Şimdi Ara

punto multiair nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araba alım sürecindeyim geçen günlerde punto takıldı gözüme dış tasarım ve iç mekan olarak hoşuma gitti araç,ayrıca örneğin fiestanın boşunun alınabildiği parayla puntonun donanım olarak dolu hali alınabiliyor merak ettiklerim şunlar
    1)kime fiat desem aman uzak dur o para verilir mi sağlam değil gibi şeyler duyuyorum bunların ne kadar gerçeklik payı var?
    2)motor olarak 1.4 multiair motorun parçası ustası kolay bulunur mu çok yaygın bi motor olmayınca insan düşünüyor bide bu motora lpg takılıyor mu

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler

• Dizel alsanız daha iyi benzinliler pek tutulmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    iç mekanı makyaj görmüş olanlara sanırım evo oluyor onlara bakıyorum bütçe max 32 bu fiyata temiz dizel bulunabileceğini sanmıyorum

• 1.4 77 bg lpg uyumlu.tutboluların parçası zor bulunur hatta serviste bile anlayan olduğunu sanmam , multiair lpg uyumlu deselerde inanmayın, t jet motorlar var onlara lpg takılabiliyor ama ugraşmayın derim, 2010 üzeri dizel bulunabilir.
    Zaten dizellerin sıfırını 45 e bırakıyorlar , 32 ye ikinciel bulunabilir.

• 1)kime fiat desem aman uzak dur o para verilir mi sağlam değil gibi şeyler duyuyorum bunların ne kadar gerçeklik payı var?

bu diyenlerin lafına aldıymayın derim ben punto almadan öncede çok dediler ama gittim grande punto aldım dizel/cam tavan/ucuz parça/kendi yılına segmentine gore iyi donanım/vergi avantajı/yürütme avantajı hangi araçta var ? ve multiair yerine dizel bakın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 multiair 105 beygir motorda turbo yok. Ayrica subap sistemindeki kam ve modül farki lpg konusunda titizlik istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVu!

1.4 multiair 105 beygir motorda turbo yok. Ayrica subap sistemindeki kam ve modül farki lpg konusunda titizlik istiyor.
    250 TL ye baskı balata değiştirdim %100 orjinal hemde aman alma diyenlere selam söyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TCT şanzıman nasıldır ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

250 TL ye baskı balata değiştirdim %100 orjinal hemde aman alma diyenlere selam söyle

Alıntıları Göster
    Sağlam değil diyenler hala eski fiatlarda kalmışlar.
    Puntoyu şirket aracı aldık bir kaç arıza çıkardı onlarda serviste 1 saat içersinde çözüldü.
    Sağlam mı denemedim Allah ta denettirmesin ama aracın frenleri vs. on numara iki kaza atlattım ikisinde de frenler çok iyi iş gördü.
    Alırken yok aracı piyasası vs dediler ama araştırınca bir sürü forum,araç kulübü ortaya çıktı.
    Araç güzel tabi ben dizel ve en boş paketi kullanıyorum(hala en boş pakete niye önceki kasanın göğsünü koyduklarını anlamasamda)gayet güzel zevkli araç.
    Klasik az yakar çok kaçar.Benzinlisini kullanmadım hiç,yorumlarım aracın geneline.

• Multijet al kardeşim lpg benzinle ugrasma

• Malesef multiairler butceyi asiyor gibi 1.4 77bg likler nasildir

Edit:multijet yazacagima multiair yazmisim kusura bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.oguz -- 16 Mayıs 2015; 22:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.oguz

Malesef multiairler butceyi asiyor gibi 1.4 77bg likler nasildir

Bende 2010 vardi 105lik 27.500 e vermistim lpg yoktu dinamikti donanim cok iyi yol tutus guzel multiair motorlar ilk viteste hantaldir 16 valf olmasina ragmen arac 6 vitesli en iyi performansi 4. Vites verir sehit ici yogun trafik 50 kurus yakar lpg konusunda landirenzo ve brc my11 uyumlu kitler hallediyor ayrica start stopuda calisiyor multiair trde tutulmadi ekonomik olmasini istiyorsan 8 valf 77 beygir fire dinamiklere bak en uyumlu lpg.ile cok guzel calisir 25 kurus yakar performansida sehiri ici iidir

• xpowex X kullanıcısına yanıt
    Peki multiair in parcasi ustasi rahat bulunuyor muydu

• 4 yıldır kullanıyorum bakım dışında servise gitmedim hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

1.4 77 bg lpg uyumlu.tutboluların parçası zor bulunur hatta serviste bile anlayan olduğunu sanmam , multiair lpg uyumlu deselerde inanmayın, t jet motorlar var onlara lpg takılabiliyor ama ugraşmayın derim, 2010 üzeri dizel bulunabilir.

Turboluların parçazı zor bulunur dediğiniz motor Türkiyede bugune kadar en fazla satılmış ve hale satışı devam eden ayrıca en sağlam dizel motor olan Multijettir. ve parçası her yerde çok rahat bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

1.4 77 bg lpg uyumlu.tutboluların parçası zor bulunur hatta serviste bile anlayan olduğunu sanmam , multiair lpg uyumlu deselerde inanmayın, t jet motorlar var onlara lpg takılabiliyor ama ugraşmayın derim, 2010 üzeri dizel bulunabilir.

Turboluların parçazı zor bulunur dediğiniz motor Türkiyede bugune kadar en fazla satılmış ve hale satışı devam eden ayrıca en sağlam dizel motor olan Multijettir. ve parçası her yerde çok rahat bulunur

Benzinli turbolu araçlar demek istemişti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Benzinli turbolu araçlar demek istemişti.

Alıntıları Göster
    Yıllarca Palio kullandık FİAT bence sıkıntısızdır her yerde servisi parçası da vardır. Dizel GRANDE PUNTO bulabilirsiniz bence biraz daha modeli düşürüp.

• quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Yıllarca Palio kullandık FİAT bence sıkıntısızdır her yerde servisi parçası da vardır. Dizel GRANDE PUNTO bulabilirsiniz bence biraz daha modeli düşürüp.

Alıntıları Göster
    yakıt tüketiminin çok düşük olduğunu duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

yakıt tüketiminin çok düşük olduğunu duymuştum

Alıntıları Göster
    Fiat için bile parçası yok dendi ya oha diyorum artık
  • Burasi coluk cocuk.dolmus dagilin bencee turkiyede turbolu motoru yoktur multiairin sadece t jet var digerleri atmosferik dandik motorlarin ustasi buluonuda multiairinmi olmucak

• quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

Burasi coluk cocuk.dolmus dagilin bencee turkiyede turbolu motoru yoktur multiairin sadece t jet var digerleri atmosferik dandik motorlarin ustasi buluonuda multiairinmi olmucak
    Ustalık bir durumunuz olmaz rahat olun. Fiattan uzak dur diyenlerin aklı tofaşta kalmıştır.

3 kez grandepunto sahibi oldum rutin bakımı dışında ekstra bir masrafım olmadı.

İç mekan ferahlığı konusunda takdir ediyorum hala.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.