahtan
  • quote:

quote:

Bu aralar kyron a bakar oldum.. Üretimden kalkmış diyorlar... Ancak parça sorunu herhalde olmaz. Acaba aynı parçaları mı kullanır bunlar.

Kyron u yenilediler Rexton W diye satar oldular arabada değişikliğe gidilmiş güzel olmuş. 2. eli yetkili satıcılara sorun.

Kyron daki şu andaki tek engel üretim durması benim açımdan, bbayiye sorup buraya dönerim.
    Edit; servisle konuştum. Tamamen farklı yapıları varmış, kyron euro4 olduğu için tr ye getirilmiyorMuş.Üretimi devam ediyormuş, En ağır bakım maliyeti 60 bin km de 750 tl dediler. Her hangi bir parça temininde zorlanmadıklarını söylediler.

Hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 19 Ağustos 2013; 18:54:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Şimdi 100.000 TL' ye alırsın, keyifle binmeye başlarsın, 2 sene sonra 30.000 TL' ye satarsın. Tüm keyfin gider. Maalesef gerçek bu. Zaten 2 seneye kadar, deri döşemeler çatlamış, deri direksiyon soyulmuş, kokpitteki eşya gözlerinin kapakları yalama olmuş, teyp ve cam düğmeleri üzerinde ki işaretler veya rakamlar silinmeye başlamış, malzeme ve işçilik kalitesinden dolayı iç mekandan türlü türlü tıkırtılar gelmeye başlamış olacaktır :)

Arabanın değer kaybedeceği açık ve net fakat Rexton gibi bi aracı alan kişi 8 sene falan bincekse almalı ekmeğini tamamen yemeli. O soyulmalar vs bu arabada hemen olacağını açıkçası düşünmüyorum. Teyp üzerindeki tuşların silikleşmesi gibi durumlar küçük bakımlarda giderilcek ayrıntılar diye düşünüyorum. Ssangyong elinde bulunan kulllancı kitlesini korumakicin iyi ilgi ve alaka gösteriyordiye düşünmekteyim. 2. el konusunda sıkıntı çıkar mı pek sanmam.

3 Senedir Actyon Sports pickup kullanıyorum en ufak tıkırtı,çıkırtı,silinen bir şey yok,

Rizenin tüm yaylalarını gezdim geldim,

Sanırım Ssangyong halen arkadaşlar basit kullan at Çin arabaları ile karıştırmaktalar...

• Tam ikinci el fırsat aracı. Insanim boyle araçlar yerine golfe 80bin veriyor.

• 3 sene sonra 70.000tl karşılığı bayinin geri alım garantisi vardı. halen devam ediyormu bilmiyorum ama 70.000tl ediceği bir gerçek öyle 30 düşmez. 30 düşse ben koleksiyon yaparım.:)
  • quote:

quote:

quote:

Kyron daki şu andaki tek engel üretim durması benim açımdan, bbayiye sorup buraya dönerim.
    Edit; servisle konuştum. Tamamen farklı yapıları varmış, kyron euro4 olduğu için tr ye getirilmiyorMuş.Üretimi devam ediyormuş, En ağır bakım maliyeti 60 bin km de 750 tl dediler. Her hangi bir parça temininde zorlanmadıklarını söylediler.

Hayırlısı bakalım.

Hmm bunun boyle oldugunu bilmiyordum. Bilgilerdirme icin tesekkurler. Ssangyonglara ne kadar kotu gozle bakilsada guzel arabalar gideri var

• @f-a-t-i-h

Hocam bunu duaya sevindim bu arada aracin yedek parca durumu nasil suana kaat hic sikinti yasadiniz mi arabanin bi yeriyle ?
  • Fena değil ancak Kore malı denildiğinde Kia/Hyundai'den şaşmak biraz zor.
  • 2011 modelini 3 gün civarı kullandım gerçekten çok sessiz ve yaptığın hızı hissettirmeyen bi araç, onun dışında park olayı çok sıkıntı hayvan gibi çünkü.
  • işim gereği bazen dağ bayır gezmek zorunda kalıyorum. orada bana söylendiği kadarıyle mitsubishinin toyotanın dingil kırdığı yerde ssangyongların kırmadığıydı. ama yol bilgisayarı olmayışı büyük eksiklik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

işim gereği bazen dağ bayır gezmek zorunda kalıyorum. orada bana söylendiği kadarıyle mitsubishinin toyotanın dingil kırdığı yerde ssangyongların kırmadığıydı. ama yol bilgisayarı olmayışı büyük eksiklik.

Alirken eklettirebiliyorsunuz hocam öyle duydum yani.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.