Şimdi Ara

2 Yıllık Üniversitede Staj Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 yıllık bir üniversitede İngilizce Çevirmenlik okumaktayım, hazırlıktayım şuanda. Acaba 1. sınıfa geçtiğimde staj yapabilir miyim? Kendimi geliştirmek adına gerçekten staj yapmak istiyorum. Bu arada tahminen ne kadar maaş alırım? Acil cevap yazarsanız minnettar olurum. İyi geceler.



  • Hiç kimse 2 yıllık üniversiteye gitmiyor mu arkadaşlar ? Söyleyeceğini tek şey evet veya hayır. Bu kadar zor mu yahu ?
  • İstersen 1. sınıfta , istersen 2. sınıfta yapabilirsin.Maaş konusunda ise elbette işyeriyle aranızdaki görüşmeye bağlı ama yüksek bir miktar alırım diye umutlanma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZinedineZidane

    İstersen 1. sınıfta , istersen 2. sınıfta yapabilirsin.Maaş konusunda ise elbette işyeriyle aranızdaki görüşmeye bağlı ama yüksek bir miktar alırım diye umutlanma.


    Tabi o kadar düşünmüyorum. Peki tahminen ne kadar olur maaş? Bölümüm İngilizce Çevirmenlik. Bürolarda yada evden yazılı çeviri yapmak istiyorum. Staj olursa zamanla evde, zamanla büroda çalışabilirim. Fakat okul olduğu için muhtemelen evde yapacağım. Bunu çalışmak istediğim yerle konuşacağım zaten. Tahminen ne kadar olur maaş?
  • Stajı yaz tatilinde yaptırıyorlar okul sıkıntın olmaz.
    Dediğim gibi maaş konusunda işyeriyle görüşmeden birşey demek yanlış olur.Benim kuzenim mimarlık okuyor 5 kuruş almadan staj yaptı.Adam bide ''burada birşeyler öğreniyorsun bide paramı vericem '' demiş hatta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.