Şimdi Ara

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
14
Favori
23.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

aynen öyle hocam çözüm yurt dışı. bir keresinde kız derdini anlatmıştı çözüm üretmek için tecrübelerimi paylaştığımda baya egoistsin kendini öve öve bitiremedin dedi halbuki kendimi övmekle ilgili hiçbir şey söylemedim. kızlar çok garip bu ülkede çok çok nadir birkaç kız vardır kafa dengi onuda bulmak çok zor.

Alıntıları Göster
    Yabancılarla o kadar rahat ve dolu konuşuyorsunuz ki sabahın nasıl geldiğini unutuyorsunuz.

Bir bakıyoruz güneş doğmuş oluyor... oysa bizimkilerde duygu paylaşımının ötesine geçemiyor sohbetler.

Fikir ve yenilik yok, kısır döngü sadece. Fikir paylaşınca da karşıdaki anlamakta zorluk çekiyor ve gurur devreye girip trip kozunu oynuyorlar.

Artık iş işten geçmiş oluyor, harcanan zamana üzülüyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Nisan 2019; 22:29:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Yabancılarla o kadar rahat ve dolu konuşuyorsunuz ki sabahın nasıl geldiğini unutuyorsunuz.

Bir bakıyoruz güneş doğmuş oluyor... oysa bizimkilerde duygu paylaşımının ötesine geçemiyor sohbetler.

Fikir ve yenilik yok, kısır döngü sadece. Fikir paylaşınca da karşıdaki anlamakta zorluk çekiyor ve gurur devreye girip trip kozunu oynuyorlar.

Artık iş işten geçmiş oluyor, harcanan zamana üzülüyor insan.

Alıntıları Göster
    aynen öyle hocam söylemek istediklerimi çok iyi söylediniz ve şunu görüyorum günlük hayatta aşırı sosyal medya kullanımı var kızlarda. kızı kütüphaneye davet ediyorum ben gelemem ne yapacam orada diyor öteki kıza şu filmi izledin mi diyorum o ney diyor diğerine şu diziyi izliyorum bu sıralar diyorum o ney diyor şu kitabı okudum ve şu kitabı okuyacağım diyorum ilk defa duydum kitapla pek alakam yok diyor ve bu dediklerim bilinen şeyler hiçbir şey bilmiyor çoğu en basit örnek bunlardı dünyadan zaten haberleri yok dünya hakkında hiç konu açmıyorum açarsam biliyorum gurur devreye girer demiştiniz ya o olayı yaşıyorlar.

• quote:

Bu benzerlik sıkıcı bile oluyor artık, sırf bu yüzden DH’den dahi kızlar numaramı bulup mesaj atıyor...

Yol kesip soranlar da cabası...

Mesela

Alıntıları Göster
    Donanım Haber erkeğisiniz, hocam. O yüzden normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 20 Nisan 2019; 22:39:50 >
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

aynen öyle hocam söylemek istediklerimi çok iyi söylediniz ve şunu görüyorum günlük hayatta aşırı sosyal medya kullanımı var kızlarda. kızı kütüphaneye davet ediyorum ben gelemem ne yapacam orada diyor öteki kıza şu filmi izledin mi diyorum o ney diyor diğerine şu diziyi izliyorum bu sıralar diyorum o ney diyor şu kitabı okudum ve şu kitabı okuyacağım diyorum ilk defa duydum kitapla pek alakam yok diyor ve bu dediklerim bilinen şeyler hiçbir şey bilmiyor çoğu en basit örnek bunlardı dünyadan zaten haberleri yok dünya hakkında hiç konu açmıyorum açarsam biliyorum gurur devreye girer demiştiniz ya o olayı yaşıyorlar.

Alıntıları Göster
    Yine güzel yakaladınız...

Sosyal medya kullanımında dünya ortalamasını çoktan aştık. Gençlerde sosyal medya bağımlılığı ortama 6 saat artık günlük...

Yemeten, uyumaktan ve diğer ihtiyaçlardan kalan tüm zaman bu bağımlılığa harcanıyor. Kafaların boş olması gayet doğal artık.

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı

Kitap okuma oranı ise yerin dibinde zaten.

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı

• quote:

Yine güzel yakaladınız...

Sosyal medya kullanımında dünya ortalamasını çoktan aştık. Gençlerde sosyal medya bağımlılığı ortama 6 saat artık günlük...

Yemeten, uyumaktan ve diğer ihtiyaçlardan kalan tüm zaman bu bağımlılığa harcanıyor. Kafaların boş olması gayet doğal artık.

Kitap okuma oranı ise yerin dibinde zaten.

Alıntıları Göster
    gerçekten üzücü bir durum şu tabloyu görmek

• İlaç kendine bağımlı hale getiriyor. Bir kere kullanmaya başladınız mı hep kullanmak zorundasınız. Bıraktığınız an eskisinden daha kötü olur. Çok araştırdım herkes aynısını diyor.

Orijinalden alıntı: porazo

İlaç kendine bağımlı hale getiriyor. Bir kere kullanmaya başladınız mı hep kullanmak zorundasınız. Bıraktığınız an eskisinden daha kötü olur. Çok araştırdım herkes aynısını diyor.
    Bıraktığınız an değil de 5-6 ay sonra dökülme yeniden başlıyor.

Kesin çözüm gelene kadar bence yılda bir paket kullanmanın bir sıkıntısı yoktur. Masraflı da değil diğer tedavileri düşününce.

Şahsen yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum, saçlarımın bu halinden çok memnunum.

Mısır’da yaşadığım zamanlar 2010’da başlamıştı aşırı dökülme, Minoxil olmasaydı eminimki tepe kısmı dımdızlaktı şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Nisan 2019; 22:59:42 >
  • doğru mu anladım. sadece 50 liralık 1 kutu alıp 1 yıl mı kullanıyorsunuz?

Orijinalden alıntı: Annalise

doğru mu anladım. sadece 50 liralık 1 kutu alıp 1 yıl mı kullanıyorsunuz?
    Evet doğru anlıyorsunuz, 2010-11den bu yana bu şekilde kullanıyorum.

• Hocam ana mesaja bi foto ekleyebilir misin forte si var düzü var sanirim mavi kirmizi farkli renklerde. Çok iyi olur ufak bi detay. Nette fiyatlari 60+ bu arada. Kullanım detayıda merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: inanlı

Hocam ana mesaja bi foto ekleyebilir misin forte si var düzü var sanirim mavi kirmizi farkli renklerde. Çok iyi olur ufak bi detay. Nette fiyatlari 60+ bu arada. Kullanım detayıda merak ettim.
    Kırmızısı olan kadınlar için, şimdi ana mesaja eklersem belki yöneticiler kaldırır, o yüzden eklemedim.

Ben düz olanını hiç görmedim, Forteydi hep kullandığım.

Eczanelerde 70 lira liste fiyatı ama ben hep alıyorum derseniz 50 liraya veriyorlar, onlara gelişi zaten 30 lira diye biliyorum yanlış değilsem. Eskiden 35 liraya alırdım eczaneden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Nisan 2019; 23:6:31 >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Hocam aciklamasini okudum ilacin. Gunde iki bes kere diyor. 30 gunlukmus kullanimi. Ayda bir almak lazim sanirim. Siz yılda bir mi alıyordunuz.

Evet ben yılda bir alıyorum sadece, haftada 3-4 gün kullanıyorum, bazı haftalar hiç kullanmıyorum. Zaten düzenli bir hayatım yok, hiç olmadı.

Etkisi ortada, bence her denilene uymamak gerek. Tabi kişiye göre değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Nisan 2019; 23:14:4 >
  • Konu saçtan theonun senelik olarak belirli dönemlerde yaşadığı ego patlaması ve milletten aldığı mesajları yayınlanmasına dönmüş. Üzücü ve acınası.

Orijinalden alıntı: Erkka

Konu saçtan theonun senelik olarak belirli dönemlerde yaşadığı ego patlaması ve milletten aldığı mesajları yayınlanmasına dönmüş. Üzücü ve acınası.
    Konuya gelen cevaplara göre attım mesajları ki bugün gelen mesajlardı paylaştıklarımın çoğu, üstüne geldi sadece konunun. Hatta mesajları atanlar bu konuyu okuyorlardır şimdi muhtemelen.

Haksızlık ediyorsun bence.

Ego tatminini binlerce takipçisi olan instagram hesaplarında da yapabilir insanlar... buraya ne ihtiyaç var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Nisan 2019; 23:17:21 >
  • Selam, saçımın döküldüğünü nasıl anlarım?

Orijinalden alıntı: princeownt

Selam, saçımın döküldüğünü nasıl anlarım?
    Günde 120-150 saç teli dökülmesi normaldir, 150 saç telinden fazla saç dökülmen varsa, saçlar ciddi anlamda dökülüyor demektir.

• genetık dokulmeye hıcbırsey care olmaz,ayrıca dokulen sac hıc bır zaman cıkmaz doktorlar soylerdı
    dokulme mevsımsel olup durdugu zaman kullandıgınız ılaca yorumlarsınız.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.