Şimdi Ara

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
14
Favori
23.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Söylediklerimi yapan her meslekten insan var, buna yoğun çalışma saatleri olan polisler dahil. Etkinlikler sırasında tanışıyorum, yapılmayacak şeyler değil.

Çalışıyorum tabi ki ben de, sevdiğim işi yapıyorum profesyonel fotoğrafçılık. Elemanlar var stüdyolarda sabit durmak zorunda olduğun bir iş değil zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece şakaklarımda ufak açıklık var 1 yıldır böyle yaklaşık umarım geri dönecek saçlar ama bir soru daha sorabilir miyim saçlarımın ortalarında da dökülme var açıklık olmasa da her yere mi uygulamalıyım ve çeşitli yerlere ikişer üçer fıs sıkmak çabuk bitmesine sebep olmaz mı totalde 20-30 fıs eder tek seferde teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

İyide biri yağlı ve flash lı çekilmiş diğeri değil fark yok bence
    Özel olarak kelliği göstermek için çekmemiştim, Google getirdi önüme, ama bir tane daha getirdi o da burada... kelleşmiş seyrekleşmiş bölgeyi görebiliyor musunuz?

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı

Bu da başkalarının

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı

O dökülme durmasaydı şu an tamamen keldim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 22 Nisan 2019; 7:48:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

subliminal minoxil reklamı Theo parasız kalmış yine
    Couchsurfing tanıtırım reklamcı olurum,

Trenin faydalarını sayarım reklamcı olurum,

Teknosanın açığını bulurum indirimleri paylaşırım yine reklamcı olurum,

Saç dökülmesine çareyi anlatırım reklamcı olurum,

Garantili Dynamic Immersion anlatırım yine reklamcı olurum,

Bunlar aklıma gelenler...

Bi futboldan birşey anlamadım şimdiye kadar bir de sizden :)

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Tinder kullanacak kadar zavalli durumda olup bunu paylaşmaktan da utanmamak...

Orijinalden alıntı: queen123

Tinder kullanacak kadar zavalli durumda olup bunu paylaşmaktan da utanmamak...
    Sen Tinder’ı sadece gecelik ilişki olarak anlıyorsan o senin sorunun...

Hocam her anlamda boş.

Bak Ortadoğu ve uzak doğu (Pakistan hindistan) için standart bir tipin var her şey tıp değil tabi çok donanimlisindir başka özelliklerin vardır bu kızları cezbeder ama bana tinder da gelen mesajları göstermenin hiçbir manası yok gibi geliyor.

Herhangi bir ortama girdiğinde kaç kız dönüp dönüp tekrar bakıyor ? Yakışıklı olmak başka bir şey eli ayağı düzgün olmak bambaşka bir şey sen eli ayağı düzgün sınıfına giriyorsun

Orijinalden alıntı: queen123

Hocam her anlamda boş.

Bak Ortadoğu ve uzak doğu (Pakistan hindistan) için standart bir tipin var her şey tıp değil tabi çok donanimlisindir başka özelliklerin vardır bu kızları cezbeder ama bana tinder da gelen mesajları göstermenin hiçbir manası yok gibi geliyor.

Herhangi bir ortama girdiğinde kaç kız dönüp dönüp tekrar bakıyor ? Yakışıklı olmak başka bir şey eli ayağı düzgün olmak bambaşka bir şey sen eli ayağı düzgün sınıfına giriyorsun
    Bana Almanya’da yaşadığım süre boyunca Tinder’ın inanılmaz katkısı oldu, Almanca konuşma konusundaki faydası müthişti. Oradan tanıştıklarımla toplaşıp diğer ülkelerle kamp yapmaya bile gittik.

Avrupa ve bizim batı illeri için konuşuyorum bir ortama girdiğimde masaya gelenler çok oldu, tabi ki dediğin gibi İran, Pakistan’da olsam oranın yerlisi sanırlar. Yakışıklılık biraz göreceli, aynaya baktığımda kendimi tipsiz sınıfına sokuyorum hatta, ama Samsunlu mavi gözlü ve sarışın 5 yıllık ciddi görüştüğüm kıza göre de çok yakışıklıydım, artık nasıl göz varsa kendisinde bilemem.

Şunu farkettim, beyaz tenli, sarışınların esmerlere ilgisi var, esmerlerin beyaz tenli ve sarışınlara.

Bence çok üstünde durulması gereken bir konu değil tip konusu. Herşey hormonal zaten o da geçici.

Her gün iki defa kullanılırsa neden sorun oluyor, yan etkisi mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lola Teska

Her gün iki defa kullanılırsa neden sorun oluyor, yan etkisi mi var?
    Çarpıntı yapabilir kalpte, zaten iki defaya da ihtiyaç yok bence. Haftada 3-4 defa kullanıyordum işe yaradı 10 yıldır. Dökülmeyi bırak gürleşti.

Bence yavaş ve emin adımlarla gitmek daha mantıklı.

https://www.letgo.com/tr-tr/i/minoxidil-sac-sakal-losyonu_d3654d3e-2dd7-41f8-844e-d3cdb4bb7686

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.