Şimdi Ara

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
14
Favori
23.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Google photos asistanı getirdi önüme nereden nereye diye de eklemiş :) ilk fotoğraf 2014 diğeri iki gün önce yaş 30 bu arada... ve Minoxil’in etkisini bir daha gördüm bu sorunu yaşayanlara paylaşmak istedim.

Yılda 1 alıyordum bir kutu sprey, haftada 2-3 defa kullanıyordum sonuç bu. Dökülme durdu sonra da saçlar çıktı.

Not: Bazen bırakıyorum bir kaç ay sonra dökülme başlıyor, başlayınca tekrar aniden kesiliyor dökülme... kutusunu 50 liraya alıyorum, 1 yıl için çok büyük meblağ değil bence.

Kullanım basit dökülme olan bölgeye birkaç defa sıkıyorsunuz kuruyken, hepsi bu. Reçetisiz satılıyor.

Bu da başkalarının

O dökülme durmasaydı şu an tamamen keldim....

Saç ekimine hiç gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 22 Nisan 2019; 8:54:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Theologist demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Bu benzerlik sıkıcı bile oluyor artık, sırf bu yüzden DH’den dahi kızlar numaramı bulup mesaj atıyor...

Yol kesip soranlar da cabası...

Mesela

Alıntıları Göster
    kız güzele benziyor hocam ne istiyormuş sizden
    Hocam ben de seni dinliyorum, konularinda anlattiklarini uyguluyorum.

Mesela eskiden Witcher 3 oynarken sadece yaratiklari kesip gorevden goreve kosturuyordum at ustunde, artik at kullanmayi biraktim, dogayi seyrede seyrede yuruyorum gidecegim yerlere ve yolda birinin kafasinda unlem gordukce durup yardimci oluyorum insanlara. Ayrica her savastan sonra kamp kurup meditasyon yapiyorum.

Hayatimi degistirdi resmen konularin.
    quote:

Güzel bir noktaya değindiniz.

Toplum olarak hayatı tek düze yaşıyoruz, bu kızlarımızda daha belirgin... sebepleri çeşitli olabilir; aile baskısı, tembellik, korku, erkeklerden çekiniyor olmaları, medya vs.

Genelde ayak uydurmaları çok fazla sürmüyor, değişik tecrübeler yaşıyoruz elimden geldiğince elimdekileri paylaşmaya çalışıyorum ancak bir yerden sonra almıyorlar artık.

Bu da koparıyor tabi tüm irtibatı, gına geliyor dediğiniz gibi.

Çözüm tabi ki yurt dışında, ufku geniş insanlarda.

Alıntıları Göster
    aynen öyle hocam çözüm yurt dışı. bir keresinde kız derdini anlatmıştı çözüm üretmek için tecrübelerimi paylaştığımda baya egoistsin kendini öve öve bitiremedin dedi halbuki kendimi övmekle ilgili hiçbir şey söylemedim. kızlar çok garip bu ülkede çok çok nadir birkaç kız vardır kafa dengi onuda bulmak çok zor.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Dökülen Saçlarım Yeniden Çıktı

Saç dökülmesi, birçok kişinin yaşadığı yaygın bir sorundur. Dökülen saçların yeniden çıkması mümkündür ve doğru bakım ve tedavi ile bu sorunu aşabilirsiniz.

Saç dökülmenizin altında yatan nedeni belirlemek önemlidir. Bu nedenler arasında genetik yatkınlık, hormonal değişiklikler, stres, beslenme eksiklikleri ve tıbbi durumlar yer alabilir. Neden belirlendikten sonra uygun tedavi planlanabilir.

Dökülen saçların yeniden çıkması, saç köklerinin yeniden aktif hale gelmesi sayesinde gerçekleşir. Bu süreç zaman alabilir ve sabırlı olmak gerekir. Saçların yeniden çıkması için birkaç ay veya daha uzun bir süre geçebilir.

Saçların yeniden çıkmasını desteklemek için yapabileceğiniz birkaç şey vardır:

• Sağlıklı beslenin: Saç sağlığı için protein, demir, çinko ve biotin gibi besinler önemlidir.
    • Stresi azaltın: Stres, saç dökülmesine neden olabilir. Stresi azaltmak için yoga, meditasyon veya egzersiz gibi aktiviteler faydalı olabilir.
    • Saçınıza nazik davranın: Saçınızı çok sık yıkamayın veya çok sıcak su kullanmayın. Sert fırçalar ve kimyasal işlemlerden kaçının.
    • İlaç tedavisi: Minoxidil ve finasterid gibi ilaçlar, saç dökülmesini önlemeye ve saçların yeniden çıkmasına yardımcı olabilir.
    • Cerrahi: Dökülen saçların yeniden çıkması için saç ekimi gibi cerrahi işlemler de mevcuttur.

Saçlarınız yeniden çıkmaya başlarsa, düzenli olarak saçınızı kesin ve şekillendirin. Bu, saçınızın sağlıklı görünmesine ve büyümesine yardımcı olacaktır. Saçlarınızın tekrar çıkması sabır ve özen gerektiren bir süreçtir. Doğru bakım ve tedavi ile dökülen saçlarınızı yeniden çıkarabilir ve sağlıklı, gür saçlara sahip olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir ayrı not 2010’dan bu yana kullanıyorum... çoktan dökülmüş olması lazımdı, genetik olarak var saç dökülmesi.

Önce dökülme duruyor ardından sıkılan bölgede saç çıkıyor.

• hocam imammısınız?
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Nereden vardınız bu kanıya?

• Herkeste aynı etkiyi yapmıyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuş babanın konu dışında ne işi var aga

• quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Herkeste aynı etkiyi yapmıyor hocam.
    Olabilir ancak önerdiğim arkadaşlarda da aynı etkiyi yaptı ki bu sayı yaklaşık 15-20... mutlaka aynı etki olacak diye bir kural yok ama denemekten zarar gelmez bence.

İstek için teşekkürler ayrıca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Manuş babanın konu dışında ne işi var aga
    Bu benzerlik sıkıcı bile oluyor artık, sırf bu yüzden DH’den dahi kızlar numaramı bulup mesaj atıyor...

Mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Nisan 2019; 23:28:52 >

• quote:

Olabilir ancak önerdiğim arkadaşlarda da aynı etkiyi yaptı ki bu sayı yaklaşık 15-20... mutlaka aynı etki olacak diye bir kural yok ama denemekten zarar gelmez bence.

İstek için teşekkürler ayrıca.

Alıntıları Göster
    hala kullanmaya devam ediyor musunuz? bırakınca yeniden dökülüyor diyorlar

• quote:

hala kullanmaya devam ediyor musunuz? bırakınca yeniden dökülüyor diyorlar

Alıntıları Göster
    Bıraktıktan yaklaşık 5-6 ay sonra dökülmeye başlıyor tekrar başlayınca aniden duruyor.

2013-2014 arası kullanmamıştım dökülmüştü bayağı, sonra fazlasıyla çıktı geri.

• quote:

Bıraktıktan yaklaşık 5-6 ay sonra dökülmeye başlıyor tekrar başlayınca aniden duruyor.

2013-2014 arası kullanmamıştım dökülmüştü bayağı, sonra fazlasıyla çıktı geri.

Alıntıları Göster
    işte bu durum benim hoşuma gitmiyor. ilk defa lisede bir arkadaşım saçların dökülüyor 3 yıla kelsin demişti. 10 yıl oldu hala kel değilim ama gerçekten bi dökülme var. dolayısıyla 10 yılda seyrekleşti saçlar. bu durumda bu ilaca bağımlı olmaya değer mi karar veremiyorum. biraz kullanıp yeniden gürleşince bıraksam diyorum bu sefer de dökülmenin hızlanmasından çekiniyorum.

• quote:

işte bu durum benim hoşuma gitmiyor. ilk defa lisede bir arkadaşım saçların dökülüyor 3 yıla kelsin demişti. 10 yıl oldu hala kel değilim ama gerçekten bi dökülme var. dolayısıyla 10 yılda seyrekleşti saçlar. bu durumda bu ilaca bağımlı olmaya değer mi karar veremiyorum. biraz kullanıp yeniden gürleşince bıraksam diyorum bu sefer de dökülmenin hızlanmasından çekiniyorum.

Alıntıları Göster
    Bence kellikten rahatsız olmaya başladıktan sonra kullanın ama Minoxilin saç çıkartma süresi yaklaşık 6 ay bunu da göz önünde bulundurun.

Bağımlılık ise devamlı değil, 1 yıl içinde yaklaşık sadece 6 ay kullanıyorum, haftada 3-4 defa sıkıyorum.

• quote:

Mesela

Alıntıları Göster

• Minoxil bende kullanıyorum gunde iki kere sabah akşam, dökülmeyi durduruyor, düzenli kullanımda saçlar yogunlaşıyor.

Saç dökülmeniz varsa gec olmadan kullanmaya baslayın derim. Hafif dökülmelerde gunde bir kere kullansanız bile yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence kellikten rahatsız olmaya başladıktan sonra kullanın ama Minoxilin saç çıkartma süresi yaklaşık 6 ay bunu da göz önünde bulundurun.

Bağımlılık ise devamlı değil, 1 yıl içinde yaklaşık sadece 6 ay kullanıyorum, haftada 3-4 defa sıkıyorum.

Alıntıları Göster
    mantıklı, tavsiye için sağolun.

konularınızı beğeniyorum bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

Alıntıları Göster
    Diğer kızlar gibi, hepsi evlilik peşinde... döküldü, derdini söyledi sonradan zaten... bu sadece bir örneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Nisan 2019; 21:53:20 >
  • quote:

Diğer kızlar gibi, hepsi evlilik peşinde... döküldü, derdini söyledi sonradan zaten... bu sadece bir örneği.

Alıntıları Göster
    çok garip ya evlenmek isteyen kızlar sizi buluyor işin ilginç yanı sizin gibi bilgili kültürlü birisiyle evlenmek istiyor olmaları büyük ihtimal bir kızla konusmaya kalktıgınızda hep siz konusacaksınız karsı taraf konustugunda ilginizi çeken hiçbir şey olmayacak olması ve sıkılacak olmanız belki karşınızdaki hiçbir şey konusmayacak anlatacak bir şeyi bile yoktur. ben günlük hayatta pek çok kızla konusuyorum hep beni konusturuyorlar sinir oluyorum peki ya senden diyorum kıza normal bir şey yok sıradan diyor susuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 20 Nisan 2019; 21:57:5 >

• quote:

mantıklı, tavsiye için sağolun.

konularınızı beğeniyorum bu arada

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Bugün aldığım ikinci önemli mesaj, tekrar konulara dönmem gerektiğini hatırlattığınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

çok garip ya evlenmek isteyen kızlar sizi buluyor işin ilginç yanı sizin gibi bilgili kültürlü birisiyle evlenmek istiyor olmaları büyük ihtimal bir kızla konusmaya kalktıgınızda hep siz konusacaksınız karsı taraf konustugunda ilginizi çeken hiçbir şey olmayacak olması ve sıkılacak olmanız belki karşınızdaki hiçbir şey konusmayacak anlatacak bir şeyi bile yoktur. ben günlük hayatta pek çok kızla konusuyorum hep beni konusturuyorlar sinir oluyorum peki ya senden diyorum kıza normal bir şey yok sıradan diyor susuyor

Alıntıları Göster

Toplum olarak hayatı tek düze yaşıyoruz, bu kızlarımızda daha belirgin... sebepleri çeşitli olabilir; aile baskısı, tembellik, korku, erkeklerden çekiniyor olmaları, medya vs.

Genelde ayak uydurmaları çok fazla sürmüyor, değişik tecrübeler yaşıyoruz elimden geldiğince elimdekileri paylaşmaya çalışıyorum ancak bir yerden sonra almıyorlar artık.

• quote:

Alıntıları Göster
    aynen öyle hocam çözüm yurt dışı. bir keresinde kız derdini anlatmıştı çözüm üretmek için tecrübelerimi paylaştığımda baya egoistsin kendini öve öve bitiremedin dedi halbuki kendimi övmekle ilgili hiçbir şey söylemedim. kızlar çok garip bu ülkede çok çok nadir birkaç kız vardır kafa dengi onuda bulmak çok zor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.