Şimdi Ara

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
14
Favori
23.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlik saçta değil kalpdedir. Biz seni dost bildik kalbimizi açtik sen diyorsun saçim kapandi. Keske kalbiniz de saciniz gibi kapanmasaydi.

Orijinalden alıntı: Theologist

Güzel bir noktaya değindiniz.

Toplum olarak hayatı tek düze yaşıyoruz, bu kızlarımızda daha belirgin... sebepleri çeşitli olabilir; aile baskısı, tembellik, korku, erkeklerden çekiniyor olmaları, medya vs.

Genelde ayak uydurmaları çok fazla sürmüyor, değişik tecrübeler yaşıyoruz elimden geldiğince elimdekileri paylaşmaya çalışıyorum ancak bir yerden sonra almıyorlar artık.

Bu da koparıyor tabi tüm irtibatı, gına geliyor dediğiniz gibi.

Çözüm tabi ki yurt dışında, ufku geniş insanlarda.

Alıntıları Göster
    Buraninda cahili ve aptali var ama bizim ulkedekiler hic cekilmiyor be

Ozellikle kizlarimiz cok aptal kafayi yemisler instagramla. Hepsi duz duvara cikiyor ama iyi kizi oynuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    hocam bu link güvenli midir ben almayı düşünüyorum da. sitedeki ürün orijinal midir

Orijinalden alıntı: Theologist

Olabilir ancak önerdiğim arkadaşlarda da aynı etkiyi yaptı ki bu sayı yaklaşık 15-20... mutlaka aynı etki olacak diye bir kural yok ama denemekten zarar gelmez bence.

İstek için teşekkürler ayrıca.

Alıntıları Göster
    Kutusu , kodu vs varsa fotoğraf paylaşır mısınız? Bizde alak şu şeyden

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • Bu ilaca başladığınızda ömrünüzün sonuna kadar kullanmanız gerektiğini kabullenerek başlayın. Genetik saç dökülmesini engelleyemezsiniz gençler, salın dökülsün. Bir şey olmaz.
  • Merhabalar ben 20 yaşındayım ve 16 yaşından beri dökülme var birçok ilaç okudum ama haklarında hep olumsuz yorumlar gördüm bu yüzden bu durumu çaresizce kabullendim ama sizin önerdiğiniz üründen herkes memnun gibi ve ben de temin etmek istiyorum.
    Bu yüzden güvendiğiniz bir internet sitesi vs. var mı yoksa yoksa normal bir eczaneden alsak olur mu acaba?
    Bir de benim saçımın çeşitli yerlerinde dökülme var gibi şu an önler birazcık açıldı yaklaşık 1,5 yıldır böyle sizce kökler ölmüş müdür yoksa geri dönme ihtimali var mı?
    Tecrübeli büyüklerim cevaplarsa çok minnettar kalırım gerçekten yardıma ihtiyacım var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Bu ilaca başladığınızda ömrünüzün sonuna kadar kullanmanız gerektiğini kabullenerek başlayın. Genetik saç dökülmesini engelleyemezsiniz gençler, salın dökülsün. Bir şey olmaz.
    Genetik dışında yani dökülmeye kodlanmışlar HARİÇ diğer saç kökleri için işe yarıyor mudur?

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

İnsanlik saçta değil kalpdedir. Biz seni dost bildik kalbimizi açtik sen diyorsun saçim kapandi. Keske kalbiniz de saciniz gibi kapanmasaydi.
    Ne kalp kapanması yahu Selman, Ankara’ya uğrayamadım daha, senin şu Amerikadayım sözünün doğru çıkmamasından sonra mesafe koymam gayet normal değil mi sence? Ciddi ciddi hayırlı olsun dedik sana bir süre sonra baktık ki trollemişsin yine...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Ekşide minoxil ile ilgili bir konu vardı adam 1 sene boyunca süreci paylaşmış çok memnun falan. Çok sonraları bir edit geliyor sövmediğini etmediğini bırakmıyordu.
    Ben yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum, bir olumsuzluğunu görmedim, adam neden demediğini bırakmamış bilmiyorum açıkçası.

Aşırı kullanmak zararlı olabilir, sık kullanımın kalp çarpıntısına neden olduğuna ben de şahit oldum, o yüzden seyrek kullanmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

hocam bu link güvenli midir ben almayı düşünüyorum da. sitedeki ürün orijinal midir
    İnternetten almanızı tavsiye etmem, sonuçta sağlık bu riske girmeye değmez, hem bildiğim kadarıyla bakanlık internet satışını yasaklamıştı çünkü sahte olanları çıkmıştı piyasaya.

En iyisi temizi eczane

• quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

Kutusu , kodu vs varsa fotoğraf paylaşır mısınız? Bizde alak şu şeyden

Alıntıları Göster
    Eczanelere Minoxil forte deyin onlar zaten verirler ama buyurun yine de.

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Bu ilaca başladığınızda ömrünüzün sonuna kadar kullanmanız gerektiğini kabullenerek başlayın. Genetik saç dökülmesini engelleyemezsiniz gençler, salın dökülsün. Bir şey olmaz.
    Benim genetik dökülme mesela, saç dökülmesine kökten çözüm bulunanana kadar idare etsin yeterli zaten gençliğimi kurtardı bu çözüm.

Kellik psikolojik sorunlara da yol açıyor ayrıca.

10 yıl boyunca saçlarımı gayet sağlıklı tuttu, bir sonraki 10 yıl için konuyu güncellerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyolojisiberbatolantıpçı

Merhabalar ben 20 yaşındayım ve 16 yaşından beri dökülme var birçok ilaç okudum ama haklarında hep olumsuz yorumlar gördüm bu yüzden bu durumu çaresizce kabullendim ama sizin önerdiğiniz üründen herkes memnun gibi ve ben de temin etmek istiyorum.
    Bu yüzden güvendiğiniz bir internet sitesi vs. var mı yoksa yoksa normal bir eczaneden alsak olur mu acaba?
    Bir de benim saçımın çeşitli yerlerinde dökülme var gibi şu an önler birazcık açıldı yaklaşık 1,5 yıldır böyle sizce kökler ölmüş müdür yoksa geri dönme ihtimali var mı?
    Tecrübeli büyüklerim cevaplarsa çok minnettar kalırım gerçekten yardıma ihtiyacım var.
    Aynı şekilde benim de 19-20 yaşında başladı aşırı dökülme, bu önlemi almasaydım şimdi kel olmuştum.

Böyle sağlıkla ilgili ürünleri sadece eczanelerden almanızı tavsiye ederim, risk almayın internetten.

Açılan yerleri kapattı bende, siz de deneyin ama bu süreç yaklaşık 6 ay, hemen pes etmeyin. Sonucunu göreceksiniz umarım.

• Dökülmeleri de durdurmadı mı? Eczaneden mi aldınız? Saç tipine göre 6-12 ay arası yeniden çıkartıyor.

• hocam iki fotoda da saçın var bence tipik bir satış pazarlama elemanı topiği olmuş ve saçım çıktı iddiası da doğru değil. saçı çıkaran ürün olsa buralarda sattırmaya çalışmazlar benim kanaatim bu yönde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mortalmahluk

hocam iki fotoda da saçın var bence tipik bir satış pazarlama elemanı topiği olmuş ve saçım çıktı iddiası da doğru değil. saçı çıkaran ürün olsa buralarda sattırmaya çalışmazlar benim kanaatim bu yönde
    Saçımın yanlarına bakarsanız kelliği görebilirsiniz... hatta daha belirgin olsun diye rengini açtım.

Konu içinde kullanan ve etkisini onaylayan başka yorumlar da var, bir değil üstelik birçok. Bence bir göz atın diğer arkadaşların yorumlarına da.

Asistana bakınca bir örnek daha çıktı.

Ben farkı görebiliyorum bizzat, o hızla dökülmüş olsaydı şimdi tepe kısmının dımdızlak olmuş olması gerekirdi zaten.

İlk fotoğraf yine 2013 ikincisi 2019

Bunlar da internetten bakınca başkalarının deneyimleri, yine Minoxil veya Minoxidil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 21 Nisan 2019; 10:11:4 >

• Yanlış anlamayın da şu tipiniz için size mesaj geliyorsa Türkiye'de durum vahim demektir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.