Bildirim
Spordan sonra kaslardaki şişmenin azalması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
Öyle bir şey mümkün değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Koruyamazsin
quote:
Orijinalden alıntı: The Loner
Spor yaparken kaslarım şişiyor ve sertleşiyor. Ama spor yaptıktan 1 saat sonra kaslar sönüyor ve yumuşuyor. Sonrasında sadece sıktığım zaman belli oluyor. Kasların antreman esnasında elde ettiğim formunu nasıl koruyabilirim ?
Sıktıktan sonra gevşetmeyeceksiniz hocam.
_____________________________ Hayırlısı... -
idman yaparken pump oluyosun kan gidiyo, daha sonra da dolaşım normale dönüyo olay bu. _____________________________ -
Kaslarina protein tozu surmen lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ .. -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
Kaslarina protein tozu surmen lazim.
Onun yerine synthol kullanmak daha mantıklı
_____________________________ -
Olmuyo knk boşa uğraşma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tell me again all the crimes I've committed, and I'll tell you the price of victory. -
quote:
Orijinalden alıntı: Del Toro
idman yaparken pump oluyosun kan gidiyo, daha sonra da dolaşım normale dönüyo olay bu.
Aynen hocam. Ama spor salonundaki bazı kişilere bakıyorum. Antreman başlamadan önce bile kasları şişmiş duruyor. Nasıl oluyor anlamadım gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Muhafız.
Olmuyo knk boşa uğraşma
Antrenman esnasında her şey güzel. Antrenman sonrası herşey bitiyor
Hiçbir zaman sıktığın zamanki gibi durmaz sıkmıyorkinki hali. Ama şekli güzel olsun diyorsan bir süre sonra şekili olur o kendiliğinden. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Loner
quote:
Orijinalden alıntı: Del Toro
idman yaparken pump oluyosun kan gidiyo, daha sonra da dolaşım normale dönüyo olay bu.
Aynen hocam. Ama spor salonundaki bazı kişilere bakıyorum. Antreman başlamadan önce bile kasları şişmiş duruyor. Nasıl oluyor anlamadım gitti
e adam gelişmiştir baya ondan öyle saniyosundur

Bi teşekkür yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı