< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 28 Kasım 2024; 18:27:35 > |
(Ss'li) Bu sistem ile ne tür bir iş yapıldığını bilene yemek ve İŞ!

-
-
Yayin oyun falan deel o tarz bi cihaz yok
Apple apple apple her sey apple
Cizim desen kalem yok
33. Dereceden gizli ülkücü olduğunu ve elon muska çalıştığını tahmin ediyorum reis yanlış mıyım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar ürün kafa karıştırmak için değilse software testing/development?daha önce ki konuda finans apple falan demişsin zaten. bilemediysek özelden söyle de merağımız gitsin
edit: bu arada kullandığın monitorleri modeli ve nasıl bir monitor kolu kullanıyorsun onlar için. setupını beğendim. masa ikea sanrım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 20 Ocak 2022; 2:58:9 > -
Oyun ve uygulama gelistirme.
-
Yazılım ve uygulama denetleme gibi bişi hepsi apple ama farklı cihazlar, aynı uygulamayı farklı özelliklerdeki apple cihazlarda kullanıp test edip sıkıntı var mı yok mu kontrolünü sağlıyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürünleri liste halinde yazıyorum... Belki ipucu olur. Teşekkürler
2 Adet LG Ultrawide (LG 34"34WK650 5MS WFHD 21:9 UW HDMI-DP 75HZ FREESYNC PROFESYONEL IPS LED)
1 Adet Dark VM200 2 x 17"-32"
1 Adet Ugreen Stand
1 Adet Mac Mini M1 2Tb Ssd 16Gb Ram
1 Adet MacBook Pro M1 Max 8TB Ssd 64Gb Ram
3 Adet iPad Pro M1 2 TB Ssd 8Gb Ram
2 Adet Macbook Air M1 2 TB Ssd 16Gb Ram
1 Adet iPhone 13 Pro Max
1 Adet iPhone 8 Plus
1 Adet iPhone 7
1 Adet iPhone 5 SE
1 Adet iPod Touch 7
1 Adet Android
2 Adet Apple Pencil
2 Adet Apple Magic Keyboard
1 Adet Logitech MX Keys Klavye
1 Adet Logitech Mx Master 3 Fare
1 Adet Apple Touchpad
1 Adet Viwesonic TD655 taşınabilir Monitör
1 Adet Superbox Turkcell modem
2 Adet Logitech UE Boom 3
1 Adet Lotgiceh Z120
1 Adet Xiaomi Air Pufier 3
1 Adet XDrive Akdeniz Koltuk
1 Adet Anker Eufy Robot
2 Adet Marstec Şarj istasyonu
1 Adet Airpods Pro
1 Adet Sony WH-C700N
2 Adet Synology NAS arkada
2 Adet UPS
1 Adet Dell Latitude Laptop
1 Adet Sensörlü çöp kutusu
1 Adet Samsonite Pro Deluxe
Not: Doğru cevap verilip verilmediğini konuda yazmayacağım, sadece özelden iletişme geçtiysem geçen kişi bilecek. Yemek bir motivasyon sadece asıl kazanç çok kazançlı bir iş. Herkes yapamayacağı için sadece potansiyeli olan kişiye emek verilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Ocak 2022; 3:25:11 >
-
Uygulamalarda açık arama vs gibi bir şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitör hem led hem ips nasil oluyor ya bunlar ayrı teknoloji degil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
IPS Monitörler Panel Teknolojisi türüdür. LED Monitörler ise Arka Işık Teknolojisidir. Yani bir IPS monitör aynı zamanda bir LED monitördür zira IPS panelin de arkasında LED arka aydınlatma yer alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Ocak 2022; 3:16:59 > -
App store a uygulama mı geliştiriyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ipucu vermeden nasıl bilinsin ya. dünyada onlarca iş var lol
payment testing mi yapıyorsun. arbitraj mı yapıyorsun. credit card scam mı yapıyorsun say say bitmez yani lol
-
İpucu verdim zaten, sistemin listesi + nasıl bir kişisel özellik gerektirdiği.
Bu konunun bir diğer avantajı da yapılabilecek işlerin çeşitliliğinin bu konuda toplanması olacak. Mesela saydıklarından Arbitraj, çoğu kişi hiç duymamıştır bile.
-
Oooo zenginsin bütün bu cihazların toplam değeri 100 bini gecer sanırım
Mesleği ise tahmin edemedim gerçi önceki konunda ne iş yaptığını söylemiştin yinede anlamamıştım :)
siber guvenlik. bu arada asiri israf var orada, cogu alet bosuna alinmis
Boş duran tek bir cihaz yok, ekranlar bazen yeterli gelmiyor bile... Tempo değişikliğine göre değişiyor tabi bu ihtiyaç.
-
yaptigin ise gore 2 monitor ve 2 ayri telefon yeterli, gerisi israf. sanallastirma ile cogu sekilde sistemleri test edebiliyorsun zaten, bilimsel gozlemleri anlik takip etmedigin surece 3. monitor gereksiz. iphone 12 varken diger iphone versiyonlari tamamen ve kesinlikle gereksiz
Yaptığım işi doğru bilseydin özel mesaj gelmiş olurdu yemekle birlikte zaten :)
-
Borsa veya kripto olabilir. Youtubeda takip ettiğim TechLead kanalı vardı neden PC’den geri Mac’e döndüğüyle ilgili video çekmişti geçen gün, varlıkları için daha güvenli bir ekosistem olması nedeniyle. Buradaki Apple cihazlarının da açıklaması olabilir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 20 Ocak 2022; 4:40:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Borsa takibi
Marka reklamcısı. Her b* var
Böyle bir ülkede bunca insan işsiz güçsüzken asgari ücret ile geçim savaşı verirken ve sen bir yol bulmuşsun kendince ve tek amacın yardım değil popüler olmaya çalışmak.
Herkes yapamazda özel emek konsantrasyon da bla bla ,sende 2 tane mi beyin var diğer insanlardan üstünlüğün ne ? Başkasının yapıp yapamıcağına sen mi karar vereceksin ? K. Bakma senin iyi bir insan olduğunu düşünmüyorum gördüğüm tek şey ilgiye olan muhtaçlık ve kendini yüksekte görme , aidiyet ihtiyacı. Bu arada merak eden olursa yaptığı iş yüksek ihtimalle yazılım test uzmanlığı ilgilenenler araştırabilir. |
İşte senin amacın insanlara yardım etme değil kendini buna inandırarak kendi tatmin etme duygusu ,bundan aldığın haz yüzünden başkasına yardım (kendince) ediyorsun buda iyilik değil bencilliktir. Benim bağcıyı dövmek gibi amacım yok ancak istediğin alanda başarılısın diye senin adına sevinirim ve bunuda yapıyorum ne mutlu sana. İnsanların neyi hakedip neyi haketmiceğine sen karar veremezsin yanlışın burada. Paylaşımın şu şekilde olsaydı; Arkadaşlar bir yol buldum şu şekilde işliyor ,kendini geliştirmek isteyen yada denemek isteyenler varsa da elimden geldiğince yardım ederim. O zaman senin samimiyetine inanırdım. Bağın da üzümünde senin olsun umarım çok daha güzel işler başarır çok daha büyütür ilerletirsin sistemini. |
Yayin oyun falan deel o tarz bi cihaz yok
Apple apple apple her sey apple Cizim desen kalem yok 33. Dereceden gizli ülkücü olduğunu ve elon muska çalıştığını tahmin ediyorum reis yanlış mıyım? |
arkadaşa ilgisini verin |
Böyle ölmez hocam füze at =)) |
Ya dostum ne listenin önemi var ne de paranın miktarı... Hani dizayn hani tasarım hani düzen ?? Bundan bahsediyorum. Bildiğin Çarşamba pazarı gibi ortalık.
|
keşke üyelere ait konuları engelleme / görmeme özelliği olsa |
Ben de çok uzun zamandır engelli kendisi. Yine daldım konuya bir baktım bu. Şu konu sahibine bakmadan konuya girmeye huyumdan vazgeçmem lazım. Geçen sefer de böyle olmuştu. Bomboş, ziyan, boşa geçen zaman... |
Arkadaşlar şuna cevap vermeyin diyorum ısrarla cevap verip popülaritesini artırıyorsunuz . İddia ediyorum şunun konularına yazmasak görmezden gelsek kendiliğinden gider biz de kurtuluruz. |
Benzer içerikler
- gümüldür dolmuşları nereden kalkıyor
- ambulans ve itfaiye sesi farkı
- sarımsak yutan yorumları
- modern çiçekçi isimleri
- kendimi nasıl kusturabilirim
- havadan su üreten cihaz
- prompt mühendisliği
- discord açıldı
- black friday 2025
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X