Peki Itfaiye, ambulans ve polis sirenlerini nasıl ayırt ederiz?
hepsi faarklı çalar çünkü....
quote:
Orjinalden alıntı: tuning_07
hepsi faarklı çalar çünkü....
çünkü ne?
YAni?
polisle ambulans birbirine çok benziyor ama itfaiye farklı. 2 farklı tonda korna sırayla yarımşar saniye 2 defa çalıp 1 sn susuyor. Bildigin daadiiii daadiiii işte
quote:
Orjinalden alıntı: El-Aksa
polisle ambulans birbirine çok benziyor ama itfaiye farklı. 2 farklı tonda korna sırayla yarımşar saniye 2 defa çalıp 1 sn susuyor. Bildigin daadiiii daadiiii işte
Teşekkürler. Ambulans dadi dadi, itfaiye daaadiii daadiiii gibi diyorsun.
Ambulans artıp azalan tiz sayılabilecek tek bir ses. İtfaiye 2 farklı korna yarımşar saniye arayla sırayla çalıyor.
daaaaaaadiiii daaaaaaaaaaaadiii diye ötenlerler ambulans Bunlar bu sirenin arasında değişik bir korna da öttürüyorlar DOOT diye kısa bi ses
AEEEEEEEEEEEE... bunu polis arabalarında duyuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ornapsen
daaaaaaadiiii daaaaaaaaaaaadiii diye ötenlerler ambulans Bunlar bu sirenin arasında değişik bir korna da öttürüyorlar DOOT diye kısa bi ses
Emeğin için çok teşekkürler. Her iki cevap da çok anlaşılır olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
quote:
Emeğin için çok teşekkürler. Her iki cevap da çok anlaşılır olmuş.
ne demek rica ederim.
Anlatılmaz yaşanır......Ben sesden ayırt ediyorum ama AMBULANS biraz daha acıklı çalıyor
quote:
süper ya
bide polis sireninde aralarda şey oluyor gerçi ampulans da da oluyo o argggggg arggggggggg diye bişey admın boğazına balgam gelmişte temizlemeye çalışıyor giibi
hayırdır soygunamı gitcen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme