Şimdi Ara

Ssangyong Kyron 4x4 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir Kia Sportage almayı düşünüyordum. Sonra Ssangyong Kyron'u önerenler oldu. Biraz araştırdım bu forumda açılan konuları da okudum. Genel itibariyle herkes aracı övüyor ve herkes memnun. Ancak aracın şu anda üretimi devam etmediği için güncel bir yorum bulamadım. Sizce şu anda 90bin ile 120 bin arası bir km'de bu aracı almak mantıklı olur mu? Yedek parça vs sıkıntılar yaşar mıyım? Bulduğum bir kaç araç var. Almayı düşünüyorum ancak sizlere de danışmak istedim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

SsangYong Kyron 4x4: Kapsamlı Bir İnceleme

Giriş: SsangYong Kyron 4x4, zorlu arazi koşullarıyla başa çıkmak için tasarlanmış, dayanıklı ve sağlam bir SUV'dur. Ancak, herhangi bir araç gibi, SsangYong Kyron'un da bazı potansiyel sorunları vardır. Bu incelemede, SsangYong Kyron 4x4'ün kronik sorunlarını, satın alınıp alınmayacağını ve motor ömrü gibi önemli hususları ele alacağız.

Kronik Sorunlar: SsangYong Kyron ile ilişkili birkaç kronik sorun bildirilmiştir, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Motor Sorunları: Bazı Kyron modellerinde motor arızaları, yağ sızıntıları ve aşırı yakıt tüketimi bildirilmiştir.
    • Şanzıman Sorunları: Otomatik şanzımanlı Kyron'larda vites değiştirme sorunları ve şanzıman arızaları yaşanabilir.
    • Elektronik Sorunlar: Elektrik sistemi arızaları, gösterge paneli sorunları ve farlarla ilgili sorunlar Kyron sahipleri tarafından bildirilmiştir.

Alınıp Alınmamalı: Kronik sorunlarına rağmen, SsangYong Kyron hala bazı alıcılar için uygun bir seçenek olabilir. Güçlü bir arazi aracı arıyor ve potansiyel sorunlarla başa çıkabilecek bilgin ve beceriye sahipseniz, Kyron iyi bir değer olabilir. Ancak, güvenilirlik konusunda endişeleriniz varsa veya mekanik sorunları giderme konusunda rahat değilseniz, farklı bir araç düşünmek isteyebilirsiniz.

Motor Ömrü: SsangYong Kyron'un motor ömrü, sürüş alışkanlıkları, bakım ve iklim koşulları gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Uygun bakımla, SsangYong Kyron'un motorunun 200.000 km veya daha fazla dayanması beklenebilir.

Sonuç: SsangYong Kyron 4x4, hem avantajları hem de dezavantajları olan sağlam bir SUV'dur. Potansiyel kronik sorunlarını araştırmak ve bunları karşılayıp karşılayamayacağınızı belirlemek önemlidir. Güvenilirlikten emin değilseniz veya mekanik sorunları giderme konusunda rahat değilseniz, farklı bir araç düşünmek isteyebilirsiniz. Ancak, güçlü bir arazi aracı arıyorsanız ve potansiyel sorunlarla başa çıkabilecekseniz, Kyron iyi bir değer olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • xinglyan X kullanıcısına yanıt
    Araç alacaksınız, piyasa araçlarından şaşmayın derim.Yakın bir arkadaşımın aracında, yakıt bittiği için enjektörlerde sorun oluştu.Enjektörlerin değişmesi gerekti ancak, kronik sorun olarak enjektörler silindir kapağına kaynadığı için, üst kapak komple sökülüp enjektörler söküldü.Bitti mi; tabi ki hayır piyasa da enjektör bulunmuyor.Parçacılar ancak yurtdışından siparişle gelir dediler.
    Araç haftalarca parça temini için tamirhanede yattı.Olmadık sorunlardan dolayı, sahibinin yaşadığı stres sıkıntı cabası.Karar sizin.
    Alacağınız aracın görünüşünden, konforundan vs. ziyade, yedek parça ve işçiliğine de dikkat edin derim.
  • bizde 2011 modeli var 148 binde bakımlar hiç 500 tl nin altına düşmedi. süspansiyonları sert biraz, yakıt 2.0 dizel motora göre normal şehiriçi 36 38 arasında . aracın 4x4 ü çok güzel her kış yollardaydık ( kış lastiği ile) .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @çarkçı_başı yorumların için teşekkür ederim sanırım biraz korktum. Ancak forumda bazı arkadaşlar bir çok arabanın yedek parçalarının bu araca uyduğunu söylüyordu. Motor ömrü sizce nasıldır? Kaç km'ye kadar sorun çıkarmaz sizce? Herkes Kia Sportage'dan daha iyi bir araç olduğunu söyledi ve ben de buna yönelme kararı aldım
  • 2008 model Kyron sahibiyim. Aracımdan memnunum. Yetkili serviste bakım fiyatı uygun müşteri ile alakalılar, ağır bakım hariç 500Tl nin üzerine hiç çıkmadım. Motor gayet sessiz Sorento ve Captiva sahibi arkadaşlarım aracına bindiklerinde ilk soruları bu araba benzinli mi olmuştu.Yakıt şehir içi 30krs yakıyorum. Aracın deposuna mazot yerine 10 numara yağ koymadığınız sürece enjektörler sıkıntı yapmaz Delphi marka enjektör var. Süspansiyon 18" jantta sert çözümü Monreo Magnum sarı amortisör. 16" jantlar ile araç lokum gibi. Merak ettiğin hususları cevaplarım.

• Parça sıkıntısı diye bir durum söz konusu değil serviste her parça mevcut. Kyron un üretimi durmadı sadece Türkiye ye getirilmiyor. Ilan da Sakarya da 330binde Kyron vardı. En son servise gittiğimde 400 binde bi Kyron vardı. Motoru üzmezseniz motor da sizi Üzmez. Motor % 100 mercedes değil ama çoğu parçasında mercedes imzası var kolay ölmez. 5 ileri Otomatik şanzımanları tamamen mercedes. Parasını sonuna kadar hakeden bir araba. Düşünenlere tavsiye ederim.

• Dostum bende bu araçlardan düşünüyorum fakat nette tam bilgi bulamadım donanım özellikleri nedir hangi donanım seviyesi full oluyor yardım edersen sevinirim ben 2010 veya 2011 model almayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssangyong kyron veya rexton
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motor, şanzıman mercedes. Genel olarak çok iyi bir araba değil, performansı da düşük ama fiyatı iyi.

• Vasat veya biraz üzerinde bir araç. O parayı vermeyi göze alanlar piyasada daha çok tutlan modelleri tercih edebilir.

• Sayın Muhlisgöktaş: Genel olarak araba iyi değil derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Beğenmediğiniz hususları paylaşırsanız çok memnun olurum.
    Araçta merdiven şase kullanıyor dezavantajı ağırlık avantajı ise güvenlik. Plastik kalitesi olarak torpido kapı üstleri yumuşak plastik. Performans düşük? Kime göre neye göre düşük. 2.0 dizel 141bg bir araba size güçsüz geldiyse tahminimce Corolla T Sport kullanıyor olmalısınız ki Corolla en sevdiğim aracıdır iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Araç arazi aracı olduğu için zaten 0-100 denemesi yapacak veya caddede rollere girecek halimiz yok. Bagajı tepeleme doldurup aile ile beraber dağ bayır gezmek için

Sayın Hdplus. Ben aracımı 38.oooTl ye aldım. 60.oooKm. Boya Değişen Yok. Aynı kriterlerde önerebileceğiniz başka hangi araç var?

Sağlıcakla kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winston29

Sayın Muhlisgöktaş: Genel olarak araba iyi değil derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Beğenmediğiniz hususları paylaşırsanız çok memnun olurum.
    Araçta merdiven şase kullanıyor dezavantajı ağırlık avantajı ise güvenlik. Plastik kalitesi olarak torpido kapı üstleri yumuşak plastik. Performans düşük? Kime göre neye göre düşük. 2.0 dizel 141bg bir araba size güçsüz geldiyse tahminimce Corolla T Sport kullanıyor olmalısınız ki Corolla en sevdiğim aracıdır iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Araç arazi aracı olduğu için zaten 0-100 denemesi yapacak veya caddede rollere girecek halimiz yok. Bagajı tepeleme doldurup aile ile beraber dağ bayır gezmek için

Sayın Hdplus. Ben aracımı 38.oooTl ye aldım. 60.oooKm. Boya Değişen Yok. Aynı kriterlerde önerebileceğiniz başka hangi araç var?

Sağlıcakla kalın.

Aklınızda bulunsun ben de almayı düşünüyorum, eşten dosttan denk gelirse vesile vasıta olun lütfen.

• Ömer kullanıcısına yanıt
    Ssangyong Team'e üye olup araç hakkında daha çok bilgi alabilirsiniz. Hem üyelerden birisi aracını satarsa ilk sizin haberiniz olur.
    Yine de satılan tanıdık bir araç olursa sizinle paylaşırım Ömer bey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.