Şimdi Ara

Ssangyong Kyron alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, SUV alma arifesindeyim. 310.000 TL bütçem var. Sizde takdir edersiniz ki bu bütçeye düşük KM li heybetli bir SUV almak zor. Ama araştırma yaparken Kyron a rastladım. 2008-2010 arası Kyron alabiliyorun. Kyron nasıl bir araçtır alınır mı? Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.


    1: 2 motor Kyron un motorunda veya şanzımanında kronik bir problem var mı?


    2: İç malzeme kalitesi nasıl, kokpit sert plastikmiş sanırım çok mu kalitesiz bir plastik?


    3: Yakıt tüketimi ilk kasa captiva ile karşılaştırınca nasıl?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 20 Ağustos 2022; 23:20:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Araç hakkında bilgisi olan yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahmetli barış manço'nun sevdiği bir markaydı.


    marka hakkında en ufak bir fikrim dahi yok. fakat şöyle bir teorim var. keyifli bir araç olsaydı satış adetleri popülerliği bu durumu kanıtlar nitelikte olurdu.

  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum maalesef piyasa aracı değil usta parça bulunurluğu nasıldır bilmiyorum kullanıcı forumları veya facebook sayfası varsa oraları araç holiganı yorumlara bakmadan subjektif yorumları okumak lazım

    Ayrıca Allah göstermesin yarın aracı satıp gelecek paraya muhtaç kalsanız satışı da zor olur diye düşünüyorum galeri ve İnternette alım yapan galeri siteleri haklı olarak müthiş fiyat kırar düşüncesindeyim


    Çok para olur keyfi alınır o ayrı bende köpekbalığı kasa lancer istiyorum aile dostu tamircim ben uğraşamam bulunduğumuz ilde de uğraşan usta var mı bilmiyorum araç arıza durumunda çok sıkıntı çekebilirsin dedi. Köpek gibi çalışıp 3 kuruş kazandığımız para var maalesef hobi veya hayalde ki arabayı almak yerine piyasa arabası almak zorunda kalıyoruz. Parça usta acil durumda satış durumundan dolayı.

    Bunları iyice düşünmeni temenni ederim 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 21 Ağustos 2022; 12:48:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ssangyong güzel marka. Fakat türkiye'de servis ve bakım olayları biraz sıkıntılı. Kyron'da çok yakışıklı bi araba ama satmak istediğinde de zorluk yaşayabilirsin hemen satılmaz.

  • Yetkili serviste parça sıkıntısı yok, piyasa markalarına göre servisleri uygun. Fakat sanayi uygunluğu beklemeyin. Alternatif parça bulunmuyor kolay kolay.

    İkinci eli çok zayıf. Arabayı alıp yıllarca kullanan için sorun değil fakat yarın şartlar değişir diyene risk.

    Tivoli bir yakınımda vardı, kalite-konfor olarak satın alma bedelinin çok üstünde bir araçtı. Ev alma, yatırım yapma, rahat geçinme vs. tüm işleri hallettikten sonra bir araba alıp yıllarca kullanayım dersem alırım, onun haricinde mevcut piyasa şartlarında almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Kore olsun japon olsun bunların yıllar gecswde yedek parcasinu bulabiliyorsun adamalr ona göre üretim yapıyor belli standartlari var Avrupa araçlardan cok daha saglamlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiler bu 2008-2010 Kyron un iyi ve kötü yanları nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyronu bilmem ama aynı motora sahip actyon sports kullanıcısıydım. motoru sağlam kolay kolay arıza vermiyor. küçük şehirde çok fazla parça ve usta sıkıntısı çekiyorsun. otomatik şanzımanı genelde arıza verir. tork konvertörü arızası da kronik diyebiliriz. genel olarak iç malzemesi kaliteli. trim sesleri yok. elektronik fonksiyonları bol. bakımlı temiz bilindik bir araç ise ayrıca götürebileceğiniz ustanız varsa f/p olarak iyi bir araç. diğer arkadaşların da dediği gibi satışı çok ağır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kyron un şanzımanında da bahsettiğiniz kronik sorun var mı hocam? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Ciddi bir problem mi? Kronik sorunlu araç almak istemem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model korando sports sürdüm 2-3 yıul. motor şanzuman mercedes motordu. araba cok güzel dayanıklı bir araçtı. kyrondaki ekipman nedir ne değildir bilmiyorum ama aynı motor sanzuman olma olasılıgı cok yuksek.


    usta falan hiç aramadım yetkili servis bakımlı araç alıp yetkili servise götürünce belki bi nebze öpülüyorsunuz ama her ay haftasonu sanayiye öpülmeye gtimezsiniz. tercihe bağlı

  • Actyonsporttaki şanzıman ile kyrondaki şanzıman farklı.

    Uzun uzadıya internette bilgi çok ancak karavan çekmek için 2 yıl sahibi olduğum bir araç kyron.

    Araç sağlam motor şanzıman sağlam. Yakıtı 8-13 arası basmanıza göre değişir. Tam şase, arazi şanzımanlı 2lt otomatik 2ton bir araç için yakıt normal.

    Parça sorunu yok. Sizi en çok yorabilecek şey enjektör bakımı, alırken enjektör bakımı yapılmış bir araç almanız faydanıza.

    Kyron alırken bakılması gereken sahipleri, aracın kendisi çok iyi ancak fiyatı nedeni ile düşük bütçe ile büyük araca binmek isteyenler araçları rezil ettiler.

    Piyasasıda gayet hızlıdır, doğru fiyat yazıldığı sürece 1 haftda satılır.

  • Hocam diğer konunuza yorum yapmıştım zaten.


    Mercedes motor ve e tronic şanzuman var. Temiz kullanıldıysa sıkıntı çıkartmaz.

    İç malzemesi koltuklarda iyi , direksiyon kötü sanırım ki 200 bini deviren araçlarda genelde dandik bir kılıf takılı oluyor.

    Yakıtı en az 8 litre kadar yakar. Captiva daha çok yakıyor diye biliyorum. Dediiğim gibi soft yazılımla biraz daha düşer bu oran.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.