Şimdi Ara

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
14
Favori
23.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neyin trollü ? Whatsapp konusmamiza baktim simdi sakasina newyorkdayim demisim sonrasinda durumu aciklamis vizeden red yedigim olaylari felan aciklamisim. Ha vize'ye hic basvurmadigim hepsinin birer yalan oldugunu dusunuyorsan (Nasil vizeden red yedim SS'li ) seklinde cevap verebilirim istersen ;).
    Sohbetimiz 19 eylule kadar devam etmis. O tarihten sonra biranda cevap vermemeye baslamissin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: queen123

Yanlış anlamayın da şu tipiniz için size mesaj geliyorsa Türkiye'de durum vahim demektir.
    O zaman dünyada durum daha vahim siz böyle söyleyince baktım da 255 eşleşme var şimdilik Tinder’da. Mesajları da hep onlar başlatıyor.

Ülke ülke gezerken arada kaydırıyorum sağa sola... bunların bir kısmı ile de tanıştım yüz yüze...

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı

Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, ha bana kalırsa ben tipsizim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 21 Nisan 2019; 10:55:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam kaşları da çıkarmış sanki biraz

Orijinalden alıntı: adnansetek

Theo uzun zamandır yoktun foruma dönmüşsün yada ben görmedim
    Doğrudur uzun zamandır konu açmamıştım.

Fırsat olmadı, özlemişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Doğrudur uzun zamandır konu açmamıştım.

Fırsat olmadı, özlemişim

Alıntıları Göster
    Hoşgeldin, yeni konular aç sayfalarca tartışalım yazdıklarını

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

hocam bu link güvenli midir ben almayı düşünüyorum da. sitedeki ürün orijinal midir
    Bilmiyorum hocam bi arkadas urunu sordugu icin linki attim..orjinali o linkteki resimdeki urun.firma guvenilir mi bilmem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: selowan

Neyin trollü ? Whatsapp konusmamiza baktim simdi sakasina newyorkdayim demisim sonrasinda durumu aciklamis vizeden red yedigim olaylari felan aciklamisim. Ha vize'ye hic basvurmadigim hepsinin birer yalan oldugunu dusunuyorsan (Nasil vizeden red yedim SS'li ) seklinde cevap verebilirim istersen ;).
    Sohbetimiz 19 eylule kadar devam etmis. O tarihten sonra biranda cevap vermemeye baslamissin.
    Yahu ben böyle birşey için şaka yaptığını nasıl anlayabilirim ki, senin trollemelerini hep ciddiye alıyorum zaten.

Süreci o kadar konuştuk, sonra bana Amerikadayım dedin e ben de inanırım tabi.

Zaten ailemle bile çok nadir telefonlaşırım, mesajlaşırım arkadaşlarla da. Yapım böyle bilmen lazım o kadar zaman geçirdik :)

• Hazırlığı yeni tamamlayacak olan birine birkâç tavsiye
    Ver theo.Antalya ya çalışmaya mı gidim(ayak işlerini yapan tayfa otellerde) , düşük bütçeli gezim mi ? Birde yurt içinde nasıl ucuz gezilir bunlarla ilgili bir kaç tavsiye ver.

Orijinalden alıntı: kuklacini

Hazırlığı yeni tamamlayacak olan birine birkâç tavsiye
    Ver theo.Antalya ya çalışmaya mı gidim(ayak işlerini yapan tayfa otellerde) , düşük bütçeli gezim mi ? Birde yurt içinde nasıl ucuz gezilir bunlarla ilgili bir kaç tavsiye ver.
    Antalya’ya çalışmaya gitmek daha mantıklı bence, amacın da dil pratiği olsun.

Düşük bütçeli gezilerde de bisikletin, kamp malzemelerin varsa olur diğer türlü ülkemizde pek mümkün değil düşük bütçe ile gezmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 21 Nisan 2019; 10:45:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

Genetik dışında yani dökülmeye kodlanmışlar HARİÇ diğer saç kökleri için işe yarıyor mudur?

Alıntıları Göster
    Genetik kodlanmış falan diye birşey yok. Androjenik alopesiyi araştır. Olay tamamen Dht hormonuna olan hassasiyet. Bu da saç köklerini bitiriyor. DHT ergenlikte başlıyor sentezlenmeye bununla birlikte kıllar çıkıyor, ses kalınlaşıyor, meni oluşuyor, sperm üretimi başlıyor. Topikal olarak bu süreci önlemek mümkün ama ömür boyu kullanmak gerekiyor.

• konuyu acan arkadaş ve kullanıcılara sorum şu 1 tüp normalde ne kadar gidiyor? konuyu acan arkadaş 1 yıl kullanmış mesala.haftada ayda kac defa sıkıyorsunuz.sıkma aralıgınız nedir?

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

konuyu acan arkadaş ve kullanıcılara sorum şu 1 tüp normalde ne kadar gidiyor? konuyu acan arkadaş 1 yıl kullanmış mesala.haftada ayda kac defa sıkıyorsunuz.sıkma aralıgınız nedir?
    Prospektüse bakılırsa 1 ay ama bence bu zararlı, sık kullanımda kalpte çarpıntı yapmıştı bende.

Haftada 3-4 defa aklıma geldikçe seyrelme olan bölgeye bir kaç defa sıkıyorum sadece, düzenli kullanmıyorum dökülme tekrar başlayınca ben de başlıyorum ve dökülme aniden kesiliyor.

Bu şekilde 1 yıl devam ediyor bir kutu. Bazen 2-3 ay ara veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rarels

Daha da gençleşmişsiniz. Genelde herhangi bir konu açınca hep kıskançlık edip çamur atanları görmek üzücü. Bir kişi yine tipten vurmuş bile boş yere ne diyeyim ki. Severek takip ediyorum sizi.
    Teşekkür ederim, onlar da konuların tadı tuzu oluyor ama :) dediğiniz gibi her konuda mutlaka gelir bu tür yorumlar.

Neyse ki sayıları oldukça azaldı böylece konular başka yönlere çekilip sabote edilemiyor fazla.

Çok memnun oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Prospektüse bakılırsa 1 ay ama bence bu zararlı, sık kullanımda kalpte çarpıntı yapmıştı bende.

Haftada 3-4 defa aklıma geldikçe seyrelme olan bölgeye bir kaç defa sıkıyorum sadece, düzenli kullanmıyorum dökülme tekrar başlayınca ben de başlıyorum ve dökülme aniden kesiliyor.

Bu şekilde 1 yıl devam ediyor bir kutu. Bazen 2-3 ay ara veriyorum.

Alıntıları Göster
    hocam bu yontemde zararlı degilmi? bu bi ilaca baslarsında hastalık azalınca bırakırsın tekrar artınca yeniden başlarsın gibi.onerilen veya bir sakınca gorulmeyen bir yontemmi sizinkisi? hadi 1 yılda 1 kutu degilde 2 kutu cıkalim?

ayrıca sac ilacın kalpte neden caprıntı yapti.zira normalde bile kalpimde carpıntı var.

• hangi ürünü kullanıyorsun hocam linki atar mısın
    babama alayım sevinsin adam

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

hocam bu yontemde zararlı degilmi? bu bi ilaca baslarsında hastalık azalınca bırakırsın tekrar artınca yeniden başlarsın gibi.onerilen veya bir sakınca gorulmeyen bir yontemmi sizinkisi? hadi 1 yılda 1 kutu degilde 2 kutu cıkalim?

ayrıca sac ilacın kalpte neden caprıntı yapti.zira normalde bile kalpimde carpıntı var.

Alıntıları Göster
    Yan etkilerinden biri bu, bu ilacı doktorlar da tavsiye ediyor ayrıca. Yukarıda arkadaşımız bilimsel açıklamasını da yapmıştı.

Saç dökülmesine yol açan etken maddeyi engelliyor sanırım, bu şekilde uygulanıyor tedavi.

Ben yaklaşık 10 yıldır bu şekilde devam ediyorum bir olumsuzluğunu görmedim henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

hangi ürünü kullanıyorsun hocam linki atar mısın
    babama alayım sevinsin adam
    Minoxil Forte %5 mavi olanı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.